Μην προτρέχετε ....
Για την αγορα των O-rings πηγες με δειγμα τα παλια γνησια honda?
Οχι, τα καινούργια γνήσια Honda τα απάτητα πήγα, αλλά πήγα και το ενα καπάκι με ενα παλιό O-ring, και δεν ενοχλήθηκε ο πωλητής, τα μέτρησε με παχύμετρο και τα δύο.
Μη σε νοιάζει Κώστα. Πές εσύ οτι θές O-ring και στα στελνω.

Για το μονο που ανησυχώ ειναι που αποφασισε να βαλει αφτερ μαρκετ υλικα και οχι γνησια 
Παντως Νικολα υπερβολη να αλλαξεις τοσο συντομα τσιμουχες στα καπακια ..μεσα σε ενα χρονο δεν παθαινουν τπτ ..καντες καβα

Δεν βάζω after market, απλά μένουν στοκ, ποτέ δεν ξέρεις, οτι O-ring εχω αλλάξει το εχω σε SKF επί 3-4 τεμ., ίσως κάποιος φίλος η συμφορουμίτης να εχει θέμα, πχ κάποιος κάνει ρύθμιση βαλβίδες ΣΚ, και θέλει ενα O-ring, ετσι θα υπάρχει άμμεση βοήθεια. Αυτά στο Γκρικ Ερφορς το λέμε πολεμικά αποθέματα.

Ναι οι παλιές δεν εχουν πατήσει καθόλου και θα τις χρησιμοποιήσω, ενώ οι πρώτες είχαν τετραγωνίσει.
Πάντως χωρίς να είμαι γνώστης απο θέμα ποιότητας υλικού δλδ δεν εχω σχετική εμπειρία, μπορώ να πώ οτι και αυτά της SKF είναι ίδια σε ελαστικότητα και εξωτερική εμφάνιση και υφή, δεν ξέρω όμως σε βάθος χρόνου πώς θα είναι.
Επειδή κάποτε που έκανα ανακατασκευή στο παπί, ενα O-ring για το λαιμό του καρμπ κόστιζε στην Yamaha 8 ευρώ, είπα να το αγοράσω αφού στο σημείο αυτό που ερχόταν σε επαφή με τον κύλινδρο η θερμοκρασία του εκανε την ζωή δύσκολη. Τελικά το ακριβοπλήρωσα, το στραβόπιασα και το πήρα απο την SKF μαζί με όλα τα O-ring για τα περιφερειακά του μοτερ, του διαφορικού κλπ όλα μαζί 5 ευρώ (και επι 3-4 φορές για να τα έχω στοκ) έχουν περασει απο τότε 8 χρόνια και δεν εχω κανενα πρόβλημα στεγανότητας..
Σήμερα στο καταστημα που πήρα τα O-ring , οταν είπα οτι αγόρασα τα 4 τεμ. στα 18 ευρώ, ο ιδιοκτήτης μου είπε : - Δεν μου τάδεινες εμένα να σου δώσω όλο το μαγαζί?
