Hellas Transalp Forum

ΠΑΡΕΕΣ

louros · 8829

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:28:06 μμ
Χτές πέρασα τον Μπράλο.
Σχεδόν όλες οι παρέες με μηχανές που συνάντησα πήγαιναν....φέτα.
Και ο δρόμος τίγκα στο εκκλησάκι.Κρίμα.
Εκει που τους καμάρωνα με τα εργαλεία ,τα κράνη , τα μπουφάν μπαίναν στις στροφές και πήγαινε η καρδιά μου στη κούλουρη.
Τι να σε φυλάξει μωρέ το κράνος και ο εξοπλισμός γενικά ,εδώ μέχρι και ο Αχιλλέας πήγε.
Γιατί γαμώτο μιά βόλτα μιά μέρα πανέμορφη σα τη χτεσινή ,να κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να γίνει εκατόμβη.
Πέφταν στις στροφές με χίλια και εγώ σκεφτόμουν , τόχουν όλοι η μετά τη στροφή θα βρώ ξάπλα τους πιό άπειρούς.
Οι δικοί μου με στραβοκοίταγαν και κάποια στιγμή η ερώτηση."Και εσύ έτσι κάνεις,να ξέρουμε?"
Αμ δε κάνω αλλά τι τα θές ,αυτό βλέπανε.

Λύσσα κακιά ,ηρεμήστε ρε παιδιά και φχαριστηθείτε το.
Δεν είναι πίστα ο δρόμος και δε συγχωρεί λάθη η κατάσταση έχει κράτα με να σε κρατώ να μη παρασυρόμαστε.
Πέφτει ο Ρόσις και έχει ένα κάρο κέρατα να τον φυλάνε ,αμμοπαγίδες,λάστιχα ,φορεία ,νοσοκόμους.....
Ο φουκαράς που θα έπεφτε χτες τι θα τον κράταγε? το σίδερο...?
Ειναι κρίμα που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν κάποιοι να φέρονται σαν οι Σατράπηδες τις ασφάλτου , δυστυχώς δεν είναι .Οι ποιό ευάλωτοι είναι και στο κάτω κάτω γιατί τόσο ρίσκο?Για τη δόξα ,ποιά δόξα ούτε η μάνα τους δε τους ξέρει,εκείνη που συνήθως το μαθαίνει τελευταία.
Συγγνώμη αν είμαι λίγο απόλυτος αλλά ομολογώ ότι χτες τα χρειάστηκα.Ίσως φταίει και το Forum βλέπω μηχανές και κοιτάω λες και θα δω γνωστό μου.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕ.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:45:45 μμ
Υπάρχει κόσμος που θέλει να ξεδώσει, δεν ειναι κακό αυτο.
Το κακό ειναι οτι δεν υπάρχει πιστα-πίστες να ξεδώσουν ολοι αυτοί και ο δρόμος δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος.
Στη Γερμανία με λιγότερα απο 12Ε νομίζω ευρώ μπαίνεις στο nurbugring και παίζεις σε απίστευτους δρόμους
(τουλάχιστον εκει σε μαζεύει κάποιος)

http://goeurope.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=goeurope&cdn=travel&tm=182&f=00&su=p531.31.152.ip_p531.29.420.ip_p284.8.150.ip_&tt=2&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.nuerburgring.de/home/index.html%3FL%3D1

Offline ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

• Rossi και πάνω !
  • Μαργαρίτες μη μαδάς
Reply #2 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:47:38 μμ
Κακά τα ψέματα. Ο δρόμος θέλουμε δεν θέλουμε είναι γεματος παγίδες (κάθε λογής). Τα αμμοχάλικα στην άκρη του δρόμου πάνω στην στροφή (εχθές μας έτυχε και είχαμε ή αγιο ή έχω ανδρα πιλότο {εγώ χ.......κα}) εμπόδια στον δρόμο που εμφανίζονται απο το πουθενά, ένα λάστιχο, μια βίδα ένα κάτι (προφανός είμαι πολλή φοβιτσιάρα και θα ήμουν και πολλή καλή σεναριογράφος σε ταινείες τρόμου).
Η μεγάλες ταχύτητες όσο έμπειροι οδηγοί και αν είμαστε (βλέπε χθεσινό τροχαίο) δεν σου δείνουν περιθώρια για να αντιδράσεις.
Ας αφήσουμε τους ηρωισμούς για να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι μας πολλές βόλτες ακόμη.

Φιλικά ......

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #3 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:49:12 μμ
Ειπα και γω?
Έτσι που άρχισες νόμιζα ότι θάλεγες άλλα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #4 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:55:46 μμ
Το κακό ειναι οτι δεν υπάρχει πιστα-πίστες να ξεδώσουν ολοι αυτοί και ο δρόμος δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος.

υπάρχει πίστα στα Σέρρας..... και μάλιστα πολύ καλή. Εκεί πάει ο ξάδελφός μου με το R1, και ξεδίνει, με ταχύτητες πάνω από 240.... βέβαια, από την Κοζάνη μέχρι τις Σέρρες, πάει με το ford, έχοντας πίσω σε τρέιλερ την καλή του δεμένη!

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #5 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 22:56:44 μμ
Τι να σε φυλάξει μωρέ το κράνος και ο εξοπλισμός γενικά ,εδώ μέχρι και ο Αχιλλέας πήγε.

Γι αυτό και εγώ φοράω μπότες, μην την πατήσω σαν τον Αχχιλέα....

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #6 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 23:00:37 μμ
Παω που λέτε να κάνω (με αμάξι ήμον) μιά προσπέραση σε διπλή γραμμή ,απ αυτές που κάνουμε όλοι ,ο δρόμοσ φαρδύς.
Απ το απέναντι σκάει το καμάρι με μπλέ Hayabusa και αυτό επίσης γιά προσπέραση (σε διπλή γραμμή επίσης).
Ρε παιδιά είδα τα μάτια του (ακόμη τα βλέπω).
Δάγκασε τα φρένα και  είδα τη βούτα και μου ήρθε να πεθάνω.
Εντάξει δεν έγινε τίποτα αλλά..
Εγώ ρε γαμώτο θα την έβγαζα λίγο πολύ ,αλλά ο λεβέντης?
Πάνε και τα streetfighter και τα κυβικά και ο βασιλιάς της ασφάλτου και ότι είναι.
Γράφτε ,γράφτε και θυμηθείτε ,και όταν ταξιδεύετε με μηχανή,θυμηθείτε τι γράφετε και τι λέτε.
Ο οδηγός τις μοτοσυκλέτας είναι ....γυμνοσάλιαγκας , απροστάτευτος.
Πρέπει να προσέχει διπλά ,τα αμάξια είναι πολλά ,πιό πολλά και οι δρόμοι μάπα.
Γιά να τα λέμε εδώ πάντα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #7 on: Δευτέρα 24 Σεπτέμβριος 2007, 23:15:16 μμ
Αμα εισαι με σωστό εξοπλισμό, εγω νομίζω οτι είσαι καλύτερα απο αυτοκίνητο (για την εθνική οδό μιλάμε)
Κάνεις μια βούτα... πετάς κανα 20λεπτο στο τελος κάτι σπάσεις αλλα θα εισαι έξω...
Ενω με το κάρο...

πω πω πω...ας αλλαξουμε κουβέντα ρε παιδια. πολυ μαυρίλα

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #8 on: Τρίτη 25 Σεπτέμβριος 2007, 00:09:14 πμ
Τί σωστός εξοπλισμός Κωστάκη! Κανένας εξοπλισμός δεν σε προστατεύει εκτός και αν φοράς ... σκάφανδρο δύτη ή στολή αστροναύτη! Και πάλι!

Ο Λούρος έχει απόλυτο δίκιο! Γυμνοσάλιαγκας ο αναβάτης!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τρίτη 25 Σεπτέμβριος 2007, 01:55:23 πμ
Ο Λούρος έχει απόλυτο δίκιο! Γυμνοσάλιαγκας ο αναβάτης!

Ο γυμνοσαλιαγκας παταει πανω σε σταθερο εδαφος, και παει με μερικα εκατοστα του μετρου την ωρα...
Ο αναβατης μοτοσικλετας ειναι ακομα πιο ακαλυπτος...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #10 on: Τρίτη 25 Σεπτέμβριος 2007, 08:05:13 πμ
Πανοπλία λέμε και ας κοροϊδεύει ο Yianni  ;D

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #11 on: Παρασκευή 28 Σεπτέμβριος 2007, 05:02:51 πμ
   Η αδρεναλίνη είναι φοβερό drug.
   Παιδιά εγώ δέν έδωσα 25.000 ευρώπουλα (μέ τά αξεσουάρ) γιά νά πηγαίνω μέ 120.
   Από ένα σημείο καί μετά ό εγκέφαλος μαθαίνει νά διαχειρίζεται υψηλότερες ταχύτητες καί τά πράγματα γίνονται απλούστερα καί στό φινάλε καλύτερα 220 καί στό τόπο παρά 120 καί σακάτης.
   Λόγω επαγγέλματος ίσως σάς φαίνομαι πολύ κυνικός αλλά πιστέψτε με ξέρω τί λέω.
   Καί μή ξεχνάτε τό βασικό  " ό καθένας μέ τό λαδάκι πούχει στό καντήλι του " καί πάλι πιστέψτε με ξέρω τί λέω.
« Last Edit: Κυριακή 02 Δεκέμβριος 2007, 19:27:05 μμ by Varazach »

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #12 on: Σάββατο 29 Σεπτέμβριος 2007, 18:49:37 μμ
Δεν εννοώ μη τρέχετε μη πλαγιάζετε και τηρείστε τον κώδικα γενικά Ζάχο.
Εννοω μη πας με 120 σε μια στροφή που δε την ξέρεις που βγάζει και πόσο μεγάλη είναι.
Μη πλαγιάζεις του σκοτωμου ξέροντας -υποθέτωντας ότι αν μείνεις στη γραμμή σου δε τρέχει τίποτα γιατί στη γρα μμή σου μπορεί να βρεις τρακτέρ,τρίκυκλο η  πρόβατα....
Άρχισα το θέμα μιλώντας γιά ένα δρόμο που σχεδόν όλες οι στροφές είναι τυφλές.
Τα παιδιά ήταν βέβαια ικανά δε λέω και το γλεντούσαν ,εγώ ζήλευα αλλά ο δρόμος δεν ήταν γιά τέτοια .
Πόσες φορές δε μας "πέταξε " στροφή και ξεφυσίξαμε λέγοντας "πάλι την γλυτωσα δε ξανακάνω τέτοια μαλακία ".........ως την επόμενη φυσικά.
Το καντηλάκι του καθενού έχει "μόνο" το λάδάκι του  συμφωνώ αλλά πάλι μη το ζορίζεις το γαμ.. το ποτήρι και το χύσεις και αυτό που περίσεψε μονοκοπανιά.
Πήγα προχτέ στο Πόζαρ (θα πάω πάλι σήμερα) από άλλο δρόμο που ξέρω όλο στροφές.
Με πετάει έξω μιά ρουφιάνα (πολύ κλειστη δε τη θυμόμουν) και κόντεψα να χωθώ στο εικονοστάσι προηγούμενου που δε στάθηκε τυχερός .
Το μαζεύω κοπανάω μιά μεγαλοπρεπή μούτζα στην αφεντιά μου και συνεχίζω .
Μετά κατάλαβα πόσο ωραία ήταν η διαδρομή φαινόταν όλος ο κάμπος της Αριδαίας (Καρατζόβα η προηγούμενη της ονομασία).

Συμφωνώ με το
      Παιδιά εγώ δέν έδωσα 25.000 ευρώπουλα (μέ τά αξεσουάρ) γιά νά πηγαίνω μέ 120.

Τα έδωσες γιά να κινείσαι γρήγορα πιό γρήγορα απ όλους αλλά όχι  στο όριο και να κινδυνευεις σε κάθε στροφή ,έτσι πιστεύω είναι, δεν είναι?
 Τι σημαίνει εμπειρία ?
Εκτός απ την ικανότητα να κινείσαι γρήγορα δε σημαίνει και πρόβλεψη και αποφυγή και διορατικότητα ?
Ε λοιπόν οι πιτσιρικάδες βάραγαν στο γάμο του καραγκιόζη ένα μετρο στο αντίθετο και όποιον πάρει ο χάρος .
Όχι και έτσι καλό το drug αλλά και ο Πετρής απάνου στρώνει τα τραπέζια.(Κυνικός κι εγώ).

Άιντε ν ανταμώσουμε γιατί μου κόπηκε το χέρι.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #13 on: Κυριακή 30 Σεπτέμβριος 2007, 01:54:18 πμ

Τα έδωσες γιά να κινείσαι γρήγορα πιό γρήγορα απ όλους

πάντα θά υπάρχει τουλάχιστον ένας πιό γρήγορος από σένα καί τουλάχιστον ένας πιό αργός γιαυτό ή "κόντρα" θά πρέπει νά γίνεται μόνο μέ σένα γιά νά μαθαίνεις καί νά τό φχαριστιέσαι κιόλας.   ;)

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #14 on: Δευτέρα 01 Οκτώβριος 2007, 15:46:55 μμ
πάντα θά υπάρχει τουλάχιστον ένας πιό γρήγορος από σένα καί τουλάχιστον ένας πιό αργός γιαυτό ή "κόντρα" θά πρέπει νά γίνεται μόνο μέ σένα γιά νά μαθαίνεις καί νά τό φχαριστιέσαι κιόλας.   ;)

Ναι αυτό σωστό.Για πάρτη σου μόνο όχι για εντυπώσεις. :thumbup:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά