Hellas Transalp Forum

ALPEN TOUR (15/6/2012 - 25/6/2012)

επισκέπτης · 10014

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #75 on: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2012, 16:02:48 μμ
με εκνευριζει απιστευτα ενα πραγμα,στην ελλαδα ακομα και στο τελευταιο κουτσοχωρι,οτι πινακιδα υπαρχει ειναι και στα αγγλικα.
γιατι στην ευρωπη τα γ@μιολια δεν εχουν και στην αγγλικη τις πινακιδες τους?

αι σιχτιρ να πουμε.

Παναγιώτη, απ' όλα αυτά που είδες αυτό συγκράτησες?  :o :o Αυτό σε πείραξε? Δες κτίρια, αρχιτεκτονική, παράδοση, δες δρόμους, πάρκα, χωριά, πλακόστρωτα, δάση, λίμνες, καθαριότητα.....Ααααααυτά είναι ρε φούστη! Μια ατέλειωτη ομορφιά! Δεν υπάρχει τίποτα στις φωτό που να σκεφτώ "αυτό δεν μ' αρέσει".

Εμένα, αντιθέτως, μ' εκνευρίζει που τα βλέπω και τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα δικά μας και διαπιστώνω για άλλη μια φορά την γύμνια μας, την ορφάνια μας, την γυφτιά μας!  Ακόμη και στην φωτό με το 5χ5 που παίζουν φαίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. :angry4:

ΥΓ: Κι εμείς που έχουμε αγγλικά στις ταμπέλες, όπου υπάρχουν δηλαδή, δεν διαβάζονται από τα αυτοκόλλητα τού κλειδαρά και τής θύρας 13, 4, 21, 7....Προτιμάς αυτό?
Μωρέ καλά το κάνουν και με τις ταμπέλες και με όλα!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2012, 16:14:22 μμ
Νομιζω εκανες το σωστο...

και απο μενα σορρυ για το off topic αλλα με βασανιζει τελευταια η αδικια στην ομορφη χωρα μας...

Και ποιον δεν βασανίζει? Άσε που έχει πάψει να είναι πια ωραία μ' αυτά που γίνονται.  Άσε, που τής έχουμε αλλάξει τα φώτα περιβαλλοντολογικά, τσιμέντα, τσιμέντα, άναρχη δόμηση, σκουπίδια....έλεος πια....την στιγμή που βλέπεις στις φωτό πόσο διατηρούν την παράδοση και την αρχιτεκτονική τους.
  Αλλά εκτός απ' αυτό, τι να το κάνω το ωραίο περιβάλλον? Πόσο ωραίο μπορείς να δεις το δάσος και το όμορφο τοπίο με την λίμνη και τον καταρράκτη την στιγμή που σε γ@μάει ο γορίλας δίπλα στην λιμνούλα?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

andy

• Guest
Reply #77 on: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2012, 19:28:58 μμ
  Παναγιώτη, απ' όλα αυτά που είδες αυτό συγκράτησες?  :o :o Αυτό σε πείραξε? Δες κτίρια, αρχιτεκτονική, παράδοση, δες δρόμους, πάρκα, χωριά, πλακόστρωτα, δάση, λίμνες, καθαριότητα.....Ααααααυτά είναι ρε φούστη! Μια ατέλειωτη ομορφιά! Δεν υπάρχει τίποτα στις φωτό που να σκεφτώ "αυτό δεν μ' αρέσει".

Εμένα, αντιθέτως, μ' εκνευρίζει που τα βλέπω και τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα δικά μας και διαπιστώνω για άλλη μια φορά την γύμνια μας, την ορφάνια μας, την γυφτιά μας!  Ακόμη και στην φωτό με το 5χ5 που παίζουν φαίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. :angry4:

ΥΓ: Κι εμείς που έχουμε αγγλικά στις ταμπέλες, όπου υπάρχουν δηλαδή, δεν διαβάζονται από τα αυτοκόλλητα τού κλειδαρά και τής θύρας 13, 4, 21, 7....Προτιμάς αυτό?
Μωρέ καλά το κάνουν και με τις ταμπέλες και με όλα!
Θα συμφωνήσω Μιχάλη μου μόνο στην γυφτιά. Τα μέρη που έχει η Ελλάδα αν ήταν πιο περιποιημένα και πιο οργανωμένα θα ήταν θεϊκά.
Ωραία η λίμνη Κόμο και τα χωριά της. Ωραίο το Κόμο αλλά σαν τα Ιωάννινα δεν είναι με τίποτα.
Μπήκαμε στο Λουγκάνο ωραίο και χλιδάτο φαινόταν από ψηλά αλλά δεν φτάνει σε ομορφιά ούτε στο αριστερό @ρχιδι του Αγίου Νικόλα της Κρήτης.

Θα θυμούνται οι συνταξιδιώτες μου το 2008 όταν πήγαμε με την βάρκα στις παραλίες του Ντουμπρόβνικ την καλύτερη παραλία τις Κροατίας και των Δαλματικών ακτών :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μας έδειξαν μια παραλία σαν το μικρό Καβούρι με δυο 2-3 βίλες από πάνω.

Σε πολλά κράτη της Ευρώπης το μόνο που βλέπεις είναι η οργάνωση, η ευσυνειδησία των πολιτών και η καθαριότητα. Κατά τα αλλά η ιστορία τους είναι από τον 12ο αιώνα μ.Χ. που αφορά τον Χριστιανισμό και τα βασανιστήρια.

Και δεν συζητάμε ότι όλα τα λεφτά στην Ελλάδα είναι ο ήλιος.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #78 on: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2012, 20:42:15 μμ
Θα συμφωνήσω Μιχάλη μου μόνο στην γυφτιά. Τα μέρη που έχει η Ελλάδα αν ήταν πιο περιποιημένα και πιο οργανωμένα θα ήταν θεϊκά.
Ωραία η λίμνη Κόμο και τα χωριά της. Ωραίο το Κόμο αλλά σαν τα Ιωάννινα δεν είναι με τίποτα.
Μπήκαμε στο Λουγκάνο ωραίο και χλιδάτο φαινόταν από ψηλά αλλά δεν φτάνει σε ομορφιά ούτε στο αριστερό @ρχιδι του Αγίου Νικόλα της Κρήτης.

Θα θυμούνται οι συνταξιδιώτες μου το 2008 όταν πήγαμε με την βάρκα στις παραλίες του Ντουμπρόβνικ την καλύτερη παραλία τις Κροατίας και των Δαλματικών ακτών :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μας έδειξαν μια παραλία σαν το μικρό Καβούρι με δυο 2-3 βίλες από πάνω.

Σε πολλά κράτη της Ευρώπης το μόνο που βλέπεις είναι η οργάνωση, η ευσυνειδησία των πολιτών και η καθαριότητα. Κατά τα αλλά η ιστορία τους είναι από τον 12ο αιώνα μ.Χ. που αφορά τον Χριστιανισμό και τα βασανιστήρια.

Και δεν συζητάμε ότι όλα τα λεφτά στην Ελλάδα είναι ο ήλιος.

Εμ! Μα αυτό λέμε Αντρέα μου! Ό,τι με τέτοια ιστορία και παράδοση συν το φυσικό κάλλος τής χώρας θα 'πρεπε να είναι η πιο όμορφη χώρα τού κόσμου και επί πλέον να γ@μ@ει σε όλους τους τομείς.
  Αντ' αυτού, κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας να την ασχημαίνουμε. Στο Κέμπριτζ βλέπεις κτίρια τού μεσαίωνα με το σήμα τών ιπποτών ακόμη στην πρόσοψη!!! Εδώ, στον όμορφο όπως λες, Α' Νικόλα τα έχουμε γκρεμίσει όλα και στην θέση τους έχουμε ρίξει τσιμέντο!  :angry4: Και άχαρο, τρομάρα μας. Τετράγωνα κλουβιά. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις πόλεις και χωριά. Τσιμέντο και αλουμίνιο!  :angry4: Δεν έχουμε όμορφες πόλεις, όχι!  :eusa_naughty: Στο μόνο μέρος που έχω πάει και έχουν σεβαστεί την αρχιτεκτονική είναι η Σαντορίνη. Ακόμη και τα σπιτάκια τών σκύλων είναι χτισμένα με γαλάζιο θόλο  :2hysterical: Πώς συνέβη? Τους βγήκε τυχαία? Με νόμο? Δεν ξέρω!
  Και να σκεφτείς, όπως μού έχει πει Έλληνας αρχιτέκτονας που σπούδασε, ζει και εργάζεται στην Ρώμη, ότι την παραδοσιακή αρχιτεκτονική μας (συγκεκριμένα για αυτήν τής Κρήτης συζητούσαμε) την διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως υπόδειγμα φυσικής ψύξης-θέρμανσης και εργονομίας.

Υπάρχει και μια άλλη διάσταση στο θέμα που ίσως δεν έχει σκεφτεί: βγαίνοντας από την Αθήνα κάποιος, ο,τιδήποτε άλλο τού φαίνεται ωραίο. Τι ωραίο! Εκστατικό!  Εμένα όχι! Εισπράττω την ασχήμια! Ή μάλλον, για να το πω πιο σωστά, εισπράττω ΚΑΙ την άσχημη πλευρά εκτός από την καλή. Την αισθάνομαι, την καταλαβαίνω!  Και τρελλαίνομαι! Γιατί αυτοί και όχι κι εμείς? :angry4:

Πας στην λίμνη, και βασιλεύει η κακογουστιά, η πλαστική μπριτζόλα, mousaka (ο τόνος στο sa), tzatziki, τα καμάκια-σερβιτόροι. Σταματάς στον Σκαραμαγκά, στο πάρκινγκ, ξεφορτωμένα μπάζα παντού, την στιγμή που στην Βουλγαρία, Ρουμανία, Λιθουανία κλπ έχουν λουλούδια τα οποία περιποιούνται δημοτικοί υπάλληλοι!  :o :o
  Δρόμοι δεν υπάρχουν, υποδομές δεν υπάρχουν, δάση κάηκαν, σκουπίδια παντού, αν δεν ήταν από μόνο του το περιβάλλον ωραίο να αντιστέκεται, ασ' τα να πάνε! Για πόσο ακόμη θα μπορεί να αντιστέκεται με τους ρυθμούς που το καταστρέφουμε? Όχι για πολύ!  :'(

« Last Edit: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2012, 20:50:20 μμ by M. I. Pagalos »

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #79 on: Πέμπτη 05 Ιούλιος 2012, 05:19:22 πμ
μιχαλιο μεχρι ενος σημειο θα συμφωνησω μαζι σου αλλα και πιο πολυ συμφωνω με τον αντυ.
δυστηχως δεν ειχα την ευκαιρια(ελπιζω στο μελλον,για αυτο τα ονειρα τζαμπα,ακομα τουλαχιστον) να ταξιδεψω στο εσωτερικο,οτι εχω δει το εχω δει απο ανθρωπους που τους χαιρομαι και τους ζηλευω με την καλη εννοια που μπορεσαν και πηγαν  και παραπανω απο μια φορα.
μπορειτε να με βαρεσετε αν θελετε,αλλα, εχω την αισθηση οτι δεν θα μπορουσα να ζησω σε τετοια αποστειρωμενα τοπια.φυσικα η ομορφια δεν αμφισβητητε αλλα λιγο ψυχρα μου φαινονται ρε γμτ. εχω την αισθηση οτι στην λιμνη πλαστηρα ειναι λιγο πιο "ζεστά" τα πραγματα.
φυσικα μπορει να κανω και μεγαλο λαθος καθως δεν εχω εμπειρια απο κοντα αλλα καπως ετσι το αισθανομαι.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι και τα δικα μας μερη αν ηταν πιο καθαρα δεν θα ηταν ωραια,προς θεου,δεν λεω να μεινουμε οπως ειμαστε,αλιμονο.

ενα τυχαιο παραδειγμα

στα διοδια των εθνικων οδων,υπαρχουν υπαλληλοι που το μονο που κανουν ειναι να λατανε ενα κουμπακι,να ανεβαινει η μπαρα και να ταξινομουν τα κερματα και να τα μετρουν στο τελος της βαρδιας. σκεψου ποσοι πληρωνονται για μια τετοια δουλεια.
ενω εχουν τοσες καμερες και μεσα τεχνολογικα για να καταγραφουν αυτους που δεν πληρωνουν,θα μπορουσαν να εχουν αυτοματα συστηματα εισπραξης,σαφως και καποιους υπαλληλους για παν ενδεχομενο και ολους τους υπολοιπους θα μπορουσαν να τους εχουν για την καθαριοτητα και συντηρηση-καλοπισμο των εθνικων οδων.ποσο πιο ομορφα θα γινοντουσαν τα ταξιδια μας?
παρολα αυτα εχουμε ενα σωρο ανθρωπους που αισθανονται βασιλιαδες επειδη αν δεν τους δωσουμε τα χρηματα δεν θα πατησουν το κουμπι και δεν θα μπορεσουμε να περασουμε,κουνια που τους κουναγε.αυτοι μετα απο 15 χρονια αν για καποιο λογο απολυθουν και χρειαστει να κανουν μια χειρονακτικη λιγο πιο δυσκολη εργασια θα χρειαστουν ψυχολογο στην καλυτερη.απλα γιατι εμαθαν σε μια μη παραγωγικη εργασια.
αναλογα παραδειγματα πολλα μπορουμε να πουμε.

εχουμε δυστηχως οτι μας αξιζει,ισως οχι ολοι αλλα η πλειοψηφια ετσι ειναι και τρωμε ολοι το πακετο.
αγανακτισμενοι στο συνταγμα,αγανακτισμενοι σε ολη την ελλαδα,κοσμος απιστευτα πολυς στην κεντρικη πλατεια της χωρας,2 εκλογικες διαδικασιες,χιλιαδες τονοι χημικα,ανθρωποι στο νοσοκομειο απο ξυλο και εχουμε καταληξει παλι στον ιδιο παρονομαστη.
δεν σωνεται το πραγμα.
καλυτερα να σταματησω γιατι ειμαι ακομα φτιαγμενος απο το τελευταιο δημοτικο συμβουλιο του δημου μας οπου ακουστηκαν και ψηφιστηκαν παλαβα πραγματα.αποφασιζω και διαταζω! και οι υπολοιποι απο κατω συμβουλοι της συμπολιτευσης πληρη αδιαφορια.
ελα μωρε,δεν βαριεσαι,τι να κανουμε τωρα,θα το δουμε στο επομενο κτλ κτλ.

ας ειναι,εμεις θα το παλευουμε οσο μπορουμε.

ΥΓ ναι ρε γμτ πολυ με πειραζει με τους κουτοφραγκους που δεν γραφουν τις ονομασιες απο τα πανεμορφα χωρια τους και στα αγγλικα για να μπορω να ξερω και να λεω που πηγα και τι ειδα.

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #80 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 02:27:08 πμ
Ας επαναφέρω το θέμα στο ταξίδι που κάναμε….

Ένα από τα πάσα που όλοι περιμέναμε να ανεβούμε, ήταν το Stelvio, και εδώ ισχύει το ‘όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι’.

Ήμουν προετοιμασμένος να το βιντεοσκοπήσω όλο… έβγαλα την ζελατίνα, έβαλα την κάμερα μπροστά… και να το αποτέλεσμα… Stelvio, όλο δικό σας, από περίπου τα 1500 στα 2760 μέτρα. Δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία σε εικόνα και ήχο… ακούτε το XR.

« Last Edit: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 02:42:59 πμ by Παύλος Α »

Παύλος Αγγελίδης

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #81 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 02:47:23 πμ
Μπράβο Παύλο γιά το βιντεάκι! Πολύ καλό...  :eusa_clap: Ταξιδέψαμε και μεις λιγάκι μαζί σας!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #82 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 03:08:10 πμ
Μπορω να πω οτι πλεον ανεβηκα και εγω στο Stelvio   ;D ;D

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #83 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 04:12:43 πμ
Και εγώ εκει ήμουν, δεν είδατε το Ο.Α.Ε. ????             

Μπράβο Παύλο πολύ ωραίο το βιντεάκι σου, ταξιδέψαμε και εμείς μαζί σου σε όμορφα μέρη

Εχω μια απορία,αν και πιστεύω πως δεν θα γυρίσουν πάλι οδηγώντας, αυτοί οι τρελοί με τα ποδήλατα από που ξεκινούν και μέχρι που φτάνουν????  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #84 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 04:13:06 πμ
Πολλοί ποδηλατες ρε σεις...
Πω πω

Παύλο θυμάσαι τι μέρα ανεβηκατε? καθημερινή η Σκ?

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #85 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 04:30:17 πμ
Πω πω

Ωχχχ... Σε βλέπω να ψήνεσαι...  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #86 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 04:44:54 πμ
Πω πω

Σώτο ετοιμάσου, καλάθι στο πλάϊ για νερό κανένα τοστάκι για τις δύσκολες ώρες και ξεκινάς από Ιταλία για τον γύρο της Ευρώπης, μέχρι την Λαπωνία να βρεις τον Αγιο Μπίλη....... :goofy: :goofy: :goofy:

Λέτε να το πιστέψει ρε παιδιά...............και να αρχίσει προετιμασίες ???:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #87 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 04:58:31 πμ
Βεβαίως και ήταν εκτος ΣΚ... Γιατι το ΣΚ... Απλά ήταν χιλιάδες, Σωτο δεν μπορεις να φανταστείς τον αριθμο τους, στο πρώτο πάσο που ανεβηκαμε την Κυριακή δεν εχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... Σας λέω χιλιάδες.

Βαγγέλη, ανεβαινουν απο την μια πλευρά και κατεβαίνουν απο την αλλη, οπως ακριβώς κάναμε και εμεις...

Και, λέω αν, καλα να ειμαστε, το πρώτο που ειπα εκει πανω ήταν... Αχ να μπορούσα να ανεβαίνω ενα πάσο με το ποδήλατο, είδατε την φωτογραφία στο Gavia...στην ηλικία μου ήταν στα 2650.... Αυτος με την Κατερίνα και την Μαργαριτα...
« Last Edit: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 05:00:40 πμ by Παύλος Α »

Παύλος Αγγελίδης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #88 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 06:21:21 πμ
Καταπληκτικό !! τι ωραία βουνά...
Δε μου λέτε ... είχε και speed control cameras ? ή το πάταγες όσο ήθελες ?

κάπου στο 17:30+ κατεβαίνουν και με skateboard

Πόσο είχε η είσοδος ?

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #89 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 14:52:25 μμ
Speed control δεν είχε πουθενά, ούτε και είσοδο πληρώσαμε σε κανενα πάσο...

Αυτοί με τα skateboard έμεναν στο ξενοδοχείο μας, είχαν δυο αυτοκινητα, το ενα τους πήγε πανω και το αλλο τους μάζευε κάτω.

Έλα να οργανωθούμε για ποδήλατα, θα εχει φάση... :goofy: :goofy:

Παύλος Αγγελίδης

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #90 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 16:25:11 μμ
Έλα να οργανωθούμε για ποδήλατα, θα εχει φάση... :goofy: :goofy:

Μεσα με χιλια!

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #91 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 17:48:28 μμ
Ας επαναφέρω το θέμα στο ταξίδι που κάναμε….

Ένα από τα πάσα που όλοι περιμέναμε να ανεβούμε, ήταν το Stelvio, και εδώ ισχύει το ‘όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι’.

Ήμουν προετοιμασμένος να το βιντεοσκοπήσω όλο… έβγαλα την ζελατίνα, έβαλα την κάμερα μπροστά… και να το αποτέλεσμα… Stelvio, όλο δικό σας, από περίπου τα 1500 στα 2760 μέτρα. Δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία σε εικόνα και ήχο… ακούτε το XR.

Ωραιότατο βίντεο και από ήχο το XR . . . . μαγεία ! ;D

Το "μικρό καλάθι" γιατί το αναφέρεις, η διαδρομή φάνηκε φανταστική.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #92 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 17:51:50 μμ

Το "μικρό καλάθι" γιατί το αναφέρεις, η διαδρομή φάνηκε φανταστική.

Δεν ξερεις οτι τα Χαρλευ αγαπουν πιο πολυ τις ευθειες?

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #93 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 19:20:57 μμ
Δεν ξερεις οτι τα Χαρλευ αγαπουν πιο πολυ τις ευθειες?

Οχι, οχι... δεν αγαπά μόνο τις ευθείες η μηχανή μου, μια χαρά στρίβει, και με απίστευτες κλήσεις όταν την μάθεις, το θέμα είναι ότι μετά απ όλα τα υπόλοιπα πάσα που κάναμε, το πρόγραμμα είχε αφήσει το Stelvio τελευταίο για καλύτερο, αυτό με χάλασε λίγο, γιατί καλύτερο δεν ήταν, και είναι κρίμα που δεν έχω video από άλλα καλύτερα και δυσκολότερα.

Δεν πειράζει την άλλη φορά το video θα γράφει συνέχεια... όλα, τα πάντα... μαθαίνεις.
« Last Edit: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 19:27:41 μμ by Παύλος Α »

Παύλος Αγγελίδης

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #94 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 19:24:02 μμ
Μαγική διαδρομή.....

Μπράβο παίδες....... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Παύλο την επόμενη όλα τα πάσα και όταν λέμε όλα εννοούμε ΌΛΑ.... ;D ;D

:eusa_clap: :eusa_clap:

Αντρέα φοβερές οι φωτό σου.....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #95 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 19:48:00 μμ
πω πω στρίψε στρίψε μου φύγαν τα πάσα!

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #96 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 20:22:03 μμ
  Εμπνέομαι από το ταξίδι τών παιδιών και καταθέτω επίσημη πρόταση για εκδρομή τού κλαμπ. Εκδρομή στο σημείο τών συντεταγμένων που έχει το ΤΑ 700 στο ντεπόζιτο. Τι σόϊ Transalp club είμαστε?  :P Κι ας μην έχω ΤΑ (ούτε οι πιο πολλοί πλέον)  ;D
  Όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε περάσει Άλπεις, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό, συμβολικό περισσότερο.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο μπορεί να οργανωθεί και να έχει και υποστηρικτές, χορηγούς κλπ. Την Χόντα πχ (λέμε τώρα ;D) ή ακόμη και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #97 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 20:40:07 μμ
  Εμπνέομαι από το ταξίδι τών παιδιών και καταθέτω επίσημη πρόταση για εκδρομή τού κλαμπ. Εκδρομή στο σημείο τών συντεταγμένων που έχει το ΤΑ 700 στο ντεπόζιτο. Τι σόϊ Transalp club είμαστε? 

+1 Τους χορηγούς χέστους.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #98 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 20:43:50 μμ
  Εμπνέομαι από το ταξίδι τών παιδιών και καταθέτω επίσημη πρόταση για εκδρομή τού κλαμπ. Εκδρομή στο σημείο τών συντεταγμένων που έχει το ΤΑ 700 στο ντεπόζιτο. Τι σόϊ Transalp club είμαστε?  :P Κι ας μην έχω ΤΑ (ούτε οι πιο πολλοί πλέον)  ;D
  Όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε περάσει Άλπεις, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό, συμβολικό περισσότερο.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο μπορεί να οργανωθεί και να έχει και υποστηρικτές, χορηγούς κλπ. Την Χόντα πχ (λέμε τώρα ;D) ή ακόμη και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Μιχαλη εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε και εσυ μιλας για ευρωπαικα ταξιδια  :-\

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #99 on: Παρασκευή 06 Ιούλιος 2012, 20:50:11 μμ
Μιχαλη εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε και εσυ μιλας για ευρωπαικα ταξιδια  :-\

Τα όνειρα είναι τζάμπα!  ;D