Hellas Transalp Forum

Εγγύηση

petecj · 16480

Offline petecj

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Pleasures remain, so does the pain...
on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 17:58:45 μμ
Δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη το μωρό μου, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση? Ξέχασα να το ρωτήσω ο βλάκας... Η μοτοσυκλέτα είναι καινούρια και την αγόραζω από motovynios.
Πόση διάρκεια έχει???
Από όποιον και να την αγοράσεις έχει την ίδια διάκρεια?
Αποδεικτικό έναρξης είναι η ημ/νια άδειας?
Mήπως έχει αγοράσει κάποιος από εκεί???

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 18:03:14 μμ
Δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη το μωρό μου, αλλά τι γίνεται με την εγγύηση? Ξέχασα να το ρωτήσω ο βλάκας... Η μοτοσυκλέτα είναι καινούρια και την αγόραζω από motovynios.
Πόση διάρκεια έχει???
Από όποιον και να την αγοράσεις έχει την ίδια διάκρεια?
Αποδεικτικό έναρξης είναι η ημ/νια άδειας?
Mήπως έχει αγοράσει κάποιος από εκεί???

Η εγγυηση ισχύει για 2 χρόνια απο την ημερομηνία αγοράς.
Ολοι δινουν την ίδια διάρκεια εγγυησης και ειναι πανευρωπαική.
Τα μηχανάκια απο το Βυνιο ειναι αντιπροσωπείας.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #2 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 18:11:23 μμ
Η εγγυηση ισχύει για 2 χρόνια απο την ημερομηνία αγοράς.

Μικρότερη εγγύηση δεν υπάρχει είναι παράνομη.

Αχ πουλάκι μου ακόμη δε το πήρες ,τέτοια σκέφτεσαι?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #3 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 18:53:55 μμ
Και γώ απο το βυνιο την πήρα...

θα σου δώσουν ένα βιβλιαράκι το οποίο είναι service και εγγυηση

το δικό μου ήταν κάτω από τη σελα μαζί με το manual και τα χαρτιά τού συναγερμού κλπ.

πρόσεξε οτι όλες οι εγγυήσεις (μηχανής συναγερμού κλπ) έχουν σφραγίδα και υπογραφή από το κατάστημα..

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #4 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 18:56:59 μμ

Χρυσες δουλειες κανει ο Βυνιος.

Και εγω απο εκει την πηρα. ;D ;D ;D

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #5 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 18:59:28 μμ
Η πλάκα είναι ότι δεν πολυήθελα να την πάρω από κει,
αλλά επειδή το έχει κάνει σούπερμαρκετ το ζήτημα τελικά πάλι από κει την πήρα.

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 19:04:42 μμ
Η εγγύηση μεταβιβάζεται.
Δηλαδή αν κάποιος πρόκειται να αγοράσει μεταχειρισμένο που βρίσκεται στα χρονικά όρια της εγγύησης, ζητάει και το βιβλίο της εγγύησης.
Συμπληρώνει τα στοιχεία του ως νέος ιδιοκτήτης στο βιβλιαράκι και αν τα σέρβις έχουν γίνει κανονικά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο καλύπτεται κανονικά από την αντιπροσωπεία μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα της εγγύησης.

Τεάζης Γιάννης

Offline petecj

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 20:40:41 μμ
Μικρότερη εγγύηση δεν υπάρχει είναι παράνομη.

Αχ πουλάκι μου ακόμη δε το πήρες ,τέτοια σκέφτεσαι?

Έχω πάθει πολλά... Άστο!!! Απλώς δεν έχω και πολυ εμπιστοσύνη στους καταστηματάρχες!

Quote from: thleon
πρόσεξε οτι όλες οι εγγυήσεις (μηχανής συναγερμού κλπ) έχουν σφραγίδα και υπογραφή από το κατάστημα..

Ευχαριστώ, θα έχω τον νου μου!

Μπορω να την χρησημοποιήσω σε οποιοδήποτε καταστημα, σωστά?

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #8 on: Πέμπτη 09 Αύγουστος 2007, 21:59:21 μμ
Η Εγγύηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και καταστήματα στην Ευρώπη, αν εννοείς αυτό.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #9 on: Παρασκευή 10 Αύγουστος 2007, 17:20:46 μμ

Ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι μάγκας και μπράβο του να κάνει χρυσές δουλειές! Εμάς τους καταναλωτές μας ευνοεί ο υψηλός ανταγωνισμός.
  Αφού ο άνθρωπος δίνει δώρα αξίας πάνω από 1000-1500 € με κάθε μοτοσυκλέτας, καλά να είναι να κάνει χρυσές δουλειές.
  Αγοράζεις μηχανή από 'κει και σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι για τα επόμενα 5 χρόνια, από ρούχα μέχρι κλειδαριές.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

andy

• Guest
Reply #10 on: Παρασκευή 10 Αύγουστος 2007, 17:34:52 μμ

Και εγώ.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #11 on: Παρασκευή 10 Αύγουστος 2007, 19:27:35 μμ
  Ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι μάγκας και μπράβο του να κάνει χρυσές δουλειές! Εμάς τους καταναλωτές μας ευνοεί ο υψηλός ανταγωνισμός.
  Αφού ο άνθρωπος δίνει δώρα αξίας πάνω από 1000-1500 € με κάθε μοτοσυκλέτας, καλά να είναι να κάνει χρυσές δουλειές.
  Αγοράζεις μηχανή από 'κει και σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι για τα επόμενα 5 χρόνια, από ρούχα μέχρι κλειδαριές.

Εντάξει δεν είναι και όλα κορυφαίας ποιότητας που δίνει (λογικό) πχ κλειδαρια που μου έδωσε, αλλά το καλό είναι οτι δεχεται να πάρεις κάτι άλλο αν δεν θέλεις αυτο που δίνει πχ δεν ήθελα το κράνος που έδινε και πήρα φοβερό tank bag bagster...

Η αλήθεια είναι οτι είναι δελεαστικά όλλα αυτα που δίνει.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #12 on: Παρασκευή 10 Αύγουστος 2007, 22:09:23 μμ
Εμένα μου είπε ένας φίλος να περάσω οπωσδήποτε απ' το Βύνιο να ρωτήσω γιατί κάνει καλές τιμές. Πράγματι, η τιμή που μου έδωσε ήταν η καλύτερη. Το γεγονός όμως οτι δεν με άφηνε να φύγω, ήθελε να του δώσω έστω και 20 ευρώ για να την "καπαρώσω" και να πήγαινα να την πάρω όποτε ήμουν έτοιμος, εμένα δεν μου άρεσε. Την πήρα από αλλού στην ίδια τιμή. Ο άλλος μου είπε κοφτά. Αυτή είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να σου κάνω. Μόλις μου δώσεις το 40% προκαταβολή, ξεκινάω τη διαδικασία για τις πινακίδες. Και δεν την έκλεινε με λιγότερα από χιλιάρικο. Μου φάνηκε πιο σωστό κι ας μην με συνέφερε.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Reply #13 on: Παρασκευή 10 Αύγουστος 2007, 23:22:23 μμ
Όλοι τα ίδια κάνουν παιδιά. Φιλαράκι δικό μου πριν από λίγες ήμερες πήρε από τον ΥΦαντή στην Λένορμαν ένα TDM 900 και τού έκανε κι αυτός πολλά δώρα , αλά ο φίλος μου προτίμησε να πάρει αντί για όλλα αυτά τα δώρα ένα πιο καλό κράνος και τον συναγερμό. Απλώς ο Βύνιος έχει κάνει πολλύ διαφήμηση και όπου έκθεση είναι μέσα. Ακόμα και σε έκθεση με μιξερ να πάς τον Βύνιο θα τον βρείς εκεί. "Αστείο". Άσε που εμένα προσωπικά το 2004 πήγε να μου πουλήσει ΤΑ με πρόβλημα και όταν του το υπέδηξα δεν........ Τέλος πάντων άστε το γιατί δεν γουστάρω ούτε να κατηγορώ κανένα δημόσια ούτε να καγγέλω. εγώ προσωπικά δεν πατάω εκεί. Υπάρχουν τόσοι άλλοι καλοί επαγγελματίες έμποροι. Και δίνουν και δώρα. Ψάξτε το....

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #14 on: Σάββατο 11 Αύγουστος 2007, 15:24:06 μμ
  Όχι ρε παιδιά. Αυτά πρέπει να λέγονται, νομίζω, για να είμαστε κατατοπισμένοι. Ένας την πατάει, ένας άλλος μπορεί να τη γλυτώσει. Η ομόνοια και η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο που έχουμε. Έχετε καταλάβει τι δύναμη έχει ένα φόρουμ? Αν αυτοί έχουν τη διαφήμιση-πλύση εγκεφάλου, εμείς έχουμε το φόρουμ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline petecj

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #15 on: Σάββατο 11 Αύγουστος 2007, 20:14:38 μμ
Ελπίζω να μην την πάτησα και να έχει κάποιο ελλάτωμα η μηχανή μου. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως είχε ήδη πινακίδα και θα μου έκανε μεταβίβαση και η μηχανη είναι με 3 χιλιόμετρα!!! Τον ρώτησα κι ο λόγος είναι όπως μου είπε πως εχει βγάλει πινακίδα γιατι τον ανάγκασε η τροχαια επειδή την έχει στον δρόμο έξω απο την έκθεση :-X Για να λέμε όμως και τα καλά δεν μου είπε να του αφήσω ουτε σεντ για να την καπαρώσω. Εγκριθηκε το δανειο, έστειλε τα χαρτια στο υπουργείο για την μεταβίβαση και θα του δωσω τα έξοδα του φακέλου πριν μου δώσει τα κλειδια.

Τα δωρα που δίνει είναι όντως δελεαστικά, ειδικά αν πρόκειται για πρώτη μηχανή...

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #16 on: Σάββατο 11 Αύγουστος 2007, 22:44:00 μμ
Εγώ παιδιά, μια φορά πήγα στον Βύνιο, όταν έψαχνα για τι ΤΑ μου, και επιδεί έψαχνα μεταχειρισμένο, και να δώσω αυτή που είχα (ένα kymco Striker 125), μου είπε με μάγκικο στυλ (σαν να μου έλεγε άντε στο δ@%^λο) παίρνω την δικιά σου για 400€ μόνο αν πάρεις καινούργια... και να φανταστείς ότι ήμουν με την στολή.... από τότε, τον έχω στην μαύρη λίστα μου (άκου εκεί 400€ για μηχανή που είχα πάρει 1600€ πριν από 10 μήνες...)

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Κυριακή 12 Αύγουστος 2007, 00:06:53 πμ
Εγώ παιδιά, μια φορά πήγα στον Βύνιο, όταν έψαχνα για τι ΤΑ μου, και επιδεί έψαχνα μεταχειρισμένο, και να δώσω αυτή που είχα (ένα kymco Striker 125), μου είπε με μάγκικο στυλ (σαν να μου έλεγε άντε στο δ@%^λο) παίρνω την δικιά σου για 400€ μόνο αν πάρεις καινούργια... και να φανταστείς ότι ήμουν με την στολή.... από τότε, τον έχω στην μαύρη λίστα μου (άκου εκεί 400€ για μηχανή που είχα πάρει 1600€ πριν από 10 μήνες...)
Καλά έκανες και τσαντίστηκες αλά έτσι κάνουν οι περισσότεροι. Θα στην έπερναν για 400 ή 500 ευρώ για να μπορούσαν να την πουλήσουν κοντά στα 900 €. Πάνε για 100% κέρδος.

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Κυριακή 12 Αύγουστος 2007, 00:12:35 πμ
  Όχι ρε παιδιά. Αυτά πρέπει να λέγονται, νομίζω, για να είμαστε κατατοπισμένοι. Ένας την πατάει, ένας άλλος μπορεί να τη γλυτώσει. Η ομόνοια και η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο που έχουμε. Έχετε καταλάβει τι δύναμη έχει ένα φόρουμ? Αν αυτοί έχουν τη διαφήμιση-πλύση εγκεφάλου, εμείς έχουμε το φόρουμ.
Έχεις απόλυτο δίκιο με την δύναμη που έχει ένα φόρουμ. Και τώρα που το καλο-σκέφτομαι πρέπει να λέμε τα περίεργα που μας συμβαίνουν από διάφορους για να μπορούν να προστατευθούν και οι υπόλιποι. Το μεταχειρισμένο θέλει πολύ προσοχή και ας μου επιτραπεί και τύχη.

Υ.Γ. Πιστεύω πως έχουμε βγει εκτός θέματος από το αρχικό ποστ. Λιγάκι...

costas

• Guest
Reply #19 on: Κυριακή 12 Αύγουστος 2007, 06:25:03 πμ
Ισχύει και για μένα η εγγύηση , είναι 1988 μοντέλο!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #20 on: Κυριακή 12 Αύγουστος 2007, 07:52:04 πμ
Παρακαλω οποιος γράφει κριτική για κάποιον επαγγελματία να τη γραφει χωρίς να τον ονοματίζει .
Στο παρελθον στην email λίστα  ειχαμε ιστορία με "επαγγελματία" που έτρεχε μελος μας στα δικαστήρια.
Και επειδη η Ελλάδα ειναι λίγο Ουζμπεκιστάν  σε αυτα τα θέματα (βλ. υπόθεση blogs-rss Λιακόπουλου κλπ),
οποιος θέλει να θάψει, καλύτερα στο Συμοφε καθε Τριτη για να μουτζώνουμε ολοι μαζι.

tranten

• Guest
Reply #21 on: Κυριακή 12 Αύγουστος 2007, 22:54:50 μμ
καλησπερα.αγορασα την καινουργια ΤΑ πριν 4 μηνες.απο εν μαγαζι στην φιλολαου.ο ανθρωπος ηταν κ παραμενει κυριος.μου την αφησε 6900.απο δωρα πηρα ζελατινα-καγκελα-μπαγκαζιερα 52 με μαξιλαρι-συναγερμο κ ενα μπουφαν γυναικειο γνωστης μαρκας.ολα τα εξτρα ηταν givi!!!!!εκτος βεβαια του συναγερμου.επιπλεον ΔΕΝ επιβαρυνθηκα με εξοδα δανειου,πινακιδες,τελη κυκλοφοριας κτλ.κ το κορυφαιο,οταν πηγα για την παραλαβη η μηχανη ηταν πλυμενη κ ΓΕΜΑΤΗ ΒΕΝΖΙΝΑ.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #22 on: Δευτέρα 13 Αύγουστος 2007, 06:42:34 πμ
οι λεπτομέρειες που μετράνε !
(rangers spot ?)

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #23 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 01:27:51 πμ
Καλά έκανες και τσαντίστηκες αλά έτσι κάνουν οι περισσότεροι. Θα στην έπερναν για 400 ή 500 ευρώ για να μπορούσαν να την πουλήσουν κοντά στα 900 €. Πάνε για 100% κέρδος.

Αγόρασα το ΤΑ μου, από την Αγ. Παρασκευή, (δίπλα στην ΕΡΤ), μου πείρε την παλιά μοτο 1000€, (το ΤΑ μοντ. 03΄ με πολλά καλούδια επάνω) με ένα χρόνο εγγύση από τον ίδιο (μια και είχε τελειώσει της HONDA), μου κατέβασε 500€ (από 5500 σε 5000 γιατί του τα έδωσα όλα στο χέρι) και μου έκανε δώρο τα έξοδα μεταβίβασης. 

tranten

• Guest
Reply #24 on: Τρίτη 14 Αύγουστος 2007, 01:35:12 πμ
οι λεπτομέρειες που μετράνε !
(rangers spot ?)

σωστα μαντεψες