Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι 14 / 10 / 2012

επισκέπτης · 56803

andy

• Guest
Αλήθεια, με εκείνο το βιντεάκι τι γίνεται; Έχει ανέβει/θα ανέβει κάπου; Επίσης κάποιος ακόμα (Stoneman) τράβηξε ένα βίντεο στην ταβέρνα με δυο περάσματα από κάθε πλευρά, θα ήταν ωραία να ανέβαινε κι αυτό ;)
Αλέξη το βίντεο του Stoneman σε τσίμπησε που τρως του διπλανού σου την μπριζόλα ενώ εκείνος μιλούσε :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...

Υ.Γ.   Σάκη (Στρατηγέ) καλορίζικο το ΑΡΜΑ να το χαρεις όσο πιο πολύ μπορείς, πάρε από κοντά τον Λευτέρη (leon) τώρα στην αρχή να σου δείξει πως στέκεται όρθιο χωρίς καν να κάνεις χρήση ούτε κεντρικό ούτε πλαϊνό σταν........ :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

βαγγελη, να εισαι σιγουρος!!!!!! προσπαθω να μαθω απο ολους τους κατοχους!!!!! :2hysterical:

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
Το vara του Στρατηγου ηταν πραγματικα απο τα πιο ωραια που εχω δει, αλλα Στρατηγε μου τα γλυκακια ηταν λιγοοοοοοοοο πιο νοστιμα απο το θηριο  ;D

ε, δεν μπορω να συγκρινο το vara με τη γωγω... (θα με παρει και θα με σηκωσει.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:)
παντως τα γλυκα ηταν δικη της επιλογη, και τα εφτιαξε αργα το βραδυ για να μην τα φανε τα παιδια απο το ψυγειο!!!! (οχι οτι εγω θα τα αφηνα.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:)

ΥΓ, Σωτο, Κωστα, Παναγιωτη και λοιπα παιδια, την τριτη στο ΣΥΜΟΦΕ θα εχει σε επαναληψη την παρουσιαση του vara....

andy

• Guest
ε, δεν μπορω να συγκρινο το vara με τη γωγω... (θα με παρει και θα με σηκωσει.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:)
παντως τα γλυκα ηταν δικη της επιλογη, και τα εφτιαξε αργα το βραδυ για να μην τα φανε τα παιδια απο το ψυγειο!!!! (οχι οτι εγω θα τα αφηνα.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:)

ΥΓ, Σωτο, Κωστα, Παναγιωτη και λοιπα παιδια, την τριτη στο ΣΥΜΟΦΕ θα εχει σε επαναληψη την παρουσιαση του vara....
  :director: 2 με πίτα-γύρο από όλα και ... :beer:

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
.....Επίσης κάποιος ακόμα (Stoneman) τράβηξε ένα βίντεο στην ταβέρνα με δυο περάσματα από κάθε πλευρά, θα ήταν ωραία να ανέβαινε κι αυτό ;)

Υπομονή , σε 43 min ....

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Υπομονή , σε 43 min ....
Μάλλον πως ήθελες να γράψεις 1 ωρα και 43 min, άντε μπάρμπα τελείωνε, καθυστερείς ασύστολα.............. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
γειάσ σου ρε Νικόλαε.................έλα Αγόρι μου.έλα............ :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Βιαστικε .... :2hysterical:

Να πώ και εγώ το κάτι τις ... :goofy:

Πρώτον μας έλλειψε ο Πάλτακ. Τον εχω συνηθίσει σε κάθε εκδρομή.  :goofy:

Δεύτερον ηταν μια ακόμα επιτυχημένη και καλοσχεδιασμένη εκδρομή μετά σχετικού τσιμπουσίου ,πού ... όπου και αν πήγαμε αισθανόσουν οτι σε περίμεναν, οτι κάποιος πριν απο σενα για σενα είχε αφιερώσει χρόνο για να προγραμματίσει την δική σου ευχαρίστηση καιι σε όλους αυτούς ενα μεγαααααααάλο ευχαριστώ.
Ακόμα και οταν φτάνοντας στην γέφυρα στα Ισθμια και βηήκε ο χειριστής απο το δωματιάκι πριν μας πεί να οδηγάμε με προσοχή , βλέποντάς τον να ερχεται πρός το μέρος μας είπα μέσα μου, Ε! οχι ρε γμτ! ακόμα και αυτός θα μας καλωσορίσει?  :2hysterical:

Τρίτον, μάλλον μέσα σε αυτούς τους τρείς που ''χάθηκαν'' πρέπει να ημουν και εγώ  :goofy:  υπήρξε μια μικρή παρανόηση σε αυτό το σημείο. Ορισμένοι θα πήγαιναν για παγωτάκι, ορισμένοι θα επέστρεφαν βάσει σχεδίου και εγώ κανόνισα να ακολουθούσα τον Σταμάτη που ηταν στον δρόμο μου. Οπότε περίμενα τον Σταμάτη αλλά ο Σταμάτης πουθενά και τελικά ξεκινήσαμε με σκούπα τον Ανδρέα=σιγουριά. :thumbup:

Τέταρτον, μπορεί ηλικιακά να είμαι Pouros  :goofy:, αν και Douros  :thumbup:, αλλά να μην ξεχνιόμαστε οτι εχω μόλις 5000χλμ με την ΤΑ και πρίν οδηγούσα ενα Townmate T50!!! Ετσι στις στροφές εκτός απο την έλλειψη σχετικής εμπειρίας είχα και το αγχος απο τα λάστιχά μου που εκλεισαν 4ετία και ακόμα και μια κουτσουλιά μπορούσε να με στείλει στην φύση. :2hysterical:

Και τέλος, οσες φωτό τράβηξα μαζί με δύο μικρά βιντεο θα τις βρείτε σε αυτό το λινκ , ωστε να τις εχετε σε πλήρη ανάλυση.

https://rapidshare.com/files/3478881524/HTC%20%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%20%CE%9B%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%20%2014.10.12.rar

Ελπίζω να δουλεύει .....

« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 03:48:41 πμ by Stoneman »

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
      λοιπον κι εγω μετην σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΔΣ ,για την αψογη οργανωση . χαιρομαι δε ιδιαιτερα που γνωρισα καινουργια παιδια που νομιζω ενσωματωθηκαν ευκολα και γρηγορα στο κλιμα της παρεας και να ευχηθω στο επανειδειν !

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Φωτό δεν βλέπω και ανησυχώ......

Για ανεβάστε, για ανεβάστε.....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
Τέταρτον, μπορεί ηλικιακά να είμαι Pouros  :goofy:, αν και Douros  :thumbup:, αλλά να μην ξεχνιόμαστε οτι εχω μόλις 5000χλμ με την ΤΑ και πρίν οδηγούσα ενα Townmate T50!!! Ετσι στις στροφές εκτός απο την έλλειψη σχετικής εμπειρίας είχα και το αγχος απο τα λάστιχά μου που εκλεισαν 4ετία και ακόμα και μια κουτσουλιά μπορούσε να με στείλει στην φύση. :2hysterical:

νικο, δεν ξερω αν τα λαστοιχα απο το ΤΑ σου ηταν καλα.... αλλα το ροζ κρανος της κατερινας ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!

Offline stamatis

• Μέλος HTC
  • Απλός οδηγός
  • ΜΑΓΚΕΣ.... ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!
Βιαστικε .... :2hysterical:

Να πώ και εγώ το κάτι τις ... :goofy:

Πρώτον μας έλλειψε ο Πάλτακ. Τον εχω συνηθίσει σε κάθε εκδρομή.  :goofy:

Δεύτερον ηταν μια ακόμα επιτυχημένη και καλοσχεδιασμένη εκδρομή μετά σχετικού τσιμπουσίου ,πού ... όπου και αν πήγαμε αισθανόσουν οτι σε περίμεναν, οτι κάποιος πριν απο σενα για σενα είχε αφιερώσει χρόνο για να προγραμματίσει την δική σου ευχαρίστηση καιι σε όλους αυτούς ενα μεγαααααααάλο ευχαριστώ.
Ακόμα και οταν φτάνοντας στην γέφυρα στα Ισθμια και βηήκε ο χειριστής απο το δωματιάκι πριν μας πεί να οδηγάμε με προσοχή , βλέποντάς τον να ερχεται πρός το μέρος μας είπα μέσα μου, Ε! οχι ρε γμτ! ακόμα και αυτός θα μας καλωσορίσει?  :2hysterical:

Τρίτον, μάλλον μέσα σε αυτούς τους τρείς που ''χάθηκαν'' πρέπει να ημουν και εγώ  :goofy:  υπήρξε μια μικρή παρανόηση σε αυτό το σημείο. Ορισμένοι θα πήγαιναν για παγωτάκι, ορισμένοι θα επέστρεφαν βάσει σχεδίου και εγώ κανόνισα να ακολουθούσα τον Σταμάτη που ηταν στον δρόμο μου. Οπότε περίμενα τον Σταμάτη αλλά ο Σταμάτης πουθενά και τελικά ξεκινήσαμε με σκούπα τον Ανδρέα=σιγουριά. :thumbup:

Και τέλος, οσες φωτό τράβηξα μαζί με δύο μικρά βιντεο θα τις βρείτε σε αυτό το λινκ , ωστε να τις εχετε σε πλήρη ανάλυση.

https://rapidshare.com/files/3478881524/HTC%20%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%20%CE%9B%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%20%2014.10.12.rar

Ελπίζω να δουλεύει .....

ρε Νικολα ......ΠΟΥ με  ??? ??? ???περιμενες εσυ ;  απο οτι θυμαμε στο κατεβασμα απο την ταβερνα πηγαινα σιγα για να μην σας αφησω μονους σας ( με την Κατερινα) !!!

Offline confilis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
μπραβο παιδια παντα τετοια  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

axidous

• Guest
Σε αυτό που λέει ο ΑΝΔΡΕΑΣ έχει δίκιο
Στην πορεία θα πρέπει να κοιτάμε τους πίσω τι γίνεται
Εδώ ΗΜΟΥΝ αυτός που ειδοποίησα τον Ανδρέα , ότι ξεκοπηκαμε σε ένα χωριό στην επιστροφή

Καλό θα ειναι να ελέγχουμε τι γίνεται

Πάντως ήταν πολυ όμορφα ολα , και η διαδρομή του γυρισμού πολυ όμορφη

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Offline Dimitris(honda)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • 7o ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΛΛΥ HTC ΦΘΙΩΤΙΔΑ 2012

Μπράβο ρε παιδιά που περάσατε καλά......

Πάντα τέτοια........

Ετοιμαστείτε για την επόμενη.....πρέπει να είναι η Dirty BBQ TOUR..........

Αλλες φωτό δεν έχει........?

Τα χρέπια δεν βγάλανε.....? ειδικά αυτός ο "ολόκληρος ένα ΔΣ"........ ;D ;D ;D :-* :-* :-*
... κάτι βγάλαμε και εμείς

Περάσαμε υπέροχα, μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα με σύμμαχο τον καιρό και φυσικά την όμορφη παρέα.

Το DakarDero οδηγεί το Group

Λίμνη Βουλιαγμένης

http://s919.beta.photobucket.com/user/HONDA_TA650/library/LOUTRAKI%2014%2010%2012

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
... αλλα το ροζ κρανος της κατερινας ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!

Ναι, ηθελε να ταιριάζει με τις ροζουλί ρίγες του μπουφάν και τα σκουλαρίκια. τρομάρα μας ... :2hysterical:

ρε Νικολα ......ΠΟΥ με  ??? ??? ???περιμενες εσυ ;  απο οτι θυμαμε στο κατεβασμα απο την ταβερνα πηγαινα σιγα για να μην σας αφησω μονους σας ( με την Κατερινα) !!!

Πόσο σιγά δλδ? με τόσο κοκκινέλι τουρμπάτο ούτε την σκόνη σου δεν βλέπαμε ... ασε που για να σε κυνηγάω μπήκα σε μια φουρκέτα κατηφορική δεν την υπολόγισα μπήκα με πολλά και πήγα ευθεία, μέσα μου ελεγα '' Θεέ των Anakee μην με προδώσεις τώρα και πάρω το πευκάκι αγκαλίτασα''
Μετά εκοψα, δεν ξαναλερώνω εγώ σώβρακο, Τέλος. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Συνοπτικά και δανειζόμενος και φωτογραφίες απο τα παιδιά...
http://www.youtube.com/watch?v=fTvIyHSQyxc&feature=youtu.be

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

ekos

• Guest
Reply #66 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 05:28:44 πμ
Δηλαδή:
Δεν ήμασταν ένας δεξιά ένας αριστερά και με καλή απόσταση, υπήρχαν προσπεράσεις και το σημαντικότερο δεν έκοβε ο μπροστά όταν ξεκοβόταν ο πίσω του με αποτέλεσμα κάποια στιγμή χάθηκαν οι 3 τελευταίοι σε κάποιο χωριό(η μοναδική φορά που έφυγα από σκούπα).

Όχι η μοναδική ΑντιΠρο, και στο πήγαινε  ;) ξεχύθηκαν τα αλόγα του άσπρου σίφουνα  :2hysterical:

Φωτο αργότερα, να κάνω πρώτα την μετατροπή

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Τάκη πολύ ωραία δουλειά, εύγε :)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Τάκη εξαιρετικό το Video..... :eusa_clap: :eusa_clap:

Πολύ καλή δουλειά..... :eusa_clap: :eusa_clap:

Ανεκτίμητης αξία η παρέα....

Μπράβο μας  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

ekos

• Guest
Reply #69 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 07:25:51 πμ
Όταν φτάσαμε για καφέ κάποιοι καθάριζαν την μηχανή (να θυμηθώ το πλυστικό την άλλη φορά  :2hysterical:)

The white lion

ekos

• Guest
Reply #70 on: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 07:26:48 πμ
Οι αλήτες μηχανόβιοι

και οι συνταξιδιώτισσες τους

« Last Edit: Τρίτη 16 Οκτώβριος 2012, 07:28:27 πμ by ekos »

ekos

• Guest
Πριν την ομαδική

ekos

• Guest
Η θάλασσα στο Ηραίο

και ο Ισθμός

Στο μαγαζί δεν τράβηξα γιατί αλλιώς δεν θα έτρωγα  :2hysterical:

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
η Λένα του Μάκη δεν θα έτρωγε αλλά μεσολάβησε το μέσο....  ;D

Offline georgakis

• GERRARD
  • Rossi και πάνω !
Ο κυριουλης που ηρθε καποια στιγμη ποιος ηταν?

ΖΩΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΛΙΟΝ-TRANSALP 650