Hellas Transalp Forum

προβλημα σε transalp 600

munchkin · 2964

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2013, 06:32:20 πμ
καλησπέρα σας . Έχω ενα transalp 600 του 90 και όταν ανοίγω το γκάζι το μηχανάκι ενω ανεβάζει στροφές δέν επιταχύνει το ίδιο ... σαν να εχω πατημένο το μισό συμπλέκτη ας πούμε . Ξέρω οτί θέλει ρύθμιση βαλβίδες και καθάρισμα καρμπ.΄ Να είναι απο αυτό ???

2)ον υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και οικονομικός μάστορας στην Αττική που να μην μου πιάσει τον κώλο για ενα ρύθμισμα + καθάρισμα καρμπ κτλ ?'??? και στην τελική να πηγαίνω εκεί το μηχανάκι ??

Ευχαριστώ guys ..

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2013, 16:46:27 μμ
Φίλε μου δεν θέλεις ούτε ρύθμιση βαλβίδων, ούτε καθάρισμα καρμπιρατέρ για το πρόβλημά σου...
Δίσκους αμπραγιάζ χρειάζεσαι.... Πατινάρει !

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2013, 18:07:17 μμ
α μαλιστα , ποσο κοστιζουν αν γνωριζεις >??

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2013, 18:37:43 μμ
Πιστευω "ταβανι" το 100αρι.

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Κυριακή 08 Δεκέμβριος 2013, 19:39:15 μμ
Για να είσαι σίγουρος για την κατάσταση της μηχανής, πήγαινε σε ένα γνωστό συνεργείο και ζήτα να σου κάνουν ένα τυπικό σέρβις. Λάδια, φίλτρα κλπ

Ενας εμπειρος μάστορας θα σου πει και ότι άλλο χρειάζεται η μηχανή. Οπότε θα έχεις μια εικόνα της κατάστασης και φτιάχνεις σιγά σιγά ότι χρειάζεται περισσότερο.

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #5 on: Δευτέρα 09 Δεκέμβριος 2013, 19:03:36 μμ
ωραία ευχαριστώ . καμία ιδέα για "καλό συνεργείο " ?? δεν είχα μεγάλη μηχανή δικιά μου ξανά και δέν ξέρω. Κάτι typhoon Και vespa που είχα τα έφτιαχνα μόνος μου.