African Boy · 17689
Κοστος
99,95 για το 650 στο ΜΟΤΟΡΟΔΑ
ασε ρε το μηχανάκι ήσυχο και μην του αλλάζεις τον χαρακτήρα.Αντε να πάρεις κάνα ΚαΤηΜα. Αυτό είναι μηχανάκι για σένα.Στο είχα πει από την 1η μέρα που το πήρες "λαθος μηχανάκι αγόρασες" θυμάσε;;;;;
Όταν πάρεις τον ΚαΤηΜα θα μου τα δώσεις;;;;
Εκοβε και χλμ ο άνθρωπος Εθνική συχνά.Ο Κουτουμούς δεν τα πολυγουστάρει αυτά .
Δεν τα πολυγουστάρει είπε ρε Παύλο όχι δεν τα γουστάρει...έχει διαφορά.....
Αααααα μάλιστα τώρα κατάλαβα...τα λιγογουστάρει δηλαδή...
Μαλιστα ο συν-κουκος konkost που οδηγησε το Vara του KostaC στην αντβεντσουραδα στον Ταϋγετο μου ειπε οτι εχει χωματινο στησιμο/θεση και παει μια χαρα - αν εξαιρεσει κανεις το βαρος στα δυσκολα.
Και ειλικρινα δεν πιστευα οτι το Vara των 270 κιλων παει σοβαρο χωμα αλλα εχουμε διαψευστει απο τον KostaC και προσφατα απο τον Leon. Μαλιστα ο συν-κουκος konkost που οδηγησε το Vara του KostaC στην αντβεντσουραδα στον Ταϋγετο μου ειπε οτι εχει χωματινο στησιμο/θεση και παει μια χαρα - αν εξαιρεσει κανεις το βαρος στα δυσκολα.
Την καλησπερα μου απο ΗγουμενιτσαΕνταξει δεν το ειπα και ακριβως ετσι! Θα το διαβασει και κανας ασχετος αυτο για το (δηθεν) χωματινο στησιμο και θα τον παρουμε κι στο λαιμο μας!
Μετά απ ψάξιμο και ξανά ψάξιμο τελικά καταλήξαμε σε καινούργια Μαρσπιέ σχεδιασμένα για χρήση Off-Road αλλά και Touring....κατασκευασμένο από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα με αφαιρούμενο καουτσούκ μεγάλη επιφάνεια επαφής και δυνατότητα τοποθέτησης σε 2 διαφορετικές θέσεις: Στην original θέση αλλά και 15mm χαμηλότερα, όπως τοποθέτησα τα δικά μου... Δεν είναι άλλο απ τα γνωστά FootPeg της SW-Motech ....
Λευτερη και λοιποι, η ρυθμιση υψους στο βαλσιμο (15mm χαμηλότερα) ισχυει και για τα μαρσπιε της SW-Motech για το ΤΑ? Αν ναι, θα κανει σαφως καλυτερη την ορθια οδηγηση χωρις να χρειαζονται αποστατες τιμονιου - το λεω αυτο για με τους αποστατες 2cm που εχω ειναι μεν η ορθια θεση καλυτερη στο χωμα αλλα θελουν βγαλσιμο στην ασφαλτο. Και επιπλεον θα μειωσουν την γωνια των ποδιων για τους ψηλους.. Αν ειναι ετσι, θα "χτυπηθουν" επι τοπου