Ένα-ένα.
Α).Στην μηχανή, και σε κάθε μηχανοκίνητο όχημα, το ρεύμα παράγεται εδώ και δεκαετίες από μια γεννήτρια ή άλλη παρόμοια συσκευή. Το ΤΑ παράγει κάπου 300-350 W ενώ η BΜW μου παράγει 700 W. Άρα, το ερώτημα δεν είναι πού θα βρεθεί το ρεύμα αλλά αν το σηκώνει η συγκεκριμένη γεννήτρια/πηγή ρεύματος.
Και ελάτε τώρα ρε παιδιά, χρησιμοποιείτε ρεαλιστικά παραδείγματα. Δεν ζητάει 500 W αυτή η μέθοδος, μην τρελλαθούμε. Άρα, το παράδειγμά σου σωστό από απόψεως φυσικής μεν, δεν κολλάει εδώ δε.
Β). Πάει να πει ότι αυξάνεις το ωφέλιμο 27% τής βενζίνης. Η βενζίνη έχει θερμοδυναμική απόδοση 27%, το υπόλοιπο 73% χάνεται. Το πετρέλαιο έχει 44% (γι' αυτό είναι και πιο οικονομικό). Γίνεται να το αυξήσεις? Δεν ξέρω. Το σύστημα υπόσχεται ότι γίνεται. Και δεν καταργείται έτσι κανένας νόμος: πάλι ό,τι δίνεις παίρνεις.
Δεν υπόσχεται ενέργεια από το πουθενά -γι' αυτό δεν το απορρίπτω εξ' αρχής τόσο εύκολα αν δεν δω πρώτα- αλλά υπόσχεται ότι αυξάνει το ωφέλιμο ποσοστό τής βενζίνης.
Αγαπητέ είσαι απλά λάθος.
Ας ακολουθήσουμε την αρίθμηση σου.
Α) Η γεννήτρια της μηχανής έχει μια συγκεκριμένη ισχύ. Αυτό είναι το μέγιστο που μπορεί να δώσει. Δε σημαίνει ότι παράγει ρεύμα που πάει χαμένο. Όσο περισσότερο ηλεκτρικό φορτίο της ζητάς, τόση περισσότερη βενζίνη καίει ο κινητήρας για να το παράξει. Τόσο απλά....
Στην ηλεκτρόλυση όσο ρεύμα δώσεις, τόσης ενεργειακής αξίας υδρογόνο θα πάρεις. Τι δεν καταλαβαίνεις. Άμα λοιπόν δώσεις 100Watt (αφού σου φαίνονται πολλά τα 500) θα πάρεις πίσω με τη μορφή υδρογόνου περίπου 70Watt δηλαδή 0,095 άλογα... Με αυτή την ισχύ το πολύ πολύ να χτυπήσεις ένα ωραίο φραπεδάκι, όχι όμως να κινήσεις τη μοτοσυκλέτα σου

Β) Αυτό με την αύξηση της θερμοδυναμικής απόδοσης άστο καλύτερα. Έχεις μπερδευτεί, πρέπει να διαβάσεις λίγο θερμοδυναμική μηχανών εσωτερικής καύσης.
Απο πού προκύπτει ότι η εισαγωγή υδρογόνου (και μάλιστα η
αστεία ποσότητα που πιο πάνω ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι παράγεται) στον ίδιο κινητήρα (χωρίς άλλες αλλαγές) βελτιώνει τη θερμοδυναμική απόδοση? Έχεις ίδια στοιχειομετρία, ίδιο λόγο συμπίεσης, ίδια θερμικά ρεζερβουάρ...
Απ'όσο γνωρίζω αυτό δεν είναι δυνατό, θα πάψει ο κινητήρας να απορρίπτει θερμότητα? Αν όμως ξέρεις κάτι περισσότερο επί του θέματος πες μας να το διαβάσουμε και να το συζητήσουμε.
Ο κύκλος ΟΤΤΟ είτε κάψεις βενζίνη, είτε κάψεις υδρογόνο τον ίδιο βαθμό απόδοσης έχει

και αυτό είναι αποδεδειγμένο πέραν πάσης αμφιβολίας. (για να αυξήσεις την απόδοσή του, θα πρέπει να αυξήσεις το λόγο συμπίεσης. Μόνο αυτό μπορεί να γίνει, αλλά τότε θα μιλούσαμε για κάτι άλλο, οπότε άτοπο. )
Ο βαθμός απόδοσης των κινητήρων εσωτερικής καύσης, έχει να κάνει με την απορριπτόμενη θερμότητα μέσω των καυσαερίων και τις τριβές. Βρες ένα τρόπο να αλλάξεις -χωρίς να μεταβάλλεις τη συμπίεση- κάποιον απο αυτούς τους δύο παράγοντες και τα κατάφερες. Tip: Πολύ απλά δε γίνεται και σίγουρα η προσθήκη υδρογόνου δεν έχει κανένα ρόλο σε όλα αυτά.
Υ.Γ. Ένα χονδροειδές παράδειγμα.
Μπορώ να σου δώσω ένα χάπι και να ισχυρίζομαι ότι αυξάνει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων στα κύτταρα. Απέδειξε μου εσύ ότι δεν το κάνει...
Εγώ θα πρέπει να εξηγήσω πως αυτό που ισχυρίζομαι το επιτυγχάνει και μάλιστα να το αποδείξω πέραν πάσης αμφιβολίας και όχι να ζητάω απο εσένα να μου αποδείξεις ότι αυτό που λέω τελικά δε γίνεται.
Η επιστήμη έχει κάνει κάποια βήματα, δεν χρειάζετε να ανακαλύπτουμε συνεχώς τον τροχό απο την αρχή.
Υ.Γ.2 Εδώ ο φίλος μας ο Fοurio88 μας λέει ότι με
2Α δηλαδή με 28Watt κάνει ήδη οικονομία καυσιμου 40-45%, βγάζει μηδανικούς ρύπους και κινεί αυτοκίνητο 300ίππων (δηλαδή 220.000 Watt)

Εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος? Δεν το νομίζω....