Σήμερα άνοιξα και εγω το ΤΑ 600 για ρύθμιση γενική,διότι με παραξενεύει το γεγονός οτι οι κοχλίες ρύθμισης μίγματος πρεπει να ναι στις 3.5 στροφες( αντι για 2 και κατι) για να μην κανει σκασιματα το ΤΑ στο κλεισιμο του γκαζιου
. Αύριο λεω να πάω να πάρω τους ρυθμιστικούς κοχλίες των βαλβίδων (στα κοκορακια)γιατι εχουνε φαγωθεί ελαχιστα οι ακρες τους, όσο μπορεσα να δω στις βαλβιδες εισαγωγης του πισω κυλινδρου. [font=Verdana]Ξέρει καποιο παλικάρι το κόστος για αυτα; και πως να τα ζητησω?[/font]Ελπιζω να τα χει και στην αποθηκη ο Δαβανοπουλος γιατι αν ειναι να περιμενω πολυ μπορει να το αφησω για την επομενη φορα.
οι άκρες των παξιμαδιών που σφίγγουν τις βαλβίδες αν αναφέρεσαι σε αυτά, είναι σκοπίμως με τέτοιο σχήμα. Μοιάζουν λίγο φαγωμένα δηλαδή.Αν ήταν φθορά θα έκανε μπαμ στο μάτι οτι κάτι συμβαίνει.
Μπρρρ!! Ανατριχιασα βρε Κωστα!! Πως τα λες ετσι αποτομα στον ανθρωπο?
Ακολουθώ την τακτική fotisalp....
" Μια μέρα σε ένα χωριό στον Ταύγετο, μας σερβίρει μια 60ρα κυρία με το χέρι μπαταρισμένο.
Ρωτάει ο γιατρός... (fotis) τι πάθατε στο χέρι ? ... μας περιγράφει αυτή οτι έπεσε κλπ. Έρχεται στο τέλος, να ρωτήσει τον γιατρό
γιατί έπεσε ενώ ανέφερε οτι ένιωσε μούδιασμα απο τη μέση και κάτω μόλις πήγε να σηκωθεί μετά απο πολύωρο ύπνο στην καρέκλα.
- Τι λέτε να είναι γιατρέ ?
- Δε νομίζω οτι είναι κάτι, απλά είχατε μουδιάσει στη θέση που καθόσασταν (λέει ο Φώτης)
- Μα τόσο πολύ ? δεν είναι κάτι άλλο ?
- Οχι δε νομίζω λέει ο Φώτης, άλλωστε δεν έχετε ανάλογο ιστορικό.
- Μα γιατί να μουδιάσω ? , επιμένει... (κάπως έτσι)
- Ε καλά... μπορεί να ήταν και κάποιο μικρό εγκεφαλικό που ξεπεράσατε ευτυχώς !! (λέει ο Φώτης)
- Α οχι οχι... σίγουρα είχα μουδιάσει απο τον ύπνο στην καρέκλα, ευχαριστώ γιατρέ μου. "
Είδες τακτική ?