Hellas Transalp Forum

SoS Συμβουλέψτε με: Σπασμένη αλυσίδα

eXoTiC · 32593

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #50 on: Δευτέρα 17 Σεπτέμβριος 2007, 21:57:17 μμ
Καμμία σοβαρή εταιρία δεν συνιστά αλυσίδα με ασφάλεια. Ο κίνυνος είναι μεγάλος! Ειδικά για μηχανάκια μεγάλα με αρκετή ιπποδύναμη. Εσένα πάλι πώς σου ήρθε τώρα να αγοράσεις τέτοια αλυσίδα? Και ειδικά για Varadero?

Αρχικά την πήρα και μετά διαπίστωσα οτι έχει ασφάλεια... (οταν ημουν με το σφυρί στο χέρι)
Οταν πηγα μετα να πάρω νέο κρίκο πριτσινωτό δεν είχε φέρει ακομα απο Ιαπωνία.
Σημερα πήγα το πρωι και αγόρασα άλλη μια ασφάλεια, επειδή ΑΚΟΜΑ δεν έχει φέρει κρίκο με πριτσίνι !!
Ο τυπος της αντιπροσωπείας της RK μου είπε οτι ΟΛΕΣ οι αλυσίδες με ασφάλεια χάνουν αργά η γρήγορα την ασφάλεια τους
λόγω κραδασμών. Μου ειπε να την ασφαλίσω τρέχοντας ενα πολυ μικρό συρματάκι γύρω απο τους πίρους ίσα να κρατάει τους
κραδασμούς απο την ασφάλεια στο πλακάκι (να γεμίσω τα μπόσικα !)
τεσπα... μεχρι να φέρει ενα κανονικό πριτσινωτό μπορεί να το κάνω έτσι.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #51 on: Δευτέρα 17 Σεπτέμβριος 2007, 21:58:01 μμ
αν ειναι δυνατον...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #52 on: Δευτέρα 17 Σεπτέμβριος 2007, 23:18:47 μμ
κι ομως...
εγω το είδα γιατι πραγματικά οταν σταματάω για ξεκουραση ή οταν βάζω το λουκετο , πάντα κοιτάω να δω
την ασφάλεια . Ετσι το είδα...
Οποτε οποιος έχει αλυσίδα με ασφάλεια, καλό θα ηταν να την αλλάξει με πριτσινωτό κρίκο (αλλαζει μονο αυτον τον κρίκο)
πριν το διαπιστώσει με άσχημο τρόπο !!

σσ. Εχει συμβεί στον Τηλέμαχο και μου το είχε πεί τότε οταν την έβαλα. Απλα ο τύπος δεν ειχε φέρει πριτσινωτό κρίκο

Offline George_Peristeri

• νέος οδηγός
  • **
Reply #53 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 05:21:36 πμ
Εγώ πήγα σήμερα σε ένα μεγάλο μαγαζί στο περιστέρι που εμπορεύεται honda και ρώτησα για σετ αλυσίδα γρανάζια και μου είπε 228 ευρώ original το σετάκι και μάλιστα με πριτσινωτό κρίκο.Μου φάνηκαν υπερβολικά.
Τι να κάνω συμφορουμίστες μου?

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #54 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 05:26:18 πμ
Εγώ πήγα σήμερα σε ένα μεγάλο μαγαζί στο περιστέρι που εμπορεύεται honda και ρώτησα για σετ αλυσίδα γρανάζια και μου είπε 228 ευρώ original το σετάκι και μάλιστα με πριτσινωτό κρίκο.Μου φάνηκαν υπερβολικά.

Πριν κάμποσο καιρό (όχι πολύ) το e-moto.gr διαφήμιζε μια προσφορά για ΤΑ, σετ αλυσίδα DID και γρανάζια 110 €. Για ψάξ' το...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #55 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 05:35:40 πμ
   Παρ' όλα αυτά πουλάνε τέτοιες αλυσίδες χωρίς να έχουν το ειδικό μηχάνημα τοποθέτησής τους εξαναγκάζοντάς μας να καταφεύγουμε σε "ελληνικές" πατέντες.
   Και καλά ο ο μικρός, συνοικιακός μάστωρ. Αλλά ακόμη και η χόντα? Αυτή είναι η αντίληψη περί υπηρεσιών προς τον πελάτη στην Ελλάδα.

Γι'αυτό να έρχεσαι κι εσύ στου Αργύρη στο Ηράκλειο που πάει και ο Ζάχος κι εγώ. (να μας έχει όλους μαζί κομπανία).
 :band:

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline George_Peristeri

• νέος οδηγός
  • **
Reply #56 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 05:59:38 πμ
Γι'αυτό να έρχεσαι κι εσύ στου Αργύρη στο Ηράκλειο που πάει και ο Ζάχος κι εγώ. (να μας έχει όλους μαζί κομπανία).
 :band:
Και που είναι ο Αργύρης?

rastabill

• Guest
Reply #57 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 06:05:30 πμ
Απο το madness στη Θηβών πέρασες;

Offline George_Peristeri

• νέος οδηγός
  • **
Reply #58 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 06:06:45 πμ
Απο το madness στη Θηβών πέρασες;
Όχι AGIO MOTORS Μπουρνάζι

rastabill

• Guest
Reply #59 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 06:09:42 πμ
Όχι AGIO MOTORS Μπουρνάζι

Το madness είναι μετά τον Λακιώτη στην Θηβών κάνε και εκεί μια ερώτηση.

Offline George_Peristeri

• νέος οδηγός
  • **
Reply #60 on: Τρίτη 18 Σεπτέμβριος 2007, 06:11:55 πμ
Το madness είναι μετά τον Λακιώτη στην Θηβών κάνε και εκεί μια ερώτηση.
Το ξέρω θα πάω αύριο
Πήγα στην agio γιατί μένω ακριβώς στο πίσω στενό.

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #61 on: Τετάρτη 19 Σεπτέμβριος 2007, 06:06:12 πμ
George peristeri Εγώ πήρα από το e-moto Jt γρανάζια ιαπονικά και did αλυσίδα ενυσχημένη και πρεσαριστό κρίκο 110€ Είναι σετ και όλα japan εμένα μου φάνηκαν γαμάτα και από ποιότητα!

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #62 on: Τετάρτη 19 Σεπτέμβριος 2007, 06:16:07 πμ
George peristeri Εγώ πήρα από το e-moto Jt γρανάζια ιαπονικά και did αλυσίδα ενυσχημένη και πρεσαριστό κρίκο 110€ Είναι σετ και όλα japan εμένα μου φάνηκαν γαμάτα και από ποιότητα!

Α, τα πήρες τελικά από 'κει Γιώργο? Και είναι καλά, λες? Να το έχουμε υπ' όψη μας λοιπόν.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!