το πολυμηνο προβλημα ταλαντωσης του τιμονιου λυθηκε χθες. Εξυπηρέτηση απο συνεργατη του ανεύθυνου λαστιχά που εβαλα τα conti trail attack (αναθεμα την ωρα...). Ενω στειλαμε για ελεγχο και αντικατασταση το μπροστινο και για να μην περιμενουμε πoλυ (ηδη μου ειχε βαλει ο ανθρωπος για να κανω την δουλεια μου ενα μεραχειρισμενο bridgestone), ο σωστος επαγγελματιας (= ok wheels, θεσ/νικη) μου τοποθετησε
χωρις χρέωση ενα καινουργιο Dunlop tr-91 το οποιο στα λιγα χλμ που εκανα εντος πόλης φαινεται να καθεται καλά.
Βεβαια εχω διαφορετικα λαστιχα μπρος-πισω αλλα τουλαχιστον το πέλμα τους ταιριαζει και μεχρι στιγμης φαινεται να παταει καλα η μηχανή.
Το συνεργειο θα μπορουσε εξ αρχης να μην ενδιαφερθεί (καποιος αλλος θα ελεγε να βρω λύση εκει που εβαλα το λαστιχο...) αλλα ασχολήθηκε και μου έλυσε το πρόβλημα χωρις να ειμαι πελάτης του ! (ελεγχος, δοκιμες, προσωρινο ελαστικό, διαδιακασια αντικαταστασης κτλ) Φυσικά με τετοια αντιμετώπιση κερδίζεις πελάτες. Οk wheels-ο γνωστος Θαλασσουδης , γωνια Κατσιμιδη-Εγνατία, Θεσ/νικη
α και μην ξεχασω, μακρυα απο continental παιδια