Ήθελα το μωρό μου να το αναβαθμίσω λίγο εδώ και καιρό.
Είχα διάφορα πράγματα κατά νού μέσα στα οποία και κάποια που θεωρούσα απαραίτητο να γίνουν...
Αποφάσισα λόγω κόστους να χωρίσω την αναβάθμιση σε 2 μέρη...
Στο πρώτο μέρος
-αλλάχθηκε ο μπροστά δεξιά δίσκος επειδή είχε στραβώσει λίγο και μαζί του όλα τα τακάκια του μπροστινού συστήματος - δίσκος Honda και τακάκια Braking.
-αλλάχθηκαν τα μπροστινά ελατήρια με WP, μπήκε καινούριο λαδάκι (το παλιό βρωμούσε σαν καμένο ηλιέλαιο) και αλλάχθηκαν οι σκισμένες φυσούνες με κάλτσες απο Neopren

-αλλάχθηκε το πλαστικό κάλυμα των οργάνων, μιάς και είχε φτάσει σε απαράδεκτο σημείο

-ντυθήκανε τα πλαινά πλαστικά με carbon αυτοκόλλητο της 3Μ (η φωτό τα αδικεί, θα ανεβάσω και μία χωρίς φλάς αύριο)

-αλλάχθηκαν τα τεράστια φλάς που είχαν πάνω τους οι πλαινές βάσεις για τις μπαγκαζιέρες με 2 πολύ μικρά αλλά πολύ δυνατά φλασάκια!

Επίσης ανοίχτηκε και καθαρίστηκε ο αριστερός διακόπτης ώστε να έχω πάλι φλάς - παραλίγο να ξεχάσω γιατί τα έχουμε - και φόρεσα και καινούρια σφουγγαράκια στις μανέτες και προστατευτικό στον αριστερό λεβιέ για να μήν κλαίω συνέχεια τα παπούτσια μου.
Κόστος
δισκόπλακα 65€
2*τακάκια 50€
ελατήρια WP 115€
λάδι ελατηρίων 20€
κάλτσες Neopren 20€
Εργασία 50€
φλας 15€
κάλυμα οργάνων 24€
σφουγγαράκια & κάλυμα λεβιέ 7€
Carbon πλαινά+περαστικά 50€ (απο άλλο μάστορα)
Σύνολο 416€
Τις εργασίες τις έκανε πολύ καλός φίλος που έχει συνεργείο και εκτός του ότι προσέχει την μηχανή λές και την φτιάχνει για την πάρτη του,
δεν αλλάζει πράγματα που δεν χρειάζονται αλλαγή (πλέον ψάχνουμε και τα αυτονόητα)
Εκτός της συμπεριφοράς που πλέον είναι άλλη μηχανή (τέλος οι υποκλίσεις σε κάθε φρενάρισμα), ειδικά τα carbon που είναι και ανάγλυφα ήταν τελικά η καλύτερη ιδέα!!!
Στο 2ο μέρος πάμε για βάψιμο τιμονόπλακας (ακόμα σκέφτομαι πώς μπορεί να γίνει χωρίς να βγεί), βάψιμο καπακιού μπαγκαζιέρας,
xenon φώτα, προβολάκια (υπο συζήτηση) και καινούριες χούφτες σε μαύρο (μπάς και φύγει η γκριζίλα!!!)