Hellas Transalp Forum

Πρόγραμμα Εκδρομών & Δραστηριοτήτων HTC 2014

nikos 238 · 7901

Offline nikos 238

 • If you doubt, loose it...
 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 3148
on: Τρίτη 18 Μάρτιος 2014, 00:02:47 πμ
Φέτος, το HTC εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σε εκδρομικά γεγονότα και εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να μας δώσουν τη δυνατότητα ψυχαγωγίας, αλλά παράλληλα δίνοντας έμφαση και στους σκοπούς και δράσεις του Συλλόγου που οφείλουμε να πραγματοποιούμε.

Στους απόηχους και την συμμετοχή σε σημαντικά εκδρομικά δρώμενα, δεν ήταν δυνατό να βγει παράλληλα και πολύμηνο εκδρομικό πρόγραμμα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη όλες τις παραμέτρους που ενδεχομένως αφορούν την πλειοψηφία των μελών μας. 

Μέχρις στιγμής, κατά το πρώτο δίμηνο του 2014, πραγματοποιήθηκαν 2 σημαντικές εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του H.T.C.

Πρώτα, η εκδρομή μας στη Λίμνη Πλαστήρα κατά το τριήμερο 31 Ιανουαρίου - Κυριακή 2 Φεβρουαρίου για τη Κοπή της Πίτας μας, και ακολούθως,

Η συμμετοχή του H.T.C. στο  Βαντσιώτικο Καρναβάλι στην Άνω Κώμη Κοζάνης κατόπιν μιας δημιουργικής ιδέας και πρότασης μέλους μας από εκεί. 

Οι εντυπώσεις για τα ως άνω δρώμενα εδώ και εδώ , αντίστοιχα. Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά αναμένουμε την πλαισίωση των κάτωθι δραστηριοτήτων και τη δυναμική συμμετοχή σας για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, στο οποίο εμπεριέχονται :


Εκδρομή Μαρτίου. Εαρινή απόδραση στην Πελοπόννησο Κυριακή 30 Μαρτίου.

Μονοήμερη εκδρομή σε γνωστές και άγνωστες διαδρομές. Πρώτης τάξης ευκαιρία  συνάντησης παλιών και νέων μελών.       

Αιμοδοσία H.T.C. Για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Φίλων Μοτοσικλέτας Transalp, του Νοσοκομείου "Ελπίς", Σ/Κ 5-6 Απριλίου - Πανελλήνιας εμβέλειας.

Υπενθυμίζουμε σε όλα τα μέλη μας την ανάγκη προσφοράς αίματος και για τον σκοπό αυτό όσοι δυνάμεθα δίνουμε λίγο από το χρόνο μας και το βασικότερο αγαθό που μπορούμε να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη.

Εκδρομή αρχές Μάη. Διήμερη εκδρομή του Συλλόγου στην Ανάβρα Μαγνησίας το Σαββατοκύριακο στις 3 και 4 Μαΐου.

Υπό την αιγίδα της Αστικής Εταιρείας  «ΑΝΑΒΡΑ -ΖΩ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΒΡΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», ταξιδεύουμε στην κεντρική Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσουμε το πανελληνίως γνωστό θαύμα της ανάπτυξης της Ανάβρας Μαγνησίας.

14η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Hellas Transalp Club. Συνάντηση μελών και φίλων στην Εύβοια.

Στην καθιερωμένη ημερομηνία πραγματοποίησης της Πανελλήνιας Συνάντησης μας και από 6 Ιουνίου έως 9 Ιουνίου στο προσιτό σημείο της Αγίας Άννας, συνδυάζουμε διακοπές και Πανελλήνια Συνάντηση. Συνδυασμός camping με ανέσεις, διακοπές, στιγμές χαλάρωσης, διαδρομές.

Μέχρι/ κατά την εκδήλωση της Πανελλήνιας, θα ανακοινωθεί αντίστοιχα το εκδρομικό μας πρόγραμμα για το υπόλοιπο διάστημα του καλοκαιριού - φθινοπώρου, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί μέχρι τότε.

Παράλληλα, το Δ.Σ. θεσπίζει ειδικά για φέτος, την σταδιακή εκπόνηση και ανακοίνωση του προγράμματος εκδρομών και δραστηριοτήτων, προκειμένου κάθε εκδήλωση ή εκδρομή να αποτελεί πόλο έλξης για τα μέλη μας, αλλά και για να υπάρχει η απαραίτητη προετοιμασία. 

Στόχος είναι η πλαισίωση περαιτέρω τουλάχιστον μιας Βαλκανικής Εκδρομής στα τέλη Ιουλίου, η πραγματοποίηση του ΦΡ στα τέλη Σεπτέμβρη/ αρχές Οκτώβρη και η εκδρομή μιας χειμερινής διαβίωσης με σκηνές πριν «κλείσει» ο καιρός στις αρχές του Νοέμβρη (με πιθανή ημερομηνία μια βδομάδα μετά την 28η Οκτωβρίου). Παράλληλα, ο σύλλογος αναμένει την δραστηριοποίηση των μελών του στην ανάληψη πρωτοβουλίας κατά την διενέργεια των διαφόρων δράσεων και του εκδρομικού προγράμματος, με την ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση και διεκπεραίωση αυτών και με τις προτάσεις τους.   

Τα μέλη και οι φίλοι του εκδρομικού μας, μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις, παρατηρήσεις και κάθε χρήσιμη πληροφορία στις ηλεκτρονικές  διευθύνσεις ds(at)transalp.gr και ekdromes(at)transalp.gr     

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε εκδρομή - δραστηριότητα θα ανακοινώνονται εγκαίρως και ανάλογα με τις χρονικές ή άλλες απαιτήσεις του εκδρομικού ή των παράλληλων εκδηλώσεων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της χρονιάς. 

Για το ΔΣ του H.T.C.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)Offline nikos 238

 • If you doubt, loose it...
 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 3148
Reply #1 on: Τρίτη 25 Μάρτιος 2014, 19:23:23 μμ
Η ανακοίνωση και δήλωση συμμετοχής για την εκδρομή της 30/3/2014 στην Πελοπόννησο, ΕΔΩ .ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)Offline trackler

 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 5433
Reply #2 on: Παρασκευή 20 Ιούνιος 2014, 11:48:09 πμ

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων μέχρι το τέλος του χρόνου.


Αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό πάρτυ στο Συμοφε Τρίτη 22 Ιουλίου.
Κυριακή 14 Σεπτέμβρη αποχαιρετούμε το καλοκαίρι «συν γυναιξι και τέκνα» στην παραλία του Σχινιά.

Το 9ο ΦΡ στις 4-5-6 Οκτώβρη στην περιοχή της ΑττικοΒοιωτίας.
Αιμοδοσία του Συλλόγου 18-19 Οκτωβρίου.
4o Dirty BBQ 16 Νοέμβρη….με πιθανή περιοχή την Λαυρεωτική.

Καταφύγιο Οχης Κάρυστος 6-7 Δεκεμβρίου