Χαιρετώ την ωραία παρέα & ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι 58 ετών και επανήλθα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας ύστερα από πολλά χρόνια "αποχής". Δεν μετράω την καθημερινή μετακίνηση με παπί στην κυρίως μοτοσυκλετιστική ζωή μου. Μετά από πολλές "υπαρξιακές αναζητήσεις" (Ιταλικό ή Γιαπωνέζικο, 4κύλνδρο ή 2κύλινδρο, σε σειρά ή V, αερόψυκτο ή υδρόψυκτο, αλυσίδα ή άξονας, καρμπς ή ψεκασμός, street ή On-off κλπ) κατέληξα στην αγορά ενός ΤΑ600 PD06, μοντέλο 95, από έναν γείτονα που το είχε παρατημένο για 5 χρόνια περίπου.
Αυτή την εποχή είμαστε με τον μηχανικό σε φάση επαναφοράς, καθώς λόγω της πολυετούς ακινησίας έχει πολλές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Ενδεικτικά: αντικατάσταση ψηγείων, service & συνχρονισμός καρμπς, κωνικά ρουλεμάν στο τιμόνι, φλάτζες ψευτοκαπακιών κυλίνδρων, αλυσιδογράναζα, αλλαγή όλων των υγρών & ελαστικών, τακάκια, σωληνάκι υψηλής, τοποθέτηση κεντρικού σταντ και ότι ήθελε ακόμα προκύψει στην πορεία, για να εξασφαλίσω περισσότερο την καλή και απροβλημάτιστη λειτουργία της μηχανής και αργότερα, αν το budget το επιτρέπει, αισθητικές βελτιώσεις (πχ αντικατάσταση ακτίνων με ανοξείδωτες κλπ)
Πριν προβώ στην αγορά της μηχανής παρακολουθούσα και διάβαζα το forum, και μπορώ να πω πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου οι εμπεριστατωμένες απαντήσεις και οι συμβουλές από αρκετά μέλη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στην πολύ όμορφη κοινότητα και εύχομαι κάποια στιγμή να σας συναντήσω από κοντά όταν έρθω Αθήνα (μένω μόνιμα στο Αίγιο)