Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από την Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Transalp στην Ελλάδα (Κυλλήνη '12)

Yianni · 108073

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Άλλη μια μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου μας τέλειωσε με επιτυχία…

Σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής της προηγούμενης ΙΤΤ στην Πάργα, μπορώ να φανταστώ το τρέξιμο και την δουλειά που ρίξατε Κύριοι του ΔΣ.
Πραγματικά όλα ήταν πολύ κοντά στο τέλειο.

Καλό ξενοδοχείο, τόσο καλό που πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί στις επόμενες ΙΤΤ, όμως απρόσωπο, χωρίς να δίνει την μικρή ελευθερία στο ΔΣ να έχει κάποιες μικρές πρωτοβουλίες για να απογειώσει την όλη διαδικασία.
Κύριοι, προσπαθήσατε και πετύχατε, ανεβάσατε τον πήχη.

Το LOGO στο μπλουζάκι, κορυφαίο, μάλλον το καλύτερο μπλουζάκι του συλλόγου, ένα μεγάλο μπράβο στον σχεδιαστή του, τον Βασίλη…

Το φωτογραφικό έκανε την διαφορά, παρά τις όποιες δυσκολίες σε κάποιες ομάδες λόγω της διαδρομής που επέλεξαν, μεγάλα προβλήματα δεν ακούστηκαν, ίσα ίσα που όλοι τελικά το ευχαριστήθηκαν.

Η διαδρομή στην Ολυμπία καλή, η εκεί οργάνωση και οι φωνές του Παλτάκη με χάλασαν λίγο αλλά θα το ξεπεράσω… Παναγιώτη ξέρω τα έδωσες όλα για να πάνε όλα καλά αλλά από έξω φαινόσουν σαν να παραφώναζες…

Η ξενάγηση και η βόλτα στα αρχαία ήταν καλή και για μας αλλά κυρίως για τους ξένους.

Θέλω εδώ να ευχαριστήσω τους φίλους μου από την Μεγαλόνησο που με βοήθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη όταν είδαν ότι με είχε πιάσει λάστιχο και έπρεπε να σηκώσουν τα μανίκια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά από την Κρήτη, έχει γίνει Classic να με πιάνει λάστιχο όταν είστε κοντά… χα.. χα…

Τέλος να ευχηθώ να είμαστε όλοι καλά και να ξαναζήσουμε τέτοιες οργανώσεις από τον σύλλογο μας που κάνουν τους πάντες να καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνο ξάπλα και ούζο.

Ναστε όλοι καλά.

Παύλος Αγγελίδης

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Offline siths

• Απλός οδηγός
  • ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΡΙΟΥΛΑ!!
αυτα ειναι!!!!!!!ενα βιντεο χιλιες λεξεις ...( μπορει και παραπανο ) :eusa_clap:

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Άλλη μια μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου μας τέλειωσε με επιτυχία…

Σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής της προηγούμενης ΙΤΤ στην Πάργα, μπορώ να φανταστώ το τρέξιμο και την δουλειά που ρίξατε Κύριοι του ΔΣ.
Πραγματικά όλα ήταν πολύ κοντά στο τέλειο.

Καλό ξενοδοχείο, τόσο καλό που πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί στις επόμενες ΙΤΤ, όμως απρόσωπο, χωρίς να δίνει την μικρή ελευθερία στο ΔΣ να έχει κάποιες μικρές πρωτοβουλίες για να απογειώσει την όλη διαδικασία.
Κύριοι, προσπαθήσατε και πετύχατε, ανεβάσατε τον πήχη.

Το LOGO στο μπλουζάκι, κορυφαίο, μάλλον το καλύτερο μπλουζάκι του συλλόγου, ένα μεγάλο μπράβο στον σχεδιαστή του, τον Βασίλη…

Το φωτογραφικό έκανε την διαφορά, παρά τις όποιες δυσκολίες σε κάποιες ομάδες λόγω της διαδρομής που επέλεξαν, μεγάλα προβλήματα δεν ακούστηκαν, ίσα ίσα που όλοι τελικά το ευχαριστήθηκαν.

Η διαδρομή στην Ολυμπία καλή, η εκεί οργάνωση και οι φωνές του Παλτάκη με χάλασαν λίγο αλλά θα το ξεπεράσω… Παναγιώτη ξέρω τα έδωσες όλα για να πάνε όλα καλά αλλά από έξω φαινόσουν σαν να παραφώναζες…

Η ξενάγηση και η βόλτα στα αρχαία ήταν καλή και για μας αλλά κυρίως για τους ξένους.

Θέλω εδώ να ευχαριστήσω τους φίλους μου από την Μεγαλόνησο που με βοήθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη όταν είδαν ότι με είχε πιάσει λάστιχο και έπρεπε να σηκώσουν τα μανίκια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά από την Κρήτη,  έχει γίνει Classic να με πιάνει λάστιχο όταν είστε κοντά… χα.. χα…

Τέλος να ευχηθώ να είμαστε όλοι καλά και να ξαναζήσουμε τέτοιες οργανώσεις από τον σύλλογο μας που κάνουν τους πάντες να καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνο ξάπλα και ούζο.

Ναστε όλοι καλά.

Δεν παίζεσαι λέμε, μην δεις Κρητικό αμέσως να βάλεις το καρφί στο λάστιχο, αλλά χαλάλι σου γιατί είσαι καλό παιδί και σ' αγαπάμε, κι ας μας λερώνεις τα χέρια .............. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Γεια σου ρε φίλε Παύλο, να είσαι πάντα καλά

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Ήταν μια   Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η   ΙΤΤ και σίγουρα όσοι την έζησαν δε θα τη ξεχάσουν ΠΟΤΕ!!!

Άπειρα μπράβο στο ΔΣ και ιδιαίτερα στον Κώστα γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι δυστυχώς δεν τη χάρηκε όσο όλοι οι υπόλοιποι.

Σας ευχαριστούμε όλους που κουραστήκατε για 'μας :eusa_clap: :eusa_clap:

Φωτογραφίες δεν έχω πολλές αλλά θα σας δείξω πως τελείωσε το τετραήμερο για την Ραχήλ (δυστυχώς από βλακεία μου δεν έχει ήχο):

ΥΓ:Συμφωνώ ότι χρειαζόταν ένα πάρτι αλλά από ότι κατάλαβα υπήρχαν αρκετές δυσκολίες.
Αααα η Ραχήλ ηταν η αιτία και φουνταρε στο κενό ο Γιώργος !!!!

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!

Offline roulaki

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
παιδια η εκδηλωση από κάθε πλευρά ηταν αψογη!!!!! :eusa_clap:  :eusa_clap: πολλα μπράβο στο ΔΣ που τα οργανωσε όλα τόσο καλα και οπως φανηκε με περισσιο ενδιαφερον να περάσουε ολοι τελεια!!! :eusa_clap:  :eusa_clap:  :eusa_clap: χαρηκα πολύ που ειδα φιλους που εχουμε ταξιδεψει μαζι,που δεσαμε περισσοτερο με ανθρώπους που ειχαμε γνωριστει στο σοφικο και που γνωρισα φυσικα και καινουργια άτομα!!! ειλικρινα ειστε η καλύτεροι γιατι πάνω απο όλα ειστε παρεακι φοβερο γι αυτο και κάθε εκδηλωση ειναι απίστευτη!!!! περασα υπεροχα!!!!

Offline CRISLI

• Μόνο;
  • Οδηγάρα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Λυπάμε που δεν μπόρεσα να είμαι και εγω.-
Χαίρωμε όμως όταν βλέπω την τεράστεια επιτυχία όσο και συμετοχή΄.
Συνχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. και σε όσους βοήθησαν να υπάρχουν αυτές οι στιγμές.
Ελπίζω και θέλω στην Ρουμανία να είμαι και εγώ.

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Συνολικά το Varadero απ την Τετάρτη το βράδυ έγραψε 1160 km  .....

Χε χε....

1473 χλμ
69,27 λιτρα
119 €

:P :P  :P

Φωτογραφικη μηχανη δεν ειχα μαζι μου (πρωτοφανες αυτο, αλλα ηταν συνειδητη επιλογη....), οποτε εχω κατι ελαχιστες στο κινητο....

Κατα τα άλλα περασα καταπληκτικα... αξεχαστα...

Ξεσκουριασα λιγο με το ταξιδιωτικο κομματι που το ειχα αφησει πισω.... απο το Μονακο ειχα να κανω τοσα χιλιομετρα...

Γνωρισα καινουριες φιλες και φιλους (που τελικα δεν ηταν καινουριοι ολοι!!, ε Νικο, αν και δε θυμαμαι πια!!), συναντησα ξανα και παλιους φιλους....
Το μονο κακο ειναι οτι ξερεις οτι θα κανεις παλι πολυ καιρο για να τους ξαναδεις....

Η ουσια ειναι οτι σαχλαμαρισαμε... και το καλο ειναι οτι για 4 μερες ξεφυγαμε απο την καθημερινοτητα...

Ενα respect στο Φωτη για τις αληθειες που ειπε στο τελος....
και ενα μπραβο για το ΔΣ (και τις οικογενειες τους), οχι μονο για το τρεξιμο που εριξαν, αλλα κυριως γιατι ουσιασικα δεν περασαν οσο καλα θα μπορουσαν, απλα για να ειμαστε ολοι εμεις αραχτοι και να απολαμβανουμε τα παντα....

Ελπιζω να μπορεσω να αναποδωσω καποια στιγμη...

Σας φιλω ολους.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Μετά την Πάργα το 2008 που είχε μεγάλη επιτυχία και περάσαμε μαγικά, ήρθε η ΙΤΤ 2012 να δείξει ακόμα μια φορά πως ο σύλλογος  HTC ξέρει να οργανώνει συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Ήταν μια ανάσα χαλάρωσης και ανακούφισης μετά την συνεχή πίεση που δέχεται τελευταία ο καθένας μας. Σε καμιά άλλη  περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να απολαύσουμε τις ανέσεις ενός τέτοιου ξενοδοχείου, σε τόσο προσιτή τιμή .   
Εκτός από την Πέμπτη που περάσαμε το Μπράλο και το Γαλαξείδι με καταρρακτώδη βροχή στις επόμενες ημέρες ο καιρός ήταν σύμμαχός μας . Βρεθήκαμε πάλι με γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα και γνωρίσαμε νέους που μοιράζονται την αγάπη για το Transalp και τα ταξίδια.
1378 χιλιόμετρα και αρκετή βενζίνη!!!! Το ΤΑ βλεπετε δικάβαλο και ριβάλιτσο είναι λιγο λαιμαργο :goofy: 
Συγχαρητήρια στο ΔΣ για την άψογη διοργάνωση .Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους κατάφεραν να παραβρεθούν  γιατί χωρίς ΔΣ και μέλη συνάντηση δεν γίνετε.

και μερικές φωτό
https://picasaweb.google.com/100621947428353289567/ITT2012?authkey=Gv1sRgCM759ZLR3uHKmQE
« Last Edit: Τετάρτη 23 Μάιος 2012, 06:22:49 πμ by azwros »

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Αααα η Ραχήλ ηταν η αιτία και φουνταρε στο κενό ο Γιώργος !!!!

Έτσι ακριβώς,αν και δε χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να τον ψήσει, έτοιμος ήταν. Αλλά κι ο άλλος Γιώργος "βούτηξε", που είναι το βιντεάκι του;

Παύλος Καρούμπης

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!

Παναγιωτη αυτην την φωτο πως θα γινει να την έχουμε και μεις;;

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα

Offline σασακος

• η ζωη ειναι μικρη οχι τα ονειρα μου
  • Οδηγάρα

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: ΣΕ ΕΜΑΣ!!!

Φώτη, σε ευχαριστούμε πολύ που διάβασες τον υπέροχο λόγο σου με την καρδιά σου..... :thankyou:

Και του χρόνου να είμαστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ καλά.... :) :) :) :) :)

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
μα τι διάολο διάβασε αυτός ο Φώτης??? Εμείς δηλαδή που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε δεν μπορούμε να πάρουμε μία γεύση??? ε κύριε Φώτη μας, μπορείτε να τον επαναλάβετε ??? Παρακαλούμε πολύ...
Πέρα από την πλάκα, ΜΠΡΑΒΟ για ακόμα μία φορά σε όλους, διοργανωτές, συμμετέχοντες (σωματικά & πνευματικά), που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διοργάνωση.

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
μα τι διάολο διάβασε αυτός ο Φώτης??? Εμείς δηλαδή που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε δεν μπορούμε να πάρουμε μία γεύση??? ε κύριε Φώτη μας, μπορείτε να τον επαναλάβετε ??? Παρακαλούμε πολύ... υμμετέχοντες (σωματικά & πνευματικά), που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διοργάνωση.

Εδώ η μικρή ομιλία με πολύ σημαντικά μηνύματα :

“Dear friends from all over Europe,

My name is Fotis Dimitrakopoulos and I am  member of Hellenic Transalp Club for over ten years now and I can tell, from the bottom of my heart, that it feels like family to me!

First of all I would like to congratulate my colleagues of the organization team for the very successful 2012 ITT.

I also would like to say a few words about how meaningful such gathering events can be, especially nowadays. As you all know the financial crisis is inside my country walls and also at the gates of quite a few other European countries. In these difficult times it is absolutely crucial that we, peoples of Europe, maintain and strengthen our personal relationships and friendships. We must not allow to politicians, bankers and media to dictate how we should feel about each other.

WE should dictate to our governments that we want the European Union to be a big family of sovereign nations, respecting each other and of course respecting the rules of living together.

So, for your remaining time in this ITT do not hesitate, Greeks, Germans, Dutch, Polish, Swiss  to get to know each other, to discuss all these issues, to COMMUNICATE, to broaden your minds and your hearts.

As long as we support this notion in Europe, I am not afraid about the future. There will always be peace, solidarity and prosperity for all. Thank you! “

Για την ιστορία, στο ΔΣ σκεφτόμασταν οτι κάτι πρέπει να πούμε. Δε μπορεί να ζούμε σε ένα κόσμο ...χαράς και τρέλας ΙΤΤ, προσποιούμενοι
οτι δε τρέχει τίποτα. Είχαμε και την ευκαιρία να το πούμε. Βέβαια δε θέλαμε να γίνει πολιτική κουβέντα ούτε να χαρακτηρίσουμε λαούς και κυβερνήσεις ή επιλογές τους.
Το συζητήσαμε με τον Φώτη και ανέλαβε να γράψει κάτι σύντομο και περιεκτικό.
Το χειροκρότημα απέδειξε οτι όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν με την κίνηση και το περιεχόμενο. Είναι καλό σημάδι...

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
μα τι διάολο διάβασε αυτός ο Φώτης??? Εμείς δηλαδή που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε δεν μπορούμε να πάρουμε μία γεύση??? ε κύριε Φώτη μας, μπορείτε να τον επαναλάβετε ??? Παρακαλούμε πολύ...
Πέρα από την πλάκα, ΜΠΡΑΒΟ για ακόμα μία φορά σε όλους, διοργανωτές, συμμετέχοντες (σωματικά & πνευματικά), που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διοργάνωση.

Επειδή κατά το ήμισυ είμαι Βεροιώτης, η επιθυμία πάσας Βορειοελλαδίτισας είναι διαταγή   ;)

Αφορμή για να τον γράψω ήταν το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα, την Πέμπτη, κάποιος Γερμανός από την παρέα των Golfo's Raiders αναφέρθηκε, πάνω στην κουβέντα, στην επικαιρότητα (για την ακρίβεια στο ότι κάποιος βενζινάς βάζοντας βενζίνη σε Γερμανό της ΙΤΤ αποκάλεσε τη Μέρκελ "Χίτλερ", και σε τέτοιους παραλληλισμούς έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που καμιά φορά οι μη Γερμανοί την αγνοούμε/ξεχνάμε). Τότε λοιπόν οι υπόλοιποι συμπατριώτες του πέσανε πάνω του και του λέγανε: "we agreed ΝΟ politics, we agreed ΝΟ politics!". Κι εγώ τους εξήγησα ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η συνεύρεση αυτή είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για συζήτηση, ενημέρωση, αλληλοκατανόηση κλπ κλπ μεταξύ των λαών μας γιατί αλλιώς, αφήνοντας τα θέματα αυτά να γίνονται ταμπού (και διαχειρίσιμα μόνο από τα κατευθυνόμενα media) θα καταλήξουμε να μισούμε ο ένας τον άλλο χωρίς λόγο (βλέπε "οι Γερμανοί είναι φασίστες" , οι "Έλληνες διεφθαρμένα κοπρόσκυλα" κλπ κλπ). Να υποκύψουμε δηλαδή στην παλιά συνταγή του "Διαίρει και βασίλευε".

Και στην τελική δεν μπορεί η Ελλάδα (και η Ευρώπη) να φλέγεται και εμείς στην ΙΤΤ, άνθρωποι  που μας ενώνουν περισσότερα απ' ό,τι μας χωρίζουν, να πίνουμε τις μπύρες μας γύρω από την πισίνα σα να μην τρέχει τίποτα! Αυτός ήταν κοινός προβληματισμός εμού, του Κώστα και νομίζω όλων των διοργανωτών και θαρρώ ότι τα λόγια αυτά το Σάββατο το βράδυ ικανοποίησαν αυτή ακριβώς την ανάγκη. Ιδού:

My name is Fotis Dimitrakopoulos
and I am  member of Hellenic Transalp Club for over ten years now.
I can tell, from the bottom of my heart, that it feels like family to me!

First of all I would like to congratulate my colleagues
of the organization team for the very successful 2012 ITT.

I also would like to say a few words about how meaningful such gathering events can be, especially nowadays.
As you all know the financial crisis is inside my country walls and also at the gates of quite a few other European countries.
In these difficult times it is absolutely crucial that we, peoples of Europe, maintain and strengthen our personal relationships and friendships.
We must not allow to politicians, bankers and media to dictate how we should feel about each other.

WE should dictate to our governments that we want the European Union to be a big family of sovereign nations,
respecting each other and of course respecting the rules of living together.

So, for your remaining time in this ITT dΟ ΝΟΤ hesitate, Greeks, Germans, Dutch, Polish, Swiss  to get to know each other,
to discuss all these issues, to COMMUNICATE,
to broaden your minds and your hearts.

As long as we support this notion in Europe, I am not afraid about the future.
There will always be peace, solidarity and prosperity for all. Thank you! “

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Εδώ η μικρή ομιλία με πολύ σημαντικά μηνύματα :

Τι συγχρονισμός είναι αυτός μάνα μου! Μαζί το πατήσαμαν το κουμπίν!
« Last Edit: Τετάρτη 23 Μάιος 2012, 18:21:17 μμ by fotisalp »

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Καλά copy paste το κάνατε το κείμενο ;;;;

Άψογος συγχρονισμός....  :eusa_clap: :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
Μπράβο Φώτη συγχαρητήρια.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά πολύ περισσότερο γιατί είπες αυτά που σκέφτομαι.

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
.....
 Thank you! “

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Προσπαθώντας να μιλήσω με την οικογένεια, δεν ήμουν στο εστιατόριο για να ακούσω ...live αυτά τα όμορφα και αληθινά λόγια!!!
Άκουσα το χειροκρότημα που δεν έλεγε να καταλαγιάσει...

Φώτη...

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline sassenach

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Επειδή κατά το ήμισυ είμαι Βεροιώτης, η επιθυμία πάσας Βορειοελλαδίτισας είναι διαταγή   ;)

Αφορμή για να τον γράψω ήταν το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα, την Πέμπτη, κάποιος Γερμανός από την παρέα των Golfo's Raiders αναφέρθηκε, πάνω στην κουβέντα, στην επικαιρότητα (για την ακρίβεια στο ότι κάποιος βενζινάς βάζοντας βενζίνη σε Γερμανό της ΙΤΤ αποκάλεσε τη Μέρκελ "Χίτλερ", και σε τέτοιους παραλληλισμούς έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που καμιά φορά οι μη Γερμανοί την αγνοούμε/ξεχνάμε). Τότε λοιπόν οι υπόλοιποι συμπατριώτες του πέσανε πάνω του και του λέγανε: "we agreed ΝΟ politics, we agreed ΝΟ politics!". Κι εγώ τους εξήγησα ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η συνεύρεση αυτή είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για συζήτηση, ενημέρωση, αλληλοκατανόηση κλπ κλπ μεταξύ των λαών μας γιατί αλλιώς, αφήνοντας τα θέματα αυτά να γίνονται ταμπού (και διαχειρίσιμα μόνο από τα κατευθυνόμενα media) θα καταλήξουμε να μισούμε ο ένας τον άλλο χωρίς λόγο (βλέπε "οι Γερμανοί είναι φασίστες" , οι "Έλληνες διεφθαρμένα κοπρόσκυλα" κλπ κλπ). Να υποκύψουμε δηλαδή στην παλιά συνταγή του "Διαίρει και βασίλευε".

Και στην τελική δεν μπορεί η Ελλάδα (και η Ευρώπη) να φλέγεται και εμείς στην ΙΤΤ, άνθρωποι  που μας ενώνουν περισσότερα απ' ό,τι μας χωρίζουν, να πίνουμε τις μπύρες μας γύρω από την πισίνα σα να μην τρέχει τίποτα! Αυτός ήταν κοινός προβληματισμός εμού, του Κώστα και νομίζω όλων των διοργανωτών και θαρρώ ότι τα λόγια αυτά το Σάββατο το βράδυ ικανοποίησαν αυτή ακριβώς την ανάγκη. Ιδού:

My name is Fotis Dimitrakopoulos

and I am  member of Hellenic Transalp Club for over ten years now.
I can tell, from the bottom of my heart, that it feels like family to me!

First of all I would like to congratulate my colleagues
of the organization team for the very successful 2012 ITT.

I also would like to say a few words about how meaningful such gathering events can be, especially nowadays.
As you all know the financial crisis is inside my country walls and also at the gates of quite a few other European countries.
In these difficult times it is absolutely crucial that we, peoples of Europe, maintain and strengthen our personal relationships and friendships.
We must not allow to politicians, bankers and media to dictate how we should feel about each other.

WE should dictate to our governments that we want the European Union to be a big family of sovereign nations,
respecting each other and of course respecting the rules of living together.

So, for your remaining time in this ITT dΟ ΝΟΤ hesitate, Greeks, Germans, Dutch, Polish, Swiss  to get to know each other,
to discuss all these issues, to COMMUNICATE,
to broaden your minds and your hearts.

As long as we support this notion in Europe, I am not afraid about the future.
There will always be peace, solidarity and prosperity for all. Thank you! “

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Η αλήθεια είναι ότι το πρωί άρχισα κι εγώ να συντάσσω μήνυμα για να ζητήσω αντίγραφο του περίφημου πιά "λόγου του Φώτη" αλλά το έσβησα σκεφτόμενη ότι what happens in ITT stays in ITT !  :goofy:  Ευχαριστώ Φώτη και Κώστα για την παράθεση του λόγου.
Έχω την άδεια να ανεβάσω  στο Facebook εν συντομία  τα όσα συνέβησαν κατά την υπέροχη Ευρωπαίκή συνύπαρξη για 4 μέρες στον τόπο που ξεκίνησε η Ολυμπιακή εκκεχειρία  αλλά και τον λόγο της λήξης ?

Offline Παπαστρουμφ....

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Θα μεινουμε παντα παιδια....
 :2hysterical: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:    Να μαι και εγω............Εντυπωσεις???????Μακαρι να υπηρχαν λογια............Μια απο τις καλυτερες εκδρομες που εχω κανει στην ζωη μου,καινουργιες φιλιες,ΧΑΒΑΛΕΣ στο φουλ και φυσικα ραντεβου του χρονου στη Ρουμανια.....................