Hellas Transalp Forum

Λαμπάκι HISS κλειδιού

tsao-nikos · 31209

Offline tsao-nikos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 15 Μάρτιος 2014, 02:15:12 πμ
Προχθες ανεβαινω για δουλειες στη Λαμια.Σβηνω τη μηχανη και γυρναω να την παρω σε 10 λεπτα.Βαζω το κλειδι, γυρναω το διακοπτη και το λαμπακι με το κλειδι δεν σβηνει.Ανοιγοκλεινω το διακοπτη μερικες φορες χωρις να γινεται τιποτα.Μετα παταω μιζα 2 φορες χωρις να παιρνει μπροστα βεβαια,κλεινω παλι το διακοπτη, τον ανοιγω και σβηνει το λαμπακι με το κλειδι.Βαζω μπροστα και φευγω.Γιατι το εκανε αυτο?Μηπως ειναι σημαδι οτι πρεπει να προσεξω κατι?Λιγη βοηθεια γιατι ειμαι και νεος.
« Last Edit: Τρίτη 18 Μάρτιος 2014, 14:21:07 μμ by Chris_de_Ze »

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #1 on: Σάββατο 15 Μάρτιος 2014, 02:31:54 πμ
Προχθες ανεβαινω για δουλειες στη Λαμια.Σβηνω τη μηχανη και γυρναω να την παρω σε 10 λεπτα.Βαζω το κλειδι, γυρναω το διακοπτη και το λαμπακι με το κλειδι δεν σβηνει.Ανοιγοκλεινω το διακοπτη μερικες φορες χωρις να γινεται τιποτα.Μετα παταω μιζα 2 φορες χωρις να παιρνει μπροστα βεβαια,κλεινω παλι το διακοπτη, τον ανοιγω και σβηνει το λαμπακι με το κλειδι.Βαζω μπροστα και φευγω.Γιατι το εκανε αυτο?Μηπως ειναι σημαδι οτι πρεπει να προσεξω κατι?Λιγη βοηθεια γιατι ειμαι και νεος.
Συμβαινει στα περισσοτερα ΤΑ δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για κατι ....απλα κολλαει το ματι του HISS με το μιζαρισμα που εκανες επανερχεται στο σωστο σημειο και σβηνει  ;)

Offline tsao-nikos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Σάββατο 15 Μάρτιος 2014, 03:53:51 πμ
ok.Ευχαριστω πολυ

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Σάββατο 15 Μάρτιος 2014, 21:19:24 μμ
Επειδή το κάνει σχετικά τακτικά, σ' αυτή την περίπτωση εγώ κλείνω τον διακόπτη της μηχανής και μετά, κρατώντας πατημένο τον διακόπτη της μίζας ανοίγω τον διακόπτη της μηχανής. Παίρνει αμέσως και σβύνει και το "πράσινο λαμπάκι". Προσοχή, να είναι ανοιχτό το  kill switch.
Θέλουν όμως τακτικό έλεγχο τα κλειδιά γιατί "αποσυγχρονίζονται" και τότε..... Φτιάχνονται με 30 ΕΥΡΩ έκαστον.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline mantis

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Κυριακή 16 Μάρτιος 2014, 01:22:53 πμ
Το δευτερο κλειδι που εχω δεν το διαβαζει το hiss,τι κανω τελικα παω στην αντιπροσωπια και
ξαναπρογραματιζετε η περνω καινουργιο που το κοβει κλειδαρας και το προγραματιζει η αντιπροσωπια
η ο μαστορας? ???

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 16 Μάρτιος 2014, 01:54:03 πμ
Να πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο μηπως και το ξυπνησουν.Αν δεν μπορεσουν, η αγορα νεου ειναι μονοδρομος.Στο dero μου, το δευτερο κλειδι δεν αναγνωριζονταν με τιποτε..Πηγα σε εξειδικευμενο και μου το "ξυπνησε" με 10€

HONDA ή γενόσιμο?

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Κυριακή 16 Μάρτιος 2014, 02:01:20 πμ
Το δευτερο κλειδι που εχω δεν το διαβαζει το hiss,τι κανω τελικα παω στην αντιπροσωπια και
ξαναπρογραματιζετε η περνω καινουργιο που το κοβει κλειδαρας και το προγραματιζει η αντιπροσωπια
η ο μαστορας? ???
Είναι αυτό που λέω, παραπάνω φτιάχνονται με 30 ευρώ

Offline vaggelis_peir

• Οδηγάρα
  • Το πιο όμορφο γουργουρητό
Reply #7 on: Τετάρτη 30 Απρίλιος 2014, 01:08:53 πμ
Καλησπέρα σας.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το δεύτερο κλειδί. Μπορείτε να μου στείλετε με pm κάποιον που μπορεί να το φτιάξει?

Κατά προτίμηση κοντά στην Πετρούπολη.

Thanks

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Σάββατο 03 Μάιος 2014, 04:12:48 πμ
Καλησπέρα σας.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το δεύτερο κλειδί. Μπορείτε να μου στείλετε με pm κάποιον που μπορεί να το φτιάξει?

Κατά προτίμηση κοντά στην Πετρούπολη.

Thanks
Κι εγώ το ίδιο ψάχνω. Στον Πίσαρη που ρώτησα πάει 30 ευρά. Στον Σαρακάκη μου είπανε να απευθυνθώ σε κάποιο εξουσιοδοτημένο μέσα απ' την λίστα που έχει. Θέλω να δω κι αυτόν που πήρα την μηχανή, ξέρω ότι το κάνει, αλλά το πάω πίσω-πίσω που να με πάρει.

Offline vaggelis_peir

• Οδηγάρα
  • Το πιο όμορφο γουργουρητό
Reply #9 on: Σάββατο 03 Μάιος 2014, 06:20:07 πμ
Το κακό είναι ότι όταν την πάθεις, λες : "Ωωωωωωωω ρε πο#$%, γιατί να μην είχα ασχοληθεί".

Για να μην το πω αυτό, λέω να δώσω τα 30 ευρώ. Προχτές μου έφυγαν τα κλειδιά από το χέρι και παραλίγο να πέσουν σε υπόνομο.

Όταν λέτε εξουσιοδοτημένο?

THISEAS

• Guest
Reply #10 on: Κυριακή 04 Μάιος 2014, 06:04:27 πμ
λοιπον μου το εκανε και εμενα στο 700 ... τη μοτο την ανοιγα και την εκλεινα απο το κοκκινο στο τιμονι. απο το πλυσιμο ειχε μαζεψει αλατα και κολουσε.
1η λυση ειναι ενα καλο σπρει επαφων και λιγο παιξιμο. 2η λυση μονιμα το κοκκινο λαμπακι στο on και ανοιγμα και σβυσημο απο το κλειδι και ολα οκ. :goofy:

Offline kakou

• Οδηγάρα
Reply #11 on: Δευτέρα 05 Μάιος 2014, 19:09:47 μμ
+1

Ακριβως το ιδιο και σε μενα με το φιλο Θησεα.Παντα το προβλημα εμφανιζοταν οταν την επλενα.Μολις το καταλαβα απλα εβαλα το kill switch στο on και την αναβοσβηνα με το κλειδι.Απο τοτε (2 χρονια+) κανενα προβλημα.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #12 on: Δευτέρα 05 Μάιος 2014, 20:13:27 μμ
Υπάρχει και η λύση του προγραμματισμού DIY

Offline helias

• Απλός οδηγός
Reply #13 on: Τετάρτη 14 Μάιος 2014, 01:12:39 πμ
Από την ημέρα που την πήρα, πολλές φορές το πράσινο λαμπάκι του HISS δεν σβήνει και δεν έχω καθόλου μίζα  :goofy:.
 Πρόβλημα όμως κανένα  8), κλείνω διακόπτη, ανοίγω διακόπτη και αμέσως (ας είναι αναμένο το λαμπάκι) μιζάρει και παίρνει μπροστά κανονικά ενώ παράλληλα σβήνει και το λαμπάκι  8).
 Εαν όμως ανοίξω διακόπτη και περάσουν 3-4 δευτερόλευτα δεν παίρνει μπροστά, θέλει αμέσως μόλις ανοίξεις το διακόπτη να πατήσεις μίζα.
 Χρόνια τώρα και το σημαντικό αυτό πρόβλημα μετατράπηκε με το κόλπο αυτό σε " κανένα πρόβλημα".

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #14 on: Τετάρτη 14 Μάιος 2014, 04:09:41 πμ
Το λαμπάκι του Hiss σβήνει και με τον εξής τρόπο:

Γυρίζεις τον διακόπτη με το κλειδί στο ΟΝ
Κλεινεις τον Kill Switch
Πατας μίζα συνεχώς και
ταυτόχρονα ανοίγεις τον Kill Switch,

Δεν ξέρω αν το εχεις παρατηρήσει, αλλά κ σε κανονική λειτουργία ο Kill Switch ανοιγοκλείνει το λαμπάκι.

Την επομενη φορά θα δοκιμάσω κ τον δικό σου τρόπο. :thumbright:

Offline helias

• Απλός οδηγός
Reply #15 on: Τρίτη 20 Μάιος 2014, 19:08:29 μμ
Και έτσι όπως περιγράφεις παίρνει μπροστά χωρίς πρόβλημα.
 Γενικά είτε ανοίγεις διακόπτη και αμέσως μίζα, είτε ανοίγεις Kill Switch και αμέσως μίζα.
Καί με τους δύο αυτούς τρόπους το πρόβλημα του hiss θεωρείτε πλέον παρελθόν. ;)

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Σάββατο 31 Μάιος 2014, 19:40:01 μμ
Κι εγώ το ίδιο ψάχνω. Στον Πίσαρη που ρώτησα πάει 30 ευρά. Στον Σαρακάκη μου είπανε να απευθυνθώ σε κάποιο εξουσιοδοτημένο μέσα απ' την λίστα που έχει. Θέλω να δω κι αυτόν που πήρα την μηχανή, ξέρω ότι το κάνει, αλλά το πάω πίσω-πίσω που να με πάρει.

Τελικά βρήκα στον Πειραιά, στα Μανιάτικα. Είναι ηλεκτρολόγος για μηχανές, πολύ καλός (έχω γνώση από πρώτο χέρι), δεν ήξερα ότι μπορεί να το φτιάξει. Χθές μ' έφερε ο δρόμος από 'κεί και τον ρώτησα. Απλά μου είπε να κανονίσουμε πότε γιατί θέλει τον χρόνο του. Έχω το τηλέφωνό του, όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.
Και κάτι άλλο, με πολύ λιγότερο κόστος απ΄τον Πίσαρη κι άλλα συνεργεία που ρώτησα.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #17 on: Σάββατο 31 Μάιος 2014, 19:48:28 μμ
Τελικά βρήκα στον Πειραιά, στα Μανιάτικα. Είναι ηλεκτρολόγος για μηχανές, πολύ καλός (έχω γνώση από πρώτο χέρι), δεν ήξερα ότι μπορεί να το φτιάξει. Χθές μ' έφερε ο δρόμος από 'κεί και τον ρώτησα. Απλά μου είπε να κανονίσουμε πότε γιατί θέλει τον χρόνο του. Έχω το τηλέφωνό του, όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ.
Και κάτι άλλο, με πολύ λιγότερο κόστος απ΄τον Πίσαρη κι άλλα συνεργεία που ρώτησα.

Τον Κωστα εννοεις?

Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Σάββατο 31 Μάιος 2014, 20:43:10 μμ
Τον Κωστα εννοεις?

Ναι, τον Κώστα. Τον είχα γνωρίσει όταν είχα ένα "χοντρό" πρόβλημα σ' ένα Yamaha που είχα.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #19 on: Σάββατο 31 Μάιος 2014, 21:08:38 μμ
Ναι, τον Κώστα. Τον είχα γνωρίσει όταν είχα ένα "χοντρό" πρόβλημα σ' ένα Yamaha που είχα.

Μακραν ο καλυτερος...
Ξερει οτι εισαι στο κλαμπ?
Προχτες ημουν εκει και πιναμε καφε

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Σάββατο 31 Μάιος 2014, 21:40:26 μμ
Μακραν ο καλυτερος...
Ξερει οτι εισαι στο κλαμπ?
Προχτες ημουν εκει και πιναμε καφε

Δεν νομίζω, πάντως θα του κάνω κουβέντα. Είχα πάει συστημένος τότε από τον μηχανικό που πάω την μηχανή, και ξαναπήγα μερικές φορές εξυπηρετώντας τον μηχανικό που πάω την μηχανή μου.

Offline rouso

• νέος οδηγός
  • **
Reply #21 on: Σάββατο 14 Ιούνιος 2014, 17:09:43 μμ
χτες το απογευματακι μετα το μπανακι ξεκουραςτος παω να βαλω μπρος και γινετε αυτο το γνωστο με το λαμπακι,παρεπιπτοντος κουβεντα στη παραλια με φιλους μπεμβεδακιδες για το δεν σπαει δεν χαλαει,το απροβλιματιστο,και μιζαρο μεχρι που μενω και απο μπαταρια,αυτη τη φορα λεω το εργαλειο μετα απο δεκα χρονια και 115χλμ παει με αφησε.εκανα ολα τα κολπα που ξερουμε και τιποτα.τελικα αποφασισε να ξεμπλοκαρη ετσι αφου τη μετακινησα πιο περα απο το χωρο που βρισκομουν αλλα δεν ειχα μπαταρια,επιστρατευσα τους ακατανομαστους :goofy:και με καλωδια πηρε κανονικα.λοιπον μετα απο τηλεφωνο σε γνωστο μαστορη μου ειπε πως κολλησε το ματι που ειναι απο τη μερια της καμπανας,κοστος ανταλλακτικο καινουριο 45ε.τη να κανω΄τωρα προς το παρον δουλευει κανονικα.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #22 on: Σάββατο 14 Ιούνιος 2014, 17:28:13 μμ
χτες το απογευματακι μετα το μπανακι ξεκουραςτος παω να βαλω μπρος και γινετε αυτο το γνωστο με το λαμπακι,παρεπιπτοντος κουβεντα στη παραλια με φιλους μπεμβεδακιδες για το δεν σπαει δεν χαλαει,το απροβλιματιστο,και μιζαρο μεχρι που μενω και απο μπαταρια,αυτη τη φορα λεω το εργαλειο μετα απο δεκα χρονια και 115χλμ παει με αφησε.εκανα ολα τα κολπα που ξερουμε και τιποτα.τελικα αποφασισε να ξεμπλοκαρη ετσι αφου τη μετακινησα πιο περα απο το χωρο που βρισκομουν αλλα δεν ειχα μπαταρια,επιστρατευσα τους ακατανομαστους :goofy:και με καλωδια πηρε κανονικα.λοιπον μετα απο τηλεφωνο σε γνωστο μαστορη μου ειπε πως κολλησε το ματι που ειναι απο τη μερια της καμπανας,κοστος ανταλλακτικο καινουριο 45ε.τη να κανω΄τωρα προς το παρον δουλευει κανονικα.
Na μην κανεις τπτ .......αυτο που κανω οταν μου τυχαινει ειναι μια μιζια ισα ισα να γυριση το μοτερ κλεινω διακοπτη βγαζω κλειδι ματαξαναβαζω κλειδι ανοιγω διακοπτη και ειναι οκ ......επιτυχια 99%

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Σάββατο 14 Ιούνιος 2014, 17:43:47 μμ
τη να κανω΄τωρα προς το παρον δουλευει κανονικα.

Να περιμένεις λίγο... Υπάρχει περίπτωση το hiss να επιρεάζεται απο κάποια συχνότητα εκεί που το είχες παρκάρει. Αν το πήγες παρακάτω και πήρε, μάλλον επιρεάστηκε απο κάτι... 

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline rouso

• νέος οδηγός
  • **
Reply #24 on: Σάββατο 14 Ιούνιος 2014, 17:59:45 μμ
ητανε πρωτη φορα που κρατησε τοσο πολυ και γιάυτο ψαχνομε οσο για τη συχνοτητα που επηρεαστηκε το εχω παρατηρηση οταν ειναι διπλα σε οχηματα που εχουνε συναγερμο και εξω απο τραπεζα με συναγερμο το εχω παθει.