αυτο μαλιστα θα ηταν πολυ χρησιμο.
τωρα επισης σκεφτομαι
γιατι μια εταιρεια αυτοκινητων δαπανα αμυθητα ποσα για να κερδισει εστω και 1 ιππο περισσοτερη ιπποδυναμη μειωνοντας εστω και 0,5 τουλιτρου την καταναλωση,ενω θα μπορουσε να φορεσει μια μοναδα παραγωγης υδρογονου σε καποιο μοντελο της,ειδικα σε κανα μικρο πολης που θα το κανει να πεταει με μισο γκαζι και να καιει και 35% λιγοτερο και να πουλαει και σαν kinder εκπληξη.ουρα θα γινοταν στους αντιπροσωπους της.
λες οι 7 αδερφες να τους αφηνανε? αφου και απο βενζηνη και απο πετρελαιο αλλα και απο lpg βγαζουν τρελο χρημα γιατι να τους αφησουνε?
οι γενιτριες υδρογονου ειναι ευεβραιση παλια μαλιστα πριν απο πολλα χρωνια που ημουνα μικρος ενας ελληνας στην αμερικη εβγαλε το πρωτο αυτοκινητο που κινιοταν με νερο ... την αλλα μερα τον εφαγε το μαυρο σκοταδι.
οι γενιτριες υδρογονου ειχαν και εχουν ευρια χρηση το πολεμικο ναυτικο και μαλιστα στα υποβριχια.
πριν επρεπε τα υποβριχια να ανεβενουν στην επιφανια για να γεμιζουν της δεξαμενες αερα για αρκετες ωρες με αποτελεσμα να εντοπιζονται απο τους αντπαλους. η γενιτρια υδρογονου αλλαξε αυτον τον κανωνα. επερναν νερο απο την θαλασα ενω ηταν κατω απο το νερο το αφαλατιζαν και μετα απο επεξεργασια το διασπουσαν σε υδρογονο και οξυγονα. το οξυγονο το χρισιμοποιουσαν κατα ενα μερος για την αναπνωη των ανθρωπων και το υπολυπο το διοχετευαν στης μηχανες για καυση μαζι με το πετρελαιο. εκει εβαζαν και σαν βοιθεια το υδρογονο οποτε μεγαλοσαν την ικανοτιτα του σκαφους να ειναι περισοτερες ωρες κατω απο το νερο και να διανειει μεγαλιτερες αποστασεις.
μπορω να σας πω πολες χρησεις για το υδρογονο αλλα το βασικο ελατομα του ειναι οτι ειναι το πιο εμφλεκτο που υπαρχει στην γη και το δευτερο ειναι το υπ αριθμον ενα διαβροτικο και γιαυτο ειναι δισκολη η αποθυκευση του .εστι λοιπων σε καποιο οχιμα η δεξαμενη αποθυκευσης του θα ηταν πανακριβη μια που τα υλικα κατασκευης της θα ηταν τσουχτερα αλλα και σε περιπτοση ατιχηματος θα ειχαμε μια βομβα κατο απο το καθυσμα μας
στην περιπτοση της γενιτριας στο αυτοκινητο εχουμε απο την παραγωγη στην αμεση καταναλοση οποτε δεν εχουμε ουτε αποθυκευση αλλα ουτε και διαβροση λογο του οτι αμεσος καιγεται. εχουμε αυξηση οκτανιων και καθαροτερους ρυπους. εαν πατε για κτεο και δεν εχεται κληση την γενιτρια το μηχανιμα του κτεο θα τα παιξει. το καναμε σε κτεο το οποιο δουλευει φιλος και εδιξε ρυπους ελαχιστους αλλα το μηχανιμα επαθε τραλαλα γιατι ευρισκε υγρασια στα καυσαερια και βαραγε σαν τα φλιπερακια τιλτ.
εγω εχω βαλει και διακοπτη για να την σβηνω σε περιπτοση ελεγχου αλλα και ρωοστατη για να δινω οσα αμπερ θελω αναλογα το που ειμαι
στην αθηνε μεσα το δουλευω στα 20 αμπερ και το βολτομετρο μου ειναι παντα πανω απο 13.8 και εκτος αθηνων και 150-160 στα 30 αμπερ και το βολτομετρο σταθερο στα 14.2 βολτ. και καταναλοση λιγο κατω απο 8 λιτρα με φορτιο περιπου 500 κιλα αναλογα τον αερα γιατι δεν ειναι και τοσο αεροδιναμικο μεχρη και 6.8 λιτρα στα 100στο ταξιδι που εκανα τελευταια στην θεσσαλονικη.
την γενιτρια που ειδατε στην φωτογραφια την ιδια φωρανε τα φορτιγα στον καναδα....