Γιώργο θα το χαρείς όσο τίποτα.
Για πόλη και μικροδιαδρομές είναι άψογο. Σε μεγάλα ταξίδια σε κουράζει λίγο μια και έχει μικρή τελική, αλλά το ξεπερνάς. Οι καταναλώσεις του είναι πολύ καλές σε μικτή διαδρομή. Σε ανοιχτό δρόμο και 7000-8000 στροφές καίει λίγο παραπάνω ειδικά αν είναι φορτωμένο. Θυμάμαι Αθήνα- Αγιο Κωνσταντίνο με φόρτωμα (2 άτομα, tank bag, σαμαρια, ομπρέλες, καρέκλες θαλάση και ένα σακίδιο πάνω από το βαλιτσάκι), και ταχύτητα 120-130 στην εθνική, έκαψε περίπου 7 λίτρα/100χλμ, ενώ σε φυσιολογική χρήση είμαι γύρω στα 4.3 - 4.7 λιτρα/100.
Παρουσιάζει λίγους κραδασμούς (αισθητούς στο τιμόνι) στις 4000 στροφές και μετά στις 7000 (αισθητούς στους μαρσπιέδες). Τα φρένα επίσης είναι λίγο ασθενικά (ειδικά με μαλακό τακάκι) αλλά αμα τα μάθεις είσαι ΟΚ. Φυσιολογικά θέλει αλλαγή τα σωληνάκια κάθε 10 χρόνια, αλλά προσωπικά δεν τα έχω αλλάξει και βλέπω ότι σιγά σιγά χρειάζεται (αλλά κοστίζει γύρω στα €120, οπότε πάω λίγο πιο προσεκτικά)
Ο μπροστινός δίσκος είναι 5 χιλιοστά και όχι 4.5 όπως της 600 και τον αλλάζεις αν πέσει κάτω από 4 χιλ. Εμένα μετά από 18 χρόνια είναι ακόμα στα 4.5 χιλιοστά, οπότε δεν είναι κάτι να σε προβληματίζει. Το ίδιο και ο πίσω (0.5 χιλ, για 18 χρόνια)
Ζελατινα. αξίζει να βάλεις την ψηλότερη μια και προστατεύει καλά το στήθος από τον αέρα, αλλά ανάλογα με το ύψος σου, η ψηλότερη φέρνει τον αέρα πάνω στο κράνος και μπορεί να σε ζαλίζει.
Πρόσεξε λίγο τα μπροστινά φλας, διότι με τους κραδασμούς μπορεί να μετακινηθεί λίγο το κούμπωμα της λάμπας και να περάσει υγρασία μέσα. Λύνεται εύκολα, αν καθαρίσεις το λάστιχο στο κούμπωμα και το περάσεις με σιλικόνη (σε σπρέυ).
Η γκαζιέρα έχει μια τάση να μαγκώνει αν σφίξεις τις βίδες παραπάνω, αλλά μικρό το πρόβλημα.
Πρόσεξε όλες τις βίδες από τα πλαστικά να είναι σφιγμένες καλά (ειδικά οι δύο δεξιά και αριστερά πό το ταμπλό) διότι μπορεί να λασκάρουν και δεν βρίσκονται εύκολα.
Στο προστατευτικό της εξάτμισης (πάνω στην κούρμπα) η πίσω βίδα (που ουσιαστικά δεν κρατάει το προστατευτικό στην θέση του, αλλά είναι για να πέρνει συστολές/διαστολές) κολλάει και αν την ζορίσεις μπορεί να κοπεί. Αν δείς ότι ζορίζεται, βάλε σπρέυ, άστο να δουλέψει και μετά χτύπα την προσεκτικά με σφυρί (για να "σπάσουν" οι κολλημένες βόλτες και λύστην προσεκτικά -εγώ δεν το έκανα και έσπασε

)
Αυτά σε γενικές γραμμές (ξέρω πταισματάκια τα περισσότερα).
Σου εύχομαι να το χαρείς και καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο.