Hellas Transalp Forum

BMW F800GS

junior CAESAR · 143584

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #175 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 19:11:22 μμ
Η ιστορια εχει δειξει οτι οι Γερμανοι τολμουν και οι Ιαπωνες ακολουθουν.
π.χ. Injection, ABS, συστηματα αναρτησεων τυπου ... (δεν το θυμαμαι σε ενα τουρισταδικο της YAMAHA που δεν πουλησε ποτε) και τα οποια εδραιωθηκαν σε ολες τις ΜΟΤΟ με το περασμα του χρονου.

οσο για τα service οι Ιαπωνικες δεν εχουν τεχνικη υποστηριξη (το λεω επειδη δν εχω ακουσει ΠΟΤΕ κανεναν να λεει οτι παει για συντηριση στην αντιπρωσωπεια αλλα σε "φιλαρακια"), οι δε τιμες νομιζω οτι δεν διαφερουν και πολυ.

Απολύτως σωστά και τα δύο. Η BMW είναι η ετιαρεία που πρώτη εφάρμοσε σε μοτοσυκλέτες τα περισσότερα από τα σύγχρονα συστήματα που αήμερα θεωρούνται  δεδομένα: ABS, ψεκασμό, καρντανικό άξονα, paralever, telelever. Οι υπόλοιποι απλώς ακολούθησαν. Αυτό δεν έκαναν πάντα άλλωστε οι Ιάπωνες?

Όσο για τα σέρβις, οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά. Για κάθε κομμάτι που πουλιέται υπάρχει φάκελος που ενημερώνεται ακολουθώντας όλο το δίκτυο το οποίο είναι ενιαίο. Δηλαδή, στα κεντρικά στη Βαυαρία ξέρουν πότε άλλαξε λάδι το τάδε νούμερο κομμάτι που πουλήθηκε στη Ζιμπάμπουε.

Αυτά τα ξέρω λόγω προσωπικής φιλίας με γενικό διευθυντή υποκαταστήματος BMW (δεν θα πω ποιο). Ακόμη και ο μηχανικός μου ήταν χρόνια μηχανικός στην BMW, ο οποίος έφυγε για να ανοίξει δικό του συνεργείο (τον έχουν ακολουθήσει πολλοί ιδιοκτήτες και πάνε σε αυτόν).
   Έτσι, ξέρω περίπου τι γινόταν εκεί μέσα. Απαγορευτόταν να πιάσεις πιστόνι ή άλλο εξάρτημα του κινητήρα με γυμνά χέρια. Χρησιμοποιούσαν χειρουργικά γάντια. Το δε συνεργείο, περισσότερο με χειρουργείο έμοιαζε σε τάξη και καθαριότητα, παρά με συνεργείο. Αφουγκράζονταν τον κινητήρα με ειδικά ακουστικά για να εντοπίσουν αφύσικους θορύβους. Κάθε βίδα είχε το δικό της ειδικό εργαλείο, ενώ οι μεγάλης κρισιμότητας βίδες (κεφαλές, χιτώνια κυλίνδρων πχ) σφίγγονταν με ροπόκλειδο. Και άλλα τέτοια τρελά, τι να λέμε τώρα!
« Last Edit: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 20:20:53 μμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #176 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 20:15:59 μμ
Οτι πληρωσεις παιρνεις φιλε μου.

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #177 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 20:47:18 μμ
  Απολύτως σωστά και τα δύο. Η BMW είναι η ετιαρεία που πρώτη εφάρμοσε σε μοτοσυκλέτες τα περισσότερα από τα σύγχρονα συστήματα που αήμερα θεωρούνται  δεδομένα: ABS, ψεκασμό, καρντανικό άξονα, paralever, telelever. Οι υπόλοιποι απλώς ακολούθησαν. Αυτό δεν έκαναν πάντα άλλωστε οι Ιάπωνες?

Όσο για τα σέρβις, οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά. Για κάθε κομμάτι που πουλιέται υπάρχει φάκελος που ενημερώνεται ακολουθώντας όλο το δίκτυο το οποίο είναι ενιαίο. Δηλαδή, στα κεντρικά στη Βαυαρία ξέρουν πότε άλλαξε λάδι το τάδε νούμερο κομμάτι που πουλήθηκε στη Ζιμπάμπουε.

Αυτά τα ξέρω λόγω προσωπικής φιλίας με γενικό διευθυντή υποκαταστήματος BMW (δεν θα πω ποιο). Ακόμη και ο μηχανικός μου ήταν χρόνια μηχανικός στην BMW, ο οποίος έφυγε για να ανοίξει δικό του συνεργείο (τον έχουν ακολουθήσει πολλοί ιδιοκτήτες και πάνε σε αυτόν).
   Έτσι, ξέρω περίπου τι γινόταν εκεί μέσα. Απαγορευτόταν να πιάσεις πιστόνι ή άλλο εξάρτημα του κινητήρα με γυμνά χέρια. Χρησιμοποιούσαν χειρουργικά γάντια. Το δε συνεργείο, περισσότερο με χειρουργείο έμοιαζε σε τάξη και καθαριότητα, παρά με συνεργείο. Αφουγκράζονταν τον κινητήρα με ειδικά ακουστικά για να εντοπίσουν αφύσικους θορύβους. Κάθε βίδα είχε το δικό της ειδικό εργαλείο, ενώ οι μεγάλης κρισιμότητας βίδες (κεφαλές, χιτώνια κυλίνδρων πχ) σφίγγονταν με ροπόκλειδο. Και άλλα τέτοια τρελά, τι να λέμε τώρα!

και παρ ολα αυτα... παραμένουν αναξιόπιστα....
φαντάσου να έχεις λοιπόν ενα ιαπωνικό μηχανάκι στην ιαπωνία ... ΔΕΝ χαλάει ποτέ !!!
αρα το θέμα μας είναι η υποστήριξη τα service κλπ ή η ποιότητα αυτής καθεαυτής της μοτοσικλέτας ?

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #178 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 20:59:40 μμ
Και τι έγινε δηλ.με τα paralever kai ta telelever ?
Σιγά την επανάσταση μέχρι και οι ίδιοι τα εγκαταλείπυν σιγά σιγά , ειδικά το telelever που βγήκε μάπα.
Κάνουν και κάτι μαλακίες με κάτι μπόξερ σε SM να βρίσκουν οι κεφαλές κάτω....
Δε λέω ωραίο το GS και ειδικά το Advedture (μόνο αυτο μ αρέσεi απο BMW)αλλά με όλα αυτά που ακούω για αποστειρομένα χέρια ,ειδικά εργαλεία ,γάζες και τέτοια μάλλον φαρμακείο μου θυμίζουν.
Και ως γνωστόν τα φαρμακεία κοστίζουν....

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #179 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 21:30:37 μμ
Για τα γαντια δεν ξερω που γινεται. Σιγουρα σε φαρμακεια και αυτα δεν ειναι τα Γερμανικα.
Ειναι ΜΥΘΟΣ.
Ολοι θυμομαστε την υποστηριξη του Καμενου και του Σαρακακη...

Οσο για την αξιοπιστια, μια ματια γυρω μας θα δειξει μαχιμες μοτοσυκλετες 20ετιας (με injection απο τοτε) και ακομα μερικους ρομαντικους με μοντελα 40+ ετων. ΑΝ ΑΝ υπηρχαν τοτε μη ευρωπαικα (20 ετια) σημερα θα τις δουμε να κυκλοφορουν πανω στο τρικυκλο του παλιατση (και αυτο PIAGGIO).

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #180 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 21:44:27 μμ
Όλοι σχεδόν οι μηχανικοί πια φοράνε ελαστικά λεπτά γάντια και ο λόγος είναι ... να μην λερώνουν τα χέρια τους (δύσκολα βγαίνει μετά η βρωμιά). Το ίδιο κάνω και εγώ όταν κάνω σερβις στη μηχανή μου.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #181 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 22:09:43 μμ
Και τι έγινε δηλ.με τα paralever kai ta telelever ?

Έχεις στρίψει με paralever και telelever; Επειδή έχω στρίψει με καλάμια, άσε καλύτερα. Μη δοκιμάσεις γιατί θα κολλήσεις.....  ;)

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #182 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 22:35:02 μμ
Έχεις στρίψει με paralever και telelever; Επειδή έχω στρίψει με καλάμια, άσε καλύτερα. Μη δοκιμάσεις γιατί θα κολλήσεις.....  ;)

Και γιατί δεν επιμένουν να τα βάζουν και τα εγκαταλείπουν ?
Όσο για το telelever δεν άκουσα και τα καλύτερα όσο αφορά πληροφόρηση και τέτοια.

Κολλήσω ξεκολλήσω ,τόσα φράγκα δεν έχω ν ακουμπήσω αλλά και να τα είχα δε θα πλήρωνα telelever.
Μιά χαρά είναι τα  καλάμια ,τι έχουν δηλ.?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #183 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 22:43:17 μμ

Από βαλβίδες όμως (ελαστικού) έχει μείνει πολύυυυυ πίσω η BMW :)  :)  :)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #184 on: Παρασκευή 11 Ιανουάριος 2008, 01:54:44 πμ

αμα συγκρίνεις με ΤΑ ...μπορεί να κολλήσεις. Αντε πάρε ενα Duke ή KTM κάτι, ή κάποιο με σωστές αναρτήσεις και τα ξαναλέμε.

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #185 on: Παρασκευή 11 Ιανουάριος 2008, 03:33:59 πμ
αμα συγκρίνεις με ΤΑ ...μπορεί να κολλήσεις. Αντε πάρε ενα Duke ή KTM κάτι, ή κάποιο με σωστές αναρτήσεις και τα ξαναλέμε.

Είπαμε: οτι πληρώνεις παίρνεις. Για να κάνεις το Varadero σαν ΚΤΜ - σε επίπεδο περιφεριακακών - πρέπει να τα σκάσεις γερά. Για να κάνεις το ΚΤΜ σαν Varadero - στην ποιότητα κινητήρα - .....πρέπει να τον αλλαξεις! Η BMW κοστίζει αλλά σε βγάζει από τον κόπο.....  ;D ;D

Θανάση, η αλήθεια είναι πως, ανέκαθεν, η BMW χρησιμοποιούσε και τα δυο είδη αναρτήσεων ανάλογα με τη μηχανή που παρήγαγε. Στα μεγάλα GS έβαζε telelever ενώ την ίδια εποχή στο Fuduro, καλάμια. Αυτή την περίοδο παρουσιάζει μηχανές με καλάμια και αλυσίδα αλλά συγχρόνως εξελίσει το Duolever (K1200S/GT/R). Θα ήταν κουτό να εγκαταλείψει το μοναδικό εναλλακτικό είδος εμπρόσθιας ανάρτησης που χρησιμοποιεί με επιτυχία από την δεκαετεία του 90' - το monolever από τις αρχές της δεκαετείας του 80'!

Θα έκανε πίσω, μόνο, αν σταματούσε την παραγωγή ενός μοντέλου και το αντικαθιστούσε με κάτι διαφορετικό. Αυτή τη στιγμή παράγει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ μοτοσυκλέτες και δεν καταπίνει μασημένη τροφή! Μάλλον "μασάει" και "ταίζει" κάποιους που φοβούνται να ρισκάρουν! Π.χ. έβγαλε σε παραγωγή το ESA (ηλεκτρονική ρύθμιση αναρτήσεων) χωρίς να φοβάται τυχόν αποτυχία. Αν παρουσιάσει κάτι, όλοι θα πέσουν πάνω της να την θάψουν. Αν όμως όλα πάνε καλά θα το αντιγράψουν και σε μερικά χρόνια..... ΑΑΑ! Ανακαλύψαμε την Αμερική! (δες ABS!)

Το telelever δεν είναι κάτι θεικό, αλάθητο. Έχει κάποια μειονεκτήματα αλλά σαν σύνολο υπερέχει. Αυτή είναι η γνώμη μου μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, χιλιόμετρα και "δοκιμές" με αντιπροσώπους και των δύο ...ιδεολογιών.

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #186 on: Παρασκευή 11 Ιανουάριος 2008, 07:30:52 πμ
Πες τα ρε Θανάση.
Πες τα εσύ, γιατί άμα πω κάτι εγώ θα μου απαντήσουν  " . . . ναι αλλά το 700 έχει κάτι βαλβίδες ζουμπουρλούδικες . . . . " !!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #187 on: Παρασκευή 11 Ιανουάριος 2008, 07:47:39 πμ
Πες τα ρε Θανάση.
Πες τα εσύ, γιατί άμα πω κάτι εγώ θα μου απαντήσουν  " . . . ναι αλλά το 700 έχει κάτι βαλβίδες ζουμπουρλούδικες . . . . " !!!

Και εσυ να τους πεις πως η BMW ειναι χρόνια μπροστά ΚΑΙ σε αυτό, με βαλβίδες που στέλνουν ένδειξη στο καντράν!

και αυτοί θα σου πουν "Όταν θα παθαίνει βλάβη......  Πω πω πόσο κοστίζει......  Και τι να το κάνεις; (προσωπικά, συμφωνώ  ;) )......

και εσύ θα τους πεις "σε 20 χρόνια θα το έχει αντιγράψει η Honda και θα το διαφημίζει στον στανταρ εξοπλισμό του ΤΑ700"

και αυτοί θα σου πουν..........

και εσυ θα τους πεις..........

και μια ωραία μέρα θα σκάσει ο Χατζ να οδηγάει ένα GS800 και θα λέει  "Τι να κάνω; Το ήθελε .....το μωρό!!!"   ;D ;D ;D

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #188 on: Παρασκευή 11 Ιανουάριος 2008, 15:34:44 μμ
Επειδη το θεμα εδω ειναι το 800GS και η κουβεντα ανοιγει ενα ΜΕΓΑΛΟ ζητημα. Η συνεχεια στις κοκορομαχιες.
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=2944.0

Η τιμη του 800 αναμενεται στα 11.000€ (με injection, ABS, καταλυτη, κα κα κα)

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline frogy

• νέος οδηγός
  • **
Reply #189 on: Δευτέρα 14 Ιανουάριος 2008, 02:22:30 πμ
 Σίγουρα η BMW βγάζει στην αγορά μηχανές με πρωτοποριακά μηχανολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Ακριβώς γι'αυτό το λόγω απογοητεύτηκα με το F800GS. Όχι ότι είναι κακή μοτοσυκλέτα, κάθε άλλο μάλιστα! Περίμενα να έχει αναρτήσεις και μετάδοση όπως το 1200, αντίθετα όμως "κώλωσαν" να ρισκάρουν σε μια τόσο δημοφιλή κατηγορία και ακολούθησαν το συντηρητικό δρόμο με συμβατικές αναρτήσεις και μετάδοση με αλυσίδα    . Αν δεν υποστηρίξουν αυτοί τα paralever και telelever και στις μικρότερες κατηγορίες, ποιος θα το κάνει;;; 

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #190 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2008, 16:17:19 μμ
Αντε να μαζεύετε χρήματα  ;D (η αναλογία είναι περίπου 1,5 Ε)
http://www.touratech.com/shops/008/index.php?cPath=2_34&osCsid=8bef00efca3512d36ce0ddbfc44df3ea

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #191 on: Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2008, 16:59:18 μμ
Καλα ειναι αυτα τα "αξεσουαρ" αν και οχι απαραιτητα.
Οσο για την τοποθετηση καποιων "στανταρ" στα μικρα ειναι θεμα εταιριας και ανταγωνισμου.
Μην ξεχναμε οτι η BMW εβγαζε νεο μοντελο καθε 7 χρονια και τωρα εγινε χειροτερη απο τους Ιαπωνες που αλλαζουν ενα αυτοκολητο και λενε οτι αλλαξαν μηχανακι, πραγμα που αυτοματα ριχνει την αξια μεταπωλησης αφου η μηχανη "παλιωσε".

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #192 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 00:39:51 πμ

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #193 on: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 19:45:54 μμ
Μπα δεν νομίζω.Ο κινητήρας μπόξερ είναι σήμα κατατεθέν για τους Γερμανούς και δεν νομίζω να τον αλλάξουν.Αν χρειαστεί θα τον αλλάξουν μόνο και μόνο γιατί πια θα είναι παρωχημένος τεχνολογικά και δεν θα μπορούν να τον εξελίξουν και άλλο.Μπορεί οι Γερμανοί να θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους , όπως έχουμε δει με τα νέα μοντέλλα αλλά και τις μικροδιαφορές που έχουν από χρονιά σε χρονιά, αλλά για λόγους μάρκετινγκ θα παραμείνουν ως έχει σ αυτό τον κινητήρα.
Διάβασα και το μοτο σήμερα και είδα πόσο καλά λόγια γράφουν για το 1200 απλώς με λίγες πινελιές αναβάθμισης.Άρα εμένω στην σκέψη μου

Μόνο που ρε παιδιά είναι απλως πανάκριβο 17445 η μοτο της δοκιμής :shocked: :shocked:.Για ένα on-off αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα;
« Last Edit: Παρασκευή 01 Φεβρουάριος 2008, 19:58:13 μμ by manolo »

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #194 on: Παρασκευή 29 Φεβρουάριος 2008, 23:33:31 μμ
Από 15 Μαρτίου στις αντιπρωσοπείες και από 10.000 Ευρά.

Για να δούμε!!!!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #195 on: Σάββατο 01 Μάρτιος 2008, 00:32:37 πμ
άντε να δούμε... λίγα μου φαίνονται τα 10 . Χωρίς abs ?

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #196 on: Δευτέρα 03 Μάρτιος 2008, 15:55:30 μμ
Είναι η βασική έκδοση.Τα εξτρά τα πληρώνεις και φτάνεις κοντά στα 11500.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #197 on: Δευτέρα 17 Μάρτιος 2008, 22:49:44 μμ
Και κει που γυρνούσα σπίτι απ'την δουλειά, να ένας τύπος με το νέο F800GS. Πότε άρχίσαν τα test ride ρε παιδιά?  Ο τύπος τρελαμένος προσπαθούσε να ξεφύγει από την κίνηση γιά να ξεδιπλώσει τις αρετές της μηχανής. Του πρότεινα να τραβήξει προς Υμμητό και αυτό έκανε.

Το μηχανάκι εξωτερικά είναι κουκλί. Και ο ήχος του...σαν νερό που τρέχει σε ρυάκι! Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος.  :love10: :love10: :love4:

rastabill

• Guest
Reply #198 on: Τρίτη 18 Μάρτιος 2008, 01:32:17 πμ
Εμείς τα χανούμια έχουμε έναν λόγο παραπάνω να μας αρέσει.
Το κίτρινο μαύρο δεν παίζεται.   

Bavarian

• Guest
Reply #199 on: Τρίτη 18 Μάρτιος 2008, 01:36:54 πμ
Ρε σεις μη με κολάζετε  ;D και μόλις πήρα το ΤΑ  :eusa_clap: έχω και βαυαρέζικο παρελθόν και θέλω να ξεφύγω ;D πάντως είναι πολλά τα λεφτά  >:(