Hellas Transalp Forum

Διεθνής Συνάντηση Transalp 2007 - Αυστρία Τιρόλο 17-20 Μαϊου

KostasC · 209872

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Ωραίο!!!! Μου θυμίζει τους 300 SPARTA!!!!  :goofy:
Αν είναι σε καλό μέγεθος η στάμπα και το συνδιάσουμε με σχετικά σκούρα μπλούζα τότε...Α να μη ξεχάσω 5 και σήμερα ;D

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Ωραίο!!!! Μου θυμίζει τους 300 SPARTA!!!!  :goofy:
Αν είναι σε καλό μέγεθος η στάμπα και το συνδιάσουμε με σχετικά σκούρα μπλούζα τότε...Α να μη ξεχάσω 5 και σήμερα ;D

ΛΑΘΟΣ

4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παύλος Καρούμπης

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Να με συμπαθάς έχεις δίκιο :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline AGELOSB

• Απλός οδηγός
Εξαιρετική η στάμπα, μπράβο!

Κάτι άλλο, έχετε υπόψη για τι θερμοκρασίες μιλάμε; Έχω μπερδευτεί λίγο τί ρούχα να πάρω.
  καλημερα κι απο μενα ,απο την ηλιολουστη προς το παρον θεσσαλονικη.Αληθεια βρε παιδια εχει δικιο ο φιλος Δημητρης ξερουμε κατι για το καιρο;Χθες ελεγαν η Ιταλια πλημμυριζει ,τι γινεται ;τωρα που θα παμε εμεις τωρα θα συμβουν ολα τα καιρικα φαινομενα;δεν θα χωρεσουν ρουχα για ολες τις εποχες σε δυο βαλιτσες για δυο ατομα!Μονο ο φιλος Μεμος ειναι ετοιμος ας βοηθησει αν μπορει!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Βρεχει δε βρέχει , ΟΛΟΙ πρεπει να έχουμε αδιάβροχα μαζί μας.
Αν και πιστευω οτι θα μας κάνει τελειο καιρό , ποτε δε ξέρεις...

αυριο ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες για την τελευταία συνάντηση στο ΣΥΜΟΦΕ.
Θα δωθουν τα εισιτήρια καραβιου, αυτοκόλλητα GR ,Οδηγίες , χρήσιμα τ/φ .

Επίσης να έχει καθένας (απο αυτους της διαδρομής των Βαλκανίων) κανα 100ρι ευρω
για τις προκαταβολές των δωματίων.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Αναλυτικά τα ξονοδοχεία :

Πολύκαστρο 18Ε το άτομο
Φλώρινα (το ξερουν)
Σκόπια (το ξέρουν)
Nis ( θα ενημερωθείτε)

Βελιγράδι 22,5 το άτομο
Ζάγρεμπ 34 το άτομο
Λουμπλιάνα 23 το άτομο

(ολα με πρωινό)

Σύνολο για τις 3 κοινές διανυκτερεύσεις = 160 το ζευγάρι , 80 το άτομο.

Μαζέψτε τα σε πακετάκια να ειναι ακριβως. Θα μου τα δίνετε κάθε βράδυ στο ξενοδοχείο (ή πρωι ... μη παρεξηγηθουμε...  :o )

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Μπράβο Κώστα και Παύλο(δύο πρώτες νύχτες Φώρινα-Σκόπια) για τα ξενοδοχεία. Πολύ καλές τιμές. Ευχαριστούμε.

Για αύριο πόσα χρήματα να έχει ο καθένας μαζί του?
Μήπως να τα δίναμε όλα από αύριο να ξεμπερδέβουμε?

Αύριο τρίτη όλοι πρέπει να είμαστε στο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. οπωσδήποτε!!!
Στις 21:30 να μιλήσουμε και λίγο.

Triumph Tiger 955i '05

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Μπράβο Κώστα και Παύλο(δύο πρώτες νύχτες Φώρινα-Σκόπια) για τα ξενοδοχεία. Πολύ καλές τιμές. Ευχαριστούμε.

Για αύριο πόσα χρήματα να έχει ο καθένας μαζί του?
Μήπως να τα δίναμε όλα από αύριο να ξεμπερδέβουμε?

Αύριο τρίτη όλοι πρέπει να είμαστε στο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. οπωσδήποτε!!!
Στις 21:30 να μιλήσουμε και λίγο.

Δεν προτεινα να τα δώσετε τωρα ...για τον απλο λογο της ασφάλειας. Να μη κουβαλάω ολα τα
χρηματα εγω πάνω μου.Ακομα και στην τράπεζα να τα βαλω μετα θα τα βγάλω σε δηναρια...

flwrina

• Guest
ας προτεινω κατι και εγω για οσους ερθετε εδω στην φλωρινα οσον αφορα το θεμα της διαδρομης. ξεκινηστε την ωρα που θελετε απο αθηνα, πρωτη σταση λαμια  200 κμ περιπου. 2 σταση λαρισα  απο λαμια ειναι 160 κμ. να πατε απο σαρανταπορο οποσδηποτε. το πιο βολικο κοματι. 3 σταση στον κομβο κοζανης-γρεβενων-φλωρινας απο λαρισα περιπου 100 το πολυ αν θυμαμαι καλα αλλα ειναι το πιο δυσκολο κοματι  και απομενουν αλλα 90 κμ εγνατια τα πιο πολλα για φλωρινα χωρις σταση εκει 40 λεπτα ειναι απο κοζανη, στην σταση της κοζανης με παιρνει τηλ ο παυλος να σας περιμενω κανα 20 κμ πριν την φλωρινα μην χαθειτε...  πιστευω το ιδανικο και οχι πιο πολλες στασεις γιατι και να ειστε 12 ωρες στον δρομο κουραση ειναι... 

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Σωστός ο Λευτέρης.
Έτσι θα το κάνουμε, θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο το βράδυ.

Triumph Tiger 955i '05

tzenitzou

• Guest
Στην σταση της Κοζάνης θα είναι ενημερωμένος και ο Αντώνης να σας περιμένει για κρυα νεράκια και ότι άλλο θέλετε.
Αλλωστε θα χαρεί πάρα πολύ να σας δει και να σας ευχηθεί καλό δρόμο.
θα δώσω το τηλ του να τον πάρετε

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Στην σταση της Κοζάνης θα είναι ενημερωμένος και ο Αντώνης να σας περιμένει για κρυα νεράκια και ότι άλλο θέλετε.
Αλλωστε θα χαρεί πάρα πολύ να σας δει και να σας ευχηθεί καλό δρόμο.
θα δώσω το τηλ του να τον πάρετε

και τα άπλυτα που ειχε φέρει ...ας του τα ανεβάσει καποιος βρε παιδια (μαζι με τα κεφτεδάκια της μαμας εννοείται...)

tzenitzou

• Guest
Μην ανησυχείς Δε θα σας βάλω νατα κουβαλισετε
Ηδη το >Σαββατο εφυγε μια βαλίτσα με τα ρούχα του και τα φαγάκια του.
Από σουφλέ μέχρι γίγαντες. βλέπεις εγώ μαγειρεύω και περιποιούμε όλα τα αγόρια μου.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Από σουφλέ μέχρι γίγαντες. βλέπεις εγώ μαγειρεύω και περιποιούμε όλα τα αγόρια μου.

Το βλεπω...
ενα που ξερω ... ειναι τροφαντό τροφαντό... (να δεις πως θα στον γυρισω απο την Αυστρια... στη διαιτα θα τον εχω)

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !

Γιατί ρε Τζένη, θα τα πηγαίναμε εμείς τα ταπεράκια ρε γμτ...γιατί να πληρώνεις ΚΤΕΛ; Κρίμα θα ήταν μια ωραία ευκαρία για πικ νικ!!!  :goofy: :goofy:

Παύλος Καρούμπης

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Όλο και κάτι θα έχεις ξεχάσει να του στείλεις.
Μια σπανακόπιτα (ταψί), κανένα μουσακά (ταψί) κανένα μπακλαβά (ταψί).
Σκέψου κάτι θα θυμηθείς. :banghead:

Triumph Tiger 955i '05

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
ενσταση!
ο διαχωρισμός του ταψιού να γίνει στη Λαρισα. Τι θα κανει η ομάδα του Πολύκαστρου ? με μπουγάτσα στον Λευκο Πυργο θα τη βγαλει ?  Σε τελική μας ανήκει το μισό ταψί (να μη πω τα 2/3).Ο Τακης ειναι στην ομάδα μας.

Τζένη μη γελας, άρχισε να ανοιγεις φύλλο

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
ενσταση!
ο διαχωρισμός του ταψιού να γίνει στη Λαρισα. Τι θα κανει η ομάδα του Πολύκαστρου ? με μπουγάτσα στον Λευκο Πυργο θα τη βγαλει ?  Σε τελική μας ανήκει το μισό ταψί (να μη πω τα 2/3).Ο Τακης ειναι στην ομάδα μας.

Τζένη μη γελας, άρχισε να ανοιγεις φύλλο

Α πα πα πα, δε γίνονται αυτά, αν ανοιχτει το ταψί θα γίνουμε χάλια... Μια και καλή στη Κοζάνη :-*

Παύλος Καρούμπης

tzenitzou

• Guest
Σιγά ρε παιδιά ..... όλοι θα φάτε
Εχω αρχίσει ήδη να ανοίγω φύλλο και οι κατσαρόλες μου έχουν πιάσει φωτιά.
Αλλά κωστάκη υποσχέθηκες να μου τον γυρίσεις αδύνατο τον καλό μου. Πως θα γίνει αυτό. Αν δεν φάει αυτός , θα φάει εσάς και θα καταλήξετε στην Αυστρία οι μισοί. Τι σώοι συμμετοχή θα έχουμε. Θα γίνουμε ρόμπα.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Σιγά ρε παιδιά ..... όλοι θα φάτε
Εχω αρχίσει ήδη να ανοίγω φύλλο και οι κατσαρόλες μου έχουν πιάσει φωτιά.
Αλλά κωστάκη υποσχέθηκες να μου τον γυρίσεις αδύνατο τον καλό μου. Πως θα γίνει αυτό. Αν δεν φάει αυτός , θα φάει εσάς και θα καταλήξετε στην Αυστρία οι μισοί. Τι σώοι συμμετοχή θα έχουμε. Θα γίνουμε ρόμπα.

μπορει να μη φάει... αλλα μπυρα θα έχει οσο θέλει !!!

Offline AGELOSB

• Απλός οδηγός
Καλημερα σε ολους
 Βρε παιδια επειδή καιγομαι εχω γραψει κατια περι οδικης στο σχετικο θεμα .Ας γραψει καποιος τη γνωμη του  .

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Καλημερα σε ολους
 Βρε παιδια επειδή καιγομαι εχω γραψει κατια περι οδικης στο σχετικο θεμα .Ας γραψει καποιος τη γνωμη του  .

Άγγελε μετά από πολύ ψάξιμο η πιο φτηνή είναι η Mondial Assistance με 75€ το χρόνο. Λένε ότι εξυπηρετούν στο εξωτερικό, σε όποιες χώρες λέει η πράσινη κάρτα (και όχι μόνο στην ΕΕ).

Ο Μέμος πήγε από εκεί και μπορεί να σου πει περισσότερα

Παύλος Καρούμπης

flwrina

• Guest
προς φιλους που θα ερθουν φλωρινα:  ταβερνα κανονιστηκε. οτι πιο καθαρο και αξιολογο υπαρχει στην πολη.  παυλο:  μου κανεις ενα τηλ πριν ξεκινησετε απο λαρισα να υπολογισω την ωρα που θα φτασετε κοζανη και αλλο ενα τηλ οταν φτασετε στον κομβο που σου ειπα για να ξεκινησω  να σας αναμενω μετα την πτολεμαιδα( για φλωρινα κατευθυνση)  αποψη μου κατα της 5-6 το απογευμα το πολυ να ειστε εδω να προλλαβουμε και να τα πουμε και να ξεκουραστειτε. υπ'οψιν μετα το φαγητο εχει και βολτα για ποτο!!!!   οτιδηποτε της τελευταιας στιγμης που μπορω ν α κανω περιμενω μηνυμα η τηλ απο παυλο!!!!!!!   επισης θυμηστε μου να σας πω σαββατο οταν ερθετε να φουλαρετε γιατι κυριακη  ενα μονο βενζιναδικο λειτουργει εδω στην πολη και μην κανουμε καμια ωρα να το βρουμε. σαββατο και ολα οκ!!   αναμενω  αποριες....

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Ο Λευτέρης ... ΠΡΩΤΟΣ! Μπράβο Λευτέρη! Πολύ καλή εξήγηση!
Μακάρι να είχαμε σε κάθε πόλη από ένα Λευτέρη!
Οι περιηγήσεις θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες!

ΥΓ: Παιδιά (του ΔΣ) να του πάτε και κανένα δώρο έτσι? Από αυτά τα καλά που έχετε!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

flwrina

• Guest
χρηστο μολις ειδα το θεμα της εκδρομης πριν απο καιρο εγω προσφερθηκα χωρις να μου ζητηθει το παραμικρο. φυσικα ηθελα να βοηθησω αφου για ολα αυτα μιση ωρα ηταν το κοστος οποτε θεωρω οτι δεν εκανα κατι το συναρπαστικο, μακαρι να ειχαν χρονο  οι κυριοι να τους ξεναγησουμε  κανα 2μερο εδω.  εξαλλου και εγω καποια στιγμη τον χειμωνα για κανα 10 μερες θα ειμαι αθηνα για σεμιναρια και θα εχω την ευκαιρια να δω και 5 φιλους παραπανω...