Μια που δεν εχω τι να κάνω και αφού ....
.... την ξεχειλώσαμε την κουβέντα:
Οχι οτι δεν μας αρέσει

..... για να μας πει πόσο χάλια είναι τα gs σε σχέση με την πάπια του
Οποιος κάνει τέτοιες συγκρίσεις εχει θέμα στην κράνα του

Εχω κανει βολτα αλλα χιλιαρια σε βαραντερο αλλα και αυτο το gs που ολοι εχουν κατι να πουν,(και τρελαθηκα με το εργαλειο!)
Ξενοκαβαλάς νταλικέρη?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να βγαλουμε τα χιλιαρια σκαρτα! Αν ειχα φραγγα με το 650 θα καθομουνα?
Να η απάντησή σου :
Σου φαίνεται απίστευτο ε; Κι' όμως κάποιοι έχουν τις μοτοσυκλέτες τους από ΕΠΙΛΟΓΗ και όχι από φτώχεια.
Η ντε και καλα να τα κανει καλυτερα το ΤΑ απο τα χιλιαρια?
Δεν τα κάνει όλα καλύτερα το 650, αυτοί όμως που το εχουν και καλύπτει τις απαιτήσεις τους λένε κατι τέτοιο.
μεγαλη αροστια εχει πεσει με αυτα τα gs, ξαφνικα σε κανεναν δεν κανει και ολοι εχουν κατι να πουν που το θαβει.
Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι οι ιδιοκτήτες τους.
με παπι αρχισε το θεμα αλλου πηγε,
Σωστά ...
αραγε αν ενας με 650 εκανε κανενα ταξιδι διπλος και με φορτιο με gs η και βαραντερο και μετα ξανακαβαλαγε τον κουβα τον δικο μας τι θα ελεγε?
Κουβά? μην κατηγοράς το σπίτι σου και πέσει και σε πλακώσει

Η ακομα και αυτοι που πηραν χιλιαρια γιατι τα πηρα? η ασ ξαναπαρουν ΤΑ! Αφου τα κανει τοσο καλα ολα!
Για εφέ? Γιατί ζούνε με μακαρονάκι κανα μήνα και οτι μένει το κάνουν σερβις, εφορίες, ασφάλειες και κανα ταξιδάκι Ομόνοια -Παγκράτι? Που να ξερω

το ρεζουμε ειναι οτι ταξιδι στον κοσμο μπορεις να κανεις και με φιατ127, αν το ξανακανεις με κανενα μλ320 λες να σου λειψει το κουβαδακι μετα?
Το κουβαδάκι οχι, αλλά η τρέλα και ο χαβαλές του ναι. Πως να το κάνουμε εχει άλλη γλύκα το 127.
Αν ο πιτσιρικάς πήγαινε το ταξίδι του σε ενα σουπερ ντούπερ οχημα, κλιματιζόιμενο, με 1200 αλόγατα, 50" τροχούς και εκανε την περιπέτεια σαν βόλτα Αθήνα Πάτρα και γύριζε ... τι θα θυμόταν? αν δεν εβγαινε εξω να το δαγκώσει απο το κρύο, να αλλάξει λάστιχο και να βλαστημάει την μανα τπου τον γεννησε, πώς θα ηταν περιπέτεια?
Σαχλαμαρες.... οποιος μπορει περνει, οποιος οχι το βλεπει σκαρτο... 
Σκάρτο δεν το λένε οσοι δεν μπορούν να το αποκτήσουν, αλλά και αρκετοί ιδιοκτήτες, σαν κάποιον που μπήκε σε παρκιγκ της Α.Ο ενώ εβγαζε καπνούς το διαφορικό.
Μου εχει τύχει όμως , και δεν μπορώ να το εξηγήσω, δύο ανθρώποι να καβαλάνε το ίδιο πράμα και ο ενας να είναι κατευχαριστημένος και τον άλλο να τον εχει

στις βλάβες.
Ανεξήγητο και χρήζει διερεύνισης.
Ειναι σαν αυτους που εχουν χοντρες γυνεκες, οι αδυνατες τους φενονται αροστες! 
Απόψεις ...

, ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα
