Hellas Transalp Forum

ξανα εκλεψαν το τρανσαλπ μου...

γιαγια αρκουδα · 15918

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #25 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 17:12:00 μμ
νομιζω οτι μια ασφαλεια κλοπης θα ηταν η καλυτερη επενδυση στην περιπτωση σου!!!

Έπιασες δουλειά σε ασφαλιστική...ομορφάντρα

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #26 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 18:32:39 μμ
  Ρε θα τρελαθούμε στο τέλος!   :o :o Το κλέβουν σού το βρίσκουν, τι σού το βρίσκουν δηλαδή που σχεδόν σού το φέρνουν στο σπίτι! Το ξανακλέβουν μετά από δυο μέρες το ξαναβρίσκεις την επόμενη...! Ρε δεν γίνονται αυτά τα πρράματαααααααα!
  Ρε μπας και σού κάνει πλάκα κάποιος?  :eusa_think: Αλλιώς πες μου πώς το κάνεις, καμιά παράξενη προσευχή, βουντού, κάτι,  μπας βρω κι εγώ την μηχανή που μού έκλεψαν το 1991!  :(

Χωρίς πλάκα τώρα, τέλος καλό όλα καλά, αλλά από τώρα και πέρα πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: κάποιος σε έχει βρει μπόσικο, φίλε!  ;) Πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου αλλιώς......

Ρε παιδιά, μήπως τώρα με την κρίση και τις τιμές τής βενζίνης κλέβουν μηχανάκια, πάνε στον προορισμό τους και μετά τα παρατάνε? Ξέρω' γω, λέω τώρα εγώ  :eusa_think:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 19:52:26 μμ
    Ρε παιδιά, μήπως τώρα με την κρίση και τις τιμές τής βενζίνης κλέβουν μηχανάκια, πάνε στον προορισμό τους και μετά τα παρατάνε? Ξέρω' γω, λέω τώρα εγώ  :eusa_think:

Μιχάλη, μη μας βάζεις ιδέες.....  :2hysterical:

Offline γιαγια αρκουδα

• νέος οδηγός
  • **
Reply #28 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 19:53:11 μμ
το μηχανακι μαλων το πηραν παλι για ληστεια. βρεθικε πισο απο το δημαρχειο του μενιιδιου σε κατι χωραφια. παλι με σπαζμενη τιμονοπλακα και κληδαρια. τελικα αυτο το μηχανακι πρεπει να ειχε τραβιξη τα πανδηνα στον προιγουμενο ιδιοκτητη και στα δικα μου χερια βρηκε στοργη και γιαυτο γυριζει πισω παντα...
θα του βαλω και συναγερμο θα παρω και αλλα λουκετα για να δουμε τη θα γηνει με αυτο το κακο....

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #29 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 20:23:39 μμ
το μηχανακι μαλων το πηραν παλι για ληστεια. βρεθικε πισο απο το δημαρχειο του μενιιδιου σε κατι χωραφια. παλι με σπαζμενη τιμονοπλακα και κληδαρια. τελικα αυτο το μηχανακι πρεπει να ειχε τραβιξη τα πανδηνα στον προιγουμενο ιδιοκτητη και στα δικα μου χερια βρηκε στοργη και γιαυτο γυριζει πισω παντα...
θα του βαλω και συναγερμο θα παρω και αλλα λουκετα για να δουμε τη θα γηνει με αυτο το κακο....
μηπως στην κανουν απο την BMW  :2hysterical: :2hysterical: ή γιατι το ιδιο το ΤΑ εχει ριξει καταρες σε αυτην  :2hysterical: :2hysterical:

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #30 on: Πέμπτη 14 Μάρτιος 2013, 20:33:35 μμ
παλι με σπαζμενη τιμονοπλακα και κληδαρια.

Χμμμ!  :eusa_think: Πάλι με τον ίδιο τρόπο δηλαδή! Κάποιος έχει βρει εύκολη λύση για να κάνει την δουλειά του. Δες τι θα κάνεις! 

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!