Βιαστικε ....

Να πώ και εγώ το κάτι τις ...

Πρώτον μας έλλειψε ο Πάλτακ. Τον εχω συνηθίσει σε κάθε εκδρομή.

Δεύτερον ηταν μια ακόμα επιτυχημένη και καλοσχεδιασμένη εκδρομή μετά σχετικού τσιμπουσίου ,πού ... όπου και αν πήγαμε αισθανόσουν οτι σε περίμεναν, οτι κάποιος πριν απο σενα για σενα είχε αφιερώσει χρόνο για να προγραμματίσει την δική σου ευχαρίστηση καιι σε όλους αυτούς ενα μεγαααααααάλο ευχαριστώ.
Ακόμα και οταν φτάνοντας στην γέφυρα στα Ισθμια και βηήκε ο χειριστής απο το δωματιάκι πριν μας πεί να οδηγάμε με προσοχή , βλέποντάς τον να ερχεται πρός το μέρος μας είπα μέσα μου, Ε! οχι ρε γμτ! ακόμα και αυτός θα μας καλωσορίσει?

Τρίτον, μάλλον μέσα σε αυτούς τους τρείς που ''χάθηκαν'' πρέπει να ημουν και εγώ

υπήρξε μια μικρή παρανόηση σε αυτό το σημείο. Ορισμένοι θα πήγαιναν για παγωτάκι, ορισμένοι θα επέστρεφαν βάσει σχεδίου και εγώ κανόνισα να ακολουθούσα τον Σταμάτη που ηταν στον δρόμο μου. Οπότε περίμενα τον Σταμάτη αλλά ο Σταμάτης πουθενά και τελικά ξεκινήσαμε με σκούπα τον Ανδρέα=σιγουριά.

Τέταρτον, μπορεί ηλικιακά να είμαι Pouros

, αν και Douros

, αλλά να μην ξεχνιόμαστε οτι εχω μόλις 5000χλμ με την ΤΑ και πρίν οδηγούσα ενα Townmate T50!!! Ετσι στις στροφές εκτός απο την έλλειψη σχετικής εμπειρίας είχα και το αγχος απο τα λάστιχά μου που εκλεισαν 4ετία και ακόμα και μια κουτσουλιά μπορούσε να με στείλει στην φύση.

Και τέλος, οσες φωτό τράβηξα μαζί με δύο μικρά βιντεο θα τις βρείτε σε αυτό το λινκ , ωστε να τις εχετε σε πλήρη ανάλυση.
https://rapidshare.com/files/3478881524/HTC%20%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%20%CE%9B%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%20%2014.10.12.rarΕλπίζω να δουλεύει .....