Hellas Transalp Forum

Honda XLV 400 Transalp

BostonGeorge · 10588

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
on: Τετάρτη 13 Μάρτιος 2013, 03:42:50 πμ
Η μηχανή είναι της παραγωγής 1991-1994 made in Japan με πρώτη άδεια στην Ελλάδα το 2002 . Είναι απολύτως λειτουργική με πληρωμένα τα τέλη για το 2013 , έχει κάνει κανονικά το service της αυτόν τον μήνα , έχει ανανεωθεί η άδεια της πέρυσι και φοράει την καινούρια πινακίδα του υπουργείου . Επίσης φοράει ψιλή ζελατίνα γνήσια της Airmax απο Γαλλία σε μαύρο χρώμα , χούφτες BurkBasters αλουμινίου με προστασία για πτώση και με ρυθμιζόμενο ύψος . Φώτα xenon σύστημα - όχι απλα λάμπες , λάστικα Anakee2 με λίγα χιλιόμετρα πάνω , συναγερμό , πλαϊνές μπάρες και μεγάλο top case με κλειδαριά της shad .

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us/www.transalpforu

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #1 on: Τετάρτη 13 Μάρτιος 2013, 20:44:59 μμ
εχεις καμια φωτο να το δουμε?

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
  • the dark side is here!!
Reply #2 on: Τετάρτη 13 Μάρτιος 2013, 21:51:18 μμ
Και ποσα γιουργια θε;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #3 on: Παρασκευή 15 Μάρτιος 2013, 02:21:07 πμ

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #4 on: Παρασκευή 15 Μάρτιος 2013, 02:22:02 πμ
Η τιμή της μηχανής είναι 1.500 ευρώ

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #5 on: Σάββατο 16 Μάρτιος 2013, 06:15:33 πμ
Μαζί με την μηχανή δίνονται επίσης ο εργοστασιακός ανεμοθώρακας και χούφτες Honda .
Η μηχανή φυλάσεται σε κλειστό parking .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Δευτέρα 18 Μάρτιος 2013, 06:30:13 πμ
Στα 56.000 χιλιομετρα εχει κανει το μεγαλο service , στα 61.000 μπηκανε καινουρια τακακια και τωρα η μηχανη εχει 63.000 χιλιομετρα .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #7 on: Σάββατο 23 Μάρτιος 2013, 04:56:41 πμ
Όταν λέω οτι εχει ανανεωθει η αδεια εννοω οτι απλα περυσι πηγα την αδεια της και την πινακιδα στο υπουργειο και εβγαλα την καινουρια πινακιδα με το σημα GR και μαζι αλλαξε και η αδεια . Δεν ειχε - εχει καποιο θεμα , με την μηχανη δινονται κανονικα ολα τα χαρτια της . Απλα το επισημαινω γιατι σε καποιο τηλεφωνο που ειχα με ρωτησε καποιος φιλος .

Ευχαριστω  ;D

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Σάββατο 23 Μάρτιος 2013, 06:11:19 πμ
Φίλε μου, λες ότι έχεις Top case βαλίτσα.... Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει πίσω σχάρα, οπότε αναρωτιέμαι πως συγκρατείται η βαλίτσα?

Η μηχανή φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά 63.000 χλμ γιά μηχανή εισαγωγής 20+ χρόνων φαίνονται πολύ (μα πολύ!) λίγα!

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #9 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 04:33:01 πμ
Η βαση υπαρχει και το τοπ απλα επειδη εγω δεν τα ηθελα την ειχα χωρις . Ομως δινονται κανονικα . Η φωτογραφιες ειναι μιας εβδομαδας . Τα χιλιομετρα δεν ειναι λιγα αν σκεφτεις οτι μονο εγω την ειχα εναν χρονο χωρις χιλιομετρα στο γκαραζ . Οπως και ο προηγουμενος απο μενα που την ειχε σαν 2η τα καλοκαιρια . Μην σκεφτεστε με την λογικη μεσος ορος τοσα χιλιομετρα τον χρονο . Εξαρταται απο τι χρηση του κανεις . Απλο παραδειγμα αν εχεις ενα ss μπορει να το βγαζεις μονο για truck day και στην καθημερινοτητα σου να κινησε στην πολη με το παπι να κανεις την δουλεια σου .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #10 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 04:35:56 πμ
Επισης υπαρχουν και τα φλασακια οπου κανονικα βιδωνουν πανω στην βαση . ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και θα τα τοποθετησω πριν την αγορα . Απλα δεν ειχα χρονο .

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 04:48:02 πμ
Τα χιλιομετρα δεν ειναι λιγα αν σκεφτεις οτι μονο εγω την ειχα εναν χρονο χωρις χιλιομετρα στο γκαραζ . Οπως και ο προηγουμενος απο μενα που την ειχε σαν 2η τα καλοκαιρια . Μην σκεφτεστε με την λογικη μεσος ορος τοσα χιλιομετρα τον χρονο . Εξαρταται απο τι χρηση του κανεις .

Δεν διαφωνώ σ'αυτό που λες, όμως η μηχανή είναι εισαγωγής από Ιαπωνία και ήρθε στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένη. Οπότε το σωστό είναι να λέμε ότι έχει 63000 χλμ από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.  ;)

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #12 on: Δευτέρα 25 Μάρτιος 2013, 18:03:48 μμ
Δεν διαφωνώ σ'αυτό που λες, όμως η μηχανή είναι εισαγωγής από Ιαπωνία και ήρθε στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένη. Οπότε το σωστό είναι να λέμε ότι έχει 63000 χλμ από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.  ;)

Και θα το ξαναπω τα χιλιομετρα ειναι κατι εντελως αντικειμενικο . Στο kawasaki-bikers υπαρχει παλικαρι που σε Ζ εχει κανει 100.000++ σε 3 χρονια και αλλα παιδια που εχουν την ιδια μηχανη και σε 5-6 χρονια δεν εχουν περασει τις 20.000 χιλιομετρα . Εχω γιαγια φιλου με subaru του '95 και το εχει μονο για την εκλλησια καθε Κυριακη οπου ειναι 1-2 χιλιομετρα απο το σπιτι και το αυτοκινητο εχει παρα πολυ λιγα χιλιομετρα ... Επισης ειμαι στην λεσχη με τα classic mini cooper και εχω δει αυτοκινητα πολυ παλιοτερα με τοσα χιλιομετρα γιατι , γιατι καποιος μπορει πολυ απλα να μην σκιζει το οχημα του .

Επισης δεν μπορεις να λες καποιον λαμογιο γιατι για μενα λαμογιο εισαι να πειραξεις τον χιλιομετριτη . Δεν υπαρχει λογος να το κανεισ γιατι το μηχανακι παλιο θα μεινει . Επισης μπορεις να το κανεις και σε πιο καινουρια μηχανη , αρα παλι δεν εχουν  καμια απολυτως σχεση τα χρονια της μηχανης .

Την μηχανη ηδη την εχουν δει μερικοι ενδιαφερομενοι και εχουν μεινει ικανοποιημενοι και τα χιλιομετρα τους φανηκαν φυσιολογικα .

Το αν με καποιο τροπο τα χιλιομετρα μηδενιστηκαν οταν ηρθε ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω . Αν εχει γινει αυτο αν και ποσα ειχε πριν το 2002 δεν μπορω να το ξερω και παλι . Οποτε δεν ειναι το σωστο να λεμε οτι εχει 63000 απο πριν η μετα την Ελλαδα γιατι με το σκεπτικο οτι εχει πειραχτει κατι θα μπορουσε να εχει γινει και μετα την εισαγωγη ξανα σε οποιαδηποτε μηχανη , αρα να εχει 200.000 απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα . Δεν ειπα ποτε οτι η μηχανη ειναι πρωτο χερι και την εχω φερει οδηγωντας απο την Ιαπωνια το 1990 μιας και γεννηθηκα το 1991 ... Η μηχανη οπως ειναι φυσικο εχει περασει απο ιδιοκτητες . Εγω γνωριζω για τον προηγουμενο απο εμενα οπου οπως ειπα δεν εκανε ο ανθρωπος πολλα χιλιομετρα και για μενα .  Σιγουρος μονο για την 1η μου μηχανη ειμαι το Kawasaki Z750R του 2012 , που εχει 6.500 χιλιομετρα . Αρα λοιπον για να μην το κουραζω αλλα το θεμα η μηχανη εχει 63.000 χιλιομετρα και τοσα εχει .

Ευχαριστω

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #13 on: Πέμπτη 04 Απρίλιος 2013, 06:27:54 πμ
Νέα τιμή : 1.300 ευρώ , χωρίς top case , όπως είναι στην φωτογραφία .

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #14 on: Σάββατο 04 Μάιος 2013, 19:53:16 μμ
Τιμή με ότι παρακάτω νέο στα : 1.300 ευρώ

Είναι απολύτως λειτουργική - καθημερινή χρήση , Ασφαλισμένο όχημα , με πληρωμένα τα τέλη για το 2013 , την ερχόμενη εβδομάδα έχει ραντεβού για το ΚΤΕΟ της , έχει κάνει κανονικά το service της τον περασμένο μήνα και μπήκε πάνω και καινούρια μπαταρία , φοράει την καινούρια πινακίδα του υπουργείου με το σημα GR . Επίσης φοράει ψιλή ζελατίνα γνήσια της Airmax απο Γαλλία σε μαύρο χρώμα , χούφτες BurkBasters αλουμινίου με προστασία για πτώση και με ρυθμιζόμενο ύψος . Φώτα xenon σύστημα - όχι απλα λάμπες , λάστικα Anakee2 με λίγα χιλιόμετρα πάνω , συναγερμό , πλαϊνές μπάρες , σχάρα Honda και μπαγκαζιέρα μεγάλη της Shad . Η μηχανή φυλάσεται σε κλειστό parking .

Επίσης δίνονται έξτρα σαν δώρο μαζί με την μηχανή όλα τα γνήσια Honda που φορούσε η μηχανή πριν - κοντός ανεμοθώρακας , χούφτες , καθρέφτες , προστατευτικό τιμονιού . Αλλιώς πωλούνται ξεχωριστά στα 50 ευρώ .

« Last Edit: Σάββατο 04 Μάιος 2013, 20:23:01 μμ by BostonGeorge »

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #15 on: Παρασκευή 10 Μάιος 2013, 06:09:56 πμ
Η μηχανή πέρασε σήμερα και το ΚΤΕΟ της κανονικά .

Η μηχανή φόρεσε επίσης τα πίσω φλας , σχάρα - βάση της Honda , βάση Shad και βαλίτσα μεγάλη για πίσω Shad .

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 694 78 59 442 

Γιώργος
« Last Edit: Παρασκευή 10 Μάιος 2013, 06:34:38 πμ by BostonGeorge »

Offline BostonGeorge

• Οδηγάρα
Reply #16 on: Πέμπτη 16 Μάιος 2013, 01:03:57 πμ
Το θέμα μπορεί να κλείσει , η μηχανή πουλήθηκε σήμερα .

Σας ευχαριστώ πολύ .