οσο για τα εργαλεια προτιμώ τα facom εγω αυτα δουλεύω

Facom και Knipex είναι για μένα τα top εργαλεία στην εγχώρια αγορά. Τα θεωρώ εφάμιλλα. Παλιά τα δούλευα τα facom επί σειρά ετών. Ήμουν υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη εμπορική – κατασκευαστική εταιρία τηλεπικοινωνιών και τα είχα επιλέξει όταν μου δόθηκε το bunget για να το εξοπλίσω. Πάρα πολύ καλά εργαλεία. Απλά όταν αργότερα ευτύχισα να μπορώ να διαθέσω ένα σεβαστό ποσό για μία προσωπική σειρά, η σειρά που είχε λανσάρει εκείνη τη περίοδο η facom μου φάνηκε αρκετά ‘’σφιχτή’’ στην αίσθηση και με πολύ γεμάτες (χοντρές) λαβές. Και δεν έχω και κανένα ‘’χεράκι’’. 1,92 είμαι. Τα Knipex αντιθέτως δούλευαν ‘’αέρα’’ και η λαβή τους ταίριαξε σαν γάντι στο χέρι μου.
Ίσως να παίζει ρόλο και το ότι είμαι ηλεκτρολόγος – δικτυάς και ως γνωστό λειτουργούμε λίγο επιθετικά με τα εργαλεία μας.. κόφτη – απογυμνωτικό – ξανά κόφτη – πένσα – κατσαβίδι.. και όλα αυτά να μπαινοβγαίνουν σε χρόνο dt (
όταν βλέπεις μπροστά σου να κρέμονται άλλα 50 NYM, 20 25ζευγα, 250 utp κτλ κτλ) από τη θέση τους (
a.k.a κωλότσεπες γιατί οι εργαλειοζώνες δεν πολυβολεύουν, όπως και οι εργαλειοθήκες αν είσαι σε σκάλα) Έτσι τα επέλεξα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ακόμη και σήμερα, μετά από 13 χρόνια λειτουργούν όπως τότε και δεν έχουν ίχνος οξείδωσης. Αργότερα πήρα και μία σειρά UNIOR για ‘’δεύτερη’’, η οποία δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά για δεύτερη.. πιο οικοδομική θα έλεγα (ξέρεις.. η πένσα στο ρόλο του σφυριού όταν σου λείπει

και το κατσαβίδι για καλέμι

) την κάνει τη δουλειά της.
Συγνώμη απ’όλους για το off topic!