Δεν εννοώ μη τρέχετε μη πλαγιάζετε και τηρείστε τον κώδικα γενικά Ζάχο.
Εννοω μη πας με 120 σε μια στροφή που δε την ξέρεις που βγάζει και πόσο μεγάλη είναι.
Μη πλαγιάζεις του σκοτωμου ξέροντας -υποθέτωντας ότι αν μείνεις στη γραμμή σου δε τρέχει τίποτα γιατί στη γρα μμή σου μπορεί να βρεις τρακτέρ,τρίκυκλο η πρόβατα....
Άρχισα το θέμα μιλώντας γιά ένα δρόμο που σχεδόν όλες οι στροφές είναι τυφλές.
Τα παιδιά ήταν βέβαια ικανά δε λέω και το γλεντούσαν ,εγώ ζήλευα αλλά ο δρόμος δεν ήταν γιά τέτοια .
Πόσες φορές δε μας "πέταξε " στροφή και ξεφυσίξαμε λέγοντας "πάλι την γλυτωσα δε ξανακάνω τέτοια μαλακία ".........ως την επόμενη φυσικά.
Το καντηλάκι του καθενού έχει "μόνο" το λάδάκι του συμφωνώ αλλά πάλι μη το ζορίζεις το γαμ.. το ποτήρι και το χύσεις και αυτό που περίσεψε μονοκοπανιά.
Πήγα προχτέ στο Πόζαρ (θα πάω πάλι σήμερα) από άλλο δρόμο που ξέρω όλο στροφές.
Με πετάει έξω μιά ρουφιάνα (πολύ κλειστη δε τη θυμόμουν) και κόντεψα να χωθώ στο εικονοστάσι προηγούμενου που δε στάθηκε τυχερός .
Το μαζεύω κοπανάω μιά μεγαλοπρεπή μούτζα στην αφεντιά μου και συνεχίζω .
Μετά κατάλαβα πόσο ωραία ήταν η διαδρομή φαινόταν όλος ο κάμπος της Αριδαίας (Καρατζόβα η προηγούμενη της ονομασία).
Συμφωνώ με το
Παιδιά εγώ δέν έδωσα 25.000 ευρώπουλα (μέ τά αξεσουάρ) γιά νά πηγαίνω μέ 120.
Τα έδωσες γιά να κινείσαι γρήγορα πιό γρήγορα απ όλους αλλά όχι στο όριο και να κινδυνευεις σε κάθε στροφή ,έτσι πιστεύω είναι, δεν είναι?
Τι σημαίνει εμπειρία ?
Εκτός απ την ικανότητα να κινείσαι γρήγορα δε σημαίνει και πρόβλεψη και αποφυγή και διορατικότητα ?
Ε λοιπόν οι πιτσιρικάδες βάραγαν στο γάμο του καραγκιόζη ένα μετρο στο αντίθετο και όποιον πάρει ο χάρος .
Όχι και έτσι καλό το drug αλλά και ο Πετρής απάνου στρώνει τα τραπέζια.(Κυνικός κι εγώ).
Άιντε ν ανταμώσουμε γιατί μου κόπηκε το χέρι.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ