Hellas Transalp Forum

Το καλύτερο Africa!!! ...και με διαφορά

azwros · 11869

Offline KKalantzis

• HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Where the streets have no name!
Reply #25 on: Δευτέρα 15 Ιούλιος 2013, 21:10:56 μμ
Και αυτοί που την αγόρασαν γιατί γουστάρουν να την έχουν άσχετα με το τι κάνουν ή δεν κάνουν με αυτή  :)

Keep riding !!!

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #26 on: Δευτέρα 15 Ιούλιος 2013, 21:29:41 μμ
Και αυτοί που την αγόρασαν γιατί γουστάρουν να την έχουν άσχετα με το τι κάνουν ή δεν κάνουν με αυτή  :)

σωστα... αρα υπαρχουν πολυ λογοι που περνει ο καθενας ενα "πραγμα" και το περνει για δικους του λογους...

εμενα προσωπικά μου αρεσει παρα πολυ το αφρικανακι πιο πανω,και μαγκια του που το εκανε ετσι, γιατι εκτος απο φραγκα ερηξε πανω μερακι και φαντασια....

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Κυριακή 21 Ιούλιος 2013, 15:47:01 μμ
τελικα για να κλεισω το θεμα,υπαρχουν 2 ειδων αναβατες.αυτοι που την αγορασαν κ την  χησιμοποιουν αναλογα με τις δυνατοτητες της (και συνηθως τις σπανε...) και αυτοι που την αγορασαν απλα για να την δειχνουν.

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Offline zoulou

• Απλός οδηγός
  • epitelous vrike o zoulou thn africana tou !!!
Reply #28 on: Πέμπτη 01 Αύγουστος 2013, 17:46:42 μμ
Καλημέρα,

καλό ειναι ρε παιδια, αφού του αρέσει.

Και εγω το αφρικα το εχω για ταξιδια και κοιταω οτι του βαλω να ειναι σε αυτη την κατευθυνση.

Τώρα για τις εξατμισεις εμενα προσωπικα μου αρεσει η ΜΑΜΑ, το ξερω ειμαι ανωμαλος αλλα οκ τι να κανουμε;

Εδω αλλοι ειπαν μπαζο την Τζούλια....

υ.γ: Αν είχα πολλα λεφτα θα έριχνα πολλά ωστε να κάνω το αφρικα ακομα καλυτερο, αναρτησεις, φρενα, ανατομια σελας, εξέλιξη κινητηρα, νεο πινακα οργανων με το τριπμαστερ μεσα και παρα πολλα αλλα σε σημειο να μοιαζει με νεο αφρικα. Είπαμε γουστα ειναι αυτα. Μπορει να κοστιζε περισσοτερο απο ενα Vara αλλα εδω η μοναδικοτητα μετραει...

komfoukios eipe: ola ta taxidia arxizoun me to prwto vhma...

Zoulou eipe : ola ta taxidia arxizoun me zestama sto moter!!!

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Παρασκευή 02 Αύγουστος 2013, 01:22:56 πμ
η ΑΤ ήταν και είναι ακόμα μια μοτοσικλέτα με ορίζοντα χρήσης τουλάχιστον εικοσαετίας, οπότε ό,τι χρήμα και να ρίξεις σε βελτιώσεις θα το αποσβέσει.

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Σάββατο 03 Αύγουστος 2013, 17:59:54 μμ
Το ΑΤ για μένα είναι μια μηχανή που δεν παλιώνει εύκολα. Αφησε το στίγμα της για καλά.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....