Hellas Transalp Forum

Ξέρετε καλό συνεργείο στο Ηράκλειο Κρήτης?

Babstaz · 10730

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
on: Δευτέρα 11 Απρίλιος 2011, 18:12:34 μμ
Γεια χαρά σε όλους.
Επειδή η αγορά του Ηρακλείου είναι σχετικά μικρή & δυστυχώς για τα περισσότερα συνεργεία έχω ακούσει τα χείριστα - χώρια αυτά που έχω βιώσει - μήπως ξέρετε καλά συνεργεία εσείς? Και κάποιον καλό ηλεκτρολόγο?
Δεν έχει προκύψει ζήτημα επισκευής ούτε μηχανολογικό ούτε ηλεκτρολογικό.
Αλλά να ξέρουμε αν χρειαστεί (φτου κακά :-X)
Ευχαριστώ

ΥΓ Αν οι μοδς νομιζουν ότι είναι σε λάθος κατηγορία ας το μετακινήσουν :goofy:

Στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα.....                                                                                          "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία"

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Δευτέρα 11 Απρίλιος 2011, 21:28:17 μμ
Ενοείς εκτός από τα γνωστά εξουσιοδοτημένα;

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #2 on: Δευτέρα 11 Απρίλιος 2011, 21:54:50 μμ
  Ναι ξέρουμε. Θα σ'το στείλω με ΠΜ.  ;)

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 11 Απρίλιος 2011, 22:11:41 μμ
Ενοείς εκτός από τα γνωστά εξουσιοδοτημένα;

Ναί φίλε μου, εκτός αυτά (τα 2 εννοείς).

Ευχαριστώ.
Ξέρω ποιό λες, το βλέπω συχνά. Δε μου γέμισε ποτέ το μάτι αλλά αν το ξέρεις θα το τσεκάρω αν χρειαστεί  :-X :-X :-X

Στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα.....                                                                                          "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία"

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τρίτη 12 Απρίλιος 2011, 15:07:43 μμ
Γιατί Μιχάλη μου με π.μ ?? αυτό δεν είναι διαφήμιση, υπάρχουν κι άλλοι που χρειάζονται σωστούς μαστόρους/ανθρώπους που να μπορούν να τους εμπιστευτούν

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 12 Απρίλιος 2011, 15:42:14 μμ
Γιατί Μιχάλη μου με π.μ ?? αυτό δεν είναι διαφήμιση, υπάρχουν κι άλλοι που χρειάζονται σωστούς μαστόρους/ανθρώπους που να μπορούν να τους εμπιστευτούν

Καμιά αντίρρηση. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.  ;) Όποιος χρειάζεται την πληροφορία, ας στείλει ΠΜ  ;) Ας κρατήσουμε τους τύπους, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας Βαγγέλη  ;)

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline thanos

• Απλός οδηγός
Reply #6 on: Δευτέρα 18 Απρίλιος 2011, 05:42:10 πμ
moto sos
vres ton Spyro, fovero paidi kai polu kalos kai diavasmenos texnikos
exei to servis paggio, aprilia alla paw to transalpaki mou mono ekei :)

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #7 on: Τρίτη 19 Απρίλιος 2011, 05:58:06 πμ
  Καμιά αντίρρηση. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.  ;) Όποιος χρειάζεται την πληροφορία, ας στείλει ΠΜ  ;) Ας κρατήσουμε τους τύπους, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας Βαγγέλη  ;)

Για ρίχτω και αποδώ Μιχάλη

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline AeRiOeS XLV

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 18:54:51 μμ
kai apo edw an einai eukolo....    ;D

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #9 on: Τρίτη 10 Μάιος 2011, 22:40:51 μμ
kai apo edw an einai eukolo....    ;D
Που εισαι βρε εσυ τεσσερα χρονια γραμμενος;

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline geor

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #10 on: Δευτέρα 23 Μάιος 2011, 17:20:07 μμ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ............ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Offline emmanouhl_p

• Απλός οδηγός
Reply #11 on: Σάββατο 20 Αύγουστος 2011, 05:43:41 πμ
Ε πείτε και σε μένα, γιατί απόταν ρύθμισα βαλβίδες και καρμπ, απέκτησα κραδασμούς και έχασα 25χμ απο κάθε γεμισμα....κρίμα είναι...

Offline gkourmoul1

• νέος οδηγός
  • **
Reply #12 on: Τετάρτη 24 Αύγουστος 2011, 19:05:58 μμ
Είναι στην μικρή κνωσσού απέναντι από την honda ένα εξουσιοδοτημένο.  Είναι καινούργιο και τα παιδιά μέσα είναι εξειδικευμένα σε honda.

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Κυριακή 04 Σεπτέμβριος 2011, 14:28:47 μμ
Είναι στην μικρή κνωσσού απέναντι από την honda ένα εξουσιοδοτημένο.  Είναι καινούργιο και τα παιδιά μέσα είναι εξειδικευμένα σε honda.

Ναι τους βρήκα.    ;D ;D ;D

Τα παιδιά δουλεύανε πριν 1 με 1,5 χρόνο στο άλλο εξουσιοδοτημένο (που μετακόμισε) και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Λίγο καιρό μετά όμως έφυγαν από εκεί και τους έχασα μέχρι πρόσφατα.

Άψογοι σε όλα τους, έχουν εξυπηρετήσει όχι μόνο εμένα αλλά και ένα φίλο μου μέχρι στιγμής που του γλίτωσαν €300 από επισκευή ψυγείου.

Ανεπιφύλακτα  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Κυριακή 04 Σεπτέμβριος 2011, 17:59:26 μμ
   Παιδιά, όλα καλά αλλά αυτός ο όρος "εξουσιοδοτημένο" δεν παίζει, δεν υφίσταται πια στις μέρες μας. Μην πω μάλιστα ότι παραπλανεί αυτούς που δεν έχουν ψάξει το θέμα. Πριν από μερικά χρόνια ίσως αλλά και τότε πάλι με επιφύλαξη. Οι ιστορίες με γκάφες στα "εξουσιοδοτημένα" που ανακάλυψε και διόρθωσε αργότερα ο μαστρο-Μήτσος, πολλές. Κι εγώ έχω μία (με αυτοκίνητο).
   Αν ο μηχανικός είναι καλός και τον εμπιστεύεστε τότε εντάξει, αυτό αρκεί. Είναι καλός γιατί είναι καλός όχι γιατί είναι "εξουσιδοτημένος. Το "εξουσιοδοτημένο" δεν λέει τίποτα. Άσε που και νομικά δεν στέκει, έχει καταργηθεί πλέον αλλά το αναπαράγουν επίτηδες οι εταιρείες αυτοκινήτων/μοτοσυκλετών για να "μασάνε" τα λεφτά τού κοσμάκη στα σέρβις.  ;)

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Κυριακή 04 Σεπτέμβριος 2011, 18:15:30 μμ
   Παιδιά, όλα καλά αλλά αυτός ο όρος "εξουσιοδοτημένο" δεν παίζει, δεν υφίσταται πια στις μέρες μας. Μην πω μάλιστα ότι παραπλανεί αυτούς που δεν έχουν ψάξει το θέμα. Πριν από μερικά χρόνια ίσως αλλά και τότε πάλι με επιφύλαξη. Οι ιστορίες με γκάφες στα "εξουσιοδοτημένα" που ανακάλυψε και διόρθωσε αργότερα ο μαστρο-Μήτσος, πολλές. Κι εγώ έχω μία (με αυτοκίνητο).
   Αν ο μηχανικός είναι καλός και τον εμπιστεύεστε τότε εντάξει, αυτό αρκεί. Είναι καλός γιατί είναι καλός όχι γιατί είναι "εξουσιδοτημένος. Το "εξουσιοδοτημένο" δεν λέει τίποτα. Άσε που και νομικά δεν στέκει, έχει καταργηθεί πλέον αλλά το αναπαράγουν επίτηδες οι εταιρείες αυτοκινήτων/μοτοσυκλετών για να "μασάνε" τα λεφτά τού κοσμάκη στα σέρβις.  ;)

Σωστός.  :thumbright:
Το εξουσιοδοτημένο το ανέφερα απλά για να καταλάβουμε που ήταν πρίν τα παιδιά.
Άλλωστε κι εκεί που είναι τώρα ανεπίσημα βρίσκονται. Απλά συνεργάζονται με το άλλο "εξουσιοδοτημένο".  ;)

Offline Merenda

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #16 on: Κυριακή 04 Σεπτέμβριος 2011, 22:15:49 μμ
Καλησπερα κ απο εμενα για στειλτω κ σε μενα με πμ.  :goofy:

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #17 on: Κυριακή 04 Σεπτέμβριος 2011, 22:57:04 μμ
Καλησπερα κ απο εμενα για στειλτω κ σε μενα με πμ.  :goofy:
Εισαι Ηρακλειο;;

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Βιτσίλα

• Guest
Reply #18 on: Κυριακή 08 Απρίλιος 2012, 23:46:42 μμ
Να τολμήσω να ζητήσω και εγώ σε πμ ένα καλό συνεργείο γιατί έχω κάποια μικροπροβλήματα και το σκέφτομαι να τα φτιάξω μόνος;
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Δευτέρα 09 Απρίλιος 2012, 17:36:26 μμ
Σωστός.  :thumbright:
Το εξουσιοδοτημένο το ανέφερα απλά για να καταλάβουμε που ήταν πρίν τα παιδιά.
Άλλωστε κι εκεί που είναι τώρα ανεπίσημα βρίσκονται. Απλά συνεργάζονται με το άλλο "εξουσιοδοτημένο".  ;)

Αλλωστε πολλοι βαζουν μια ταμπελα που γραφει "εξ/μενο συνεργειο" και δεν ξερεις αν εννοουν εξουσιοδοτημενο, η εξειδικευμενο...

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Δευτέρα 09 Απρίλιος 2012, 17:44:55 μμ
Να τολμήσω να ζητήσω και εγώ σε πμ ένα καλό συνεργείο γιατί έχω κάποια μικροπροβλήματα και το σκέφτομαι να τα φτιάξω μόνος;
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υπαρχουν πολλα, αλλα επισης σημαντικο κομματι ειναι να εχεις καλες σχεσεις με τον μηχανικο.
Ορισμενα απ αυτα ειναι (σιγουρα υπαρχουν κι αλλα, ομως εγω λεω γι αυτα που ΕΓΩ γνωριζω)
1) του Αργυρη, στην μικρη Κνωσσου, ενα στενο πριν του Σαραντινιδη, δεξια.
2) επισης στη μικρη Κνωσσου στα παιδια που λεγαν πιο  πανω, ακριβως απεναντι απ του Σαραντινιδη
3) του Ψυχογιου στην Ιερολοχιτων

Και ξανατονιζω οτι υπαρχουν κι αλλοι, (αλλα φυσικα δεν γινεται να τους ξερω ολους, αφου Africa εχω _δεν σπαει δεν χαλαει_) κι ουτε οτι υπογραφω οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι, απλα εγω ειμαι ευχαριστημενος απ αυτους.

Αν θες βοηθεια, η δεν καταλαβες κατι, επικοινωνησε μαζι μου.

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...