Hellas Transalp Forum

κατέβασμα κινητήρα...

trelomhxmhx · 16363

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Κυριακή 10 Ιούνιος 2012, 00:30:23 πμ
Αν δεν κάνω λάθος η βίδα του πίσω ψαλιδιού βγαίνει με ανάποδο εξολκέα.

Δλδ αν προσέξεις οταν αφαιρέσεις το παξιμάδι εχει εσωτερικά το ψαλίδι βόλτες.
Εκεί πιάνει αναστροφα ο εξολκεας και μετα   βιδώνεις την κεντρική βίδα του.

Μοιάζει σαν τον εξολκέα για το βολάν.

Αυτά με επιφύλαξη. Οταν ηθελα να το  βγάλω για να το βάψω μου το είχε πει  μηχανικός .

δεν το πρόσεξα αλλά τώρα είναι ευκαιρία να το κοιτάξω ως γνώση και για όποιον επχειρήσει κάτι παρόμοιο

:eusa_clap: :eusa_clap:
Κατα το μονταρισμα ελεγξε πολυ καλα τα παντα για φθορες και ειδικα τα βελονοειδη ρουλεμαν Οποιαδηποτε υποψια φθορας σημαινει αντικατασταση Ενοειται οτι μπαινει καινουρια οποιαδηποτε τσιμουχα ακομα και αν φαινεται ΟΚ!...Και επειδη με τρωει η περιεργια  :goofy: και αφου υπηρξε αισιο τελος γιατι κατεβασες κινητηρα?
Περιεργε  ;D

αληθεια πες γιατι κατεβασες μοτερ ;

ο λόγος είναι ο ίδιος για τον οποίον δεν θα υπάρξει και μοντάρισμα (τουλάχιστον στην συγκεκριμένη moto) καθώς 3-4 μήνες η μηχανή είναι τρακαρισμένη -όχι σπουδαία ζημιά αλλά τα γύρω γύρω τα οποία στοιχίζουν πολύ σε transalp και επειδή παλιότερα την είχα ξαναστουκάρει και έριξα πολύ κόπο στα πλαστικά και σε ότι άλλο χρειάστηκε (τότε χρειάστηκε μόνο τα όργανα και τη βάση τους να αγοράσω τα υπόλοιπα τα επισκεύασα, ενώ τώρα λίγα πράγματα επιδέχονται επισκευής)- και πλέον ήδη έχω πάρει την απόφαση να την μοιράσω για ανταλλακτικά

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
  • Τα καταφερα!!!μου πηρε 7 ημερες για να βαλω φωτο
Reply #26 on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2012, 17:41:47 μμ
Οταν αρχιζεις να την μοιραζεις,θα πεσουμε σαν της ελευθερες κορες στην ανθοδεσμη της νυφης μπας και το παντρεφτουμε εμεις.

Βεβαια το ιδιο θα κανω και εγω οταν ερθει η ωρα της αλλα ακομα την εχω αγρατζουνιστη και ευχομαι να βρεθει και ενα καλα παλικαρι να την παντρεψω γιατι εγω μεγαλωσα και δεν μπορω να την καβαλαω αλλο.

Θελω να παρω μια μικρουλα και ελαφρια,και να εχει τα φρενα στα χερια,να εχει και ισιο πατωμα.

Εαν λοιπον κανεις οτι λες,εγω θελω το διακοπτακι που βρισκετε στο νυχι,και ολην την υπολυπη για να την δωσω προικα.

Offline ΛΥΚΟΝΙ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #27 on: Τετάρτη 16 Σεπτέμβριος 2015, 03:53:25 πμ
kαλλησπερα συντροχοι!
ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα μιας κ εχω παρομιο προβλημα...
τρεις μερες πολεμαω να βγαλω τον αξονα του ψαλιδιου αλλα δεν λεει να βγει
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι γυρναει ευκολα.
το εχω λυσαξει στο αντισκοριακο και εχω ριξει πολυ κοπανημα