Hellas Transalp Forum

Σφύριγμα -βουητό τι να είναι;;;

profitis14 · 5032

Offline profitis14

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 16:58:23 μμ
Καλήμερα σε όλους
Τεχνικής φύσεως η αποροία στο 700
Και ενώ όλα ήταν στην εντέλεια, ανοίγω το διακόπτη και γίνονται κανονικά όλα τα τσεκ, πατάω μίζα, παίρνει κανονικά
αλλά από τη στιγμή που θα πάρει αρχίζει και ακούγεται ένα σφύριγμα χαμηλής έντασης, στην αρχή νόμιζα ότι δούλευε το βεντιλατερ, όμως όχι.
Ακούγαιτε σαν ηλεκτρονικός ήχος, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς από που έρχεται. Σίγουρα κάτι ζεί κάτω από το τεπόζιτο, αλλά που είναι;
Τα πάντα λειτουργούν κανονικά, όσα μπορούσα να ελένξω είναι φυσιολογικά, η απόδοση δεν έχει πέσει σε κανένα σημείο.
Όταν κινούμαι ο θόρυβος δεν ακούγεται λόγο της ταχύτητας, αέρα, αλλά και την υπόλοιπη λειτουργία του κινητήρα. Στα φανάρια ή σε στάση γενικά, πάλι το ίδιο όπου μπορώ να ακούσω το βουητό καθώς ο κινητήρας δουλεύει στο ρελαντι.
Τι να είναι λοιπόν;;; Έχει ξανακουστεί αυτό σε κανέναν;;;

« Last Edit: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 16:59:57 μμ by profitis14 »

Offline Gaffer

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1 on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 17:28:12 μμ
Καλημερα φιλε,καλωσηρθες στο club της αντλιας βενζινης!

Διαβασε εδω κ θα κατατοπιστεις. http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,9477.0.html

Κι εγω το ιδιο ψαχνω τωρα να δω τι θα κανω....το πιθανο απ'οτι λενε κ τα παιδια ειναι να παραμεινει εως εχει.
Εαν μπορεις να καθαρισεις το φιλτρο της αντιας καλο θα κανεις,αλλιως παει για αλλαγη.
Ενας φιλος το εχει αφησει οπως ειναι κ δεν εχει προβλημα.Κι εγω μαλλον το ιδιο θα κανω  :P

Offline teslafun

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 17:31:09 μμ
Καλημέρα,
με πρόλαβε ο φίλος. Ρίξε μια ματιά στο link.

Αν είσαι σε εγγύηση πίεσε για αντικατάσταση αντλίας.
Το καθάρισμα του φίλτρου καλό θα κάνει μεν, δε θα αλλάξει τίποτα όμως όσον αφορά το σφύριγμα.

Offline profitis14

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 18:22:15 μμ
honda the power of dreams
Δε τολμούσα να το πώ, έλεγα αποκλείεται, έχω μόνο 35.000, είναι honda κλπ κλπ
Τελικά αυτό είναι, ε;
Και να φανταστείτε ότι αυτό βγήκε επι ευρωπαικού εδάφους. Εδω δεν είχε βγάλει κιχ. Ευρωπαίοι με τις κωλοβενζίνες τους. χαχα
Θα την αφήσω λοιπόν έτσι, θα βάζω πάντα ντόπια ελληνική βενζίνα, κατα προτίμηση αραιωμένη με το νερό που προτιμά ο κλασικός έλληνας βενζινάς και όσο πάει
Μυρίζομαι μεγάλο έξοδο και φυσικά αν δεν το φτιάξεις δεν το σπρώχνεις
Δεχομαι ευχές λοιπόν για τον γάμο!
Ρε λες να μου κάνει νάζια, επειδή κατάλαβε ότι γλυκοκοιτούσα άλλη το τελευταίο διάστημα;;; :2hysterical:

Offline Gaffer

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 19:58:54 μμ
35.000 καλα εισαι,εμενα εχει 23.500 ενω εχει αναφερθει το προβλημα και απο τα 17.000.

Το ιδιο προβλημα βεβαια εχουν και τα V-Strom και κατι BMW,δεν ειναι κατασκευη της Honda η αντλια, αλλα ειναι πολυ λαθος που την τοποθετησε στο 700 ενω ηξερε οτι ειναι προβληματικη.
Απο την αλλη βεβαια το πιο πιθανο ειναι να προερχεται κι απο την ποιοτητα της βενζινης που βαζουμε αλλα οπως κ να εχει ειναι αδικο να χρεωνεσαι με τετοιο κοστος για ενα τετοιο μηχανακι.

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #5 on: Παρασκευή 06 Σεπτέμβριος 2013, 20:12:50 μμ
Η αντλία είναι Mitsubishi που κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο σαν μάρκα. Τώρα με την βενζίνη που μας βάζουν, δεν την γλυτώνει τίποτα! Βλέπω και σε άλλα φορουμ, το ίδιο θέμα με όλες τις μηχανές. Η κάθε Χόντα δεν μπορεί να τα βάλει με τους Έλληνες πρωταθλητές στην παρανομία και στην μη τήρηση προδιαγραφών! Εγώ αν δείτε το άλλο θέμα έβγαλα ουκ ολίγο νεράκι από το ρεζερβουάρ!