την καλησπερα μου στην παρεα κ απο μενα.μετα απο πολυ διαβασμα κ ψαξιμο αποφασισα να παρω κ εγω την πρωτη μου μεταχειρισμενη μηχανη.εχω εδω κ πολυ καιρο εχω κατασταλαξει οτι θα ειναι transalp 650.οι λογοι ειναι η πολυχρηστικοτητα της μηχανης,η αξιοπιστια κ η απλοτητα του μοτερ,η πληθωρα ανταλλακτικων,οι συμφερουσες τιμες κ τελευταιο κ πολυ σημαντικο ο ερωτας που εχω με το συγκεκριμενο μηχανακι...γενικα δεν εχω εμπειρια απο μηχανες κ θελω κατι ευκολο κ απροβληματιστο γιατι μετακομιζω στην θεσαλονικη κ θα ειναι το κυριο μεταφορικο μου μεσο για πολη κ εκδρομες οταν ο καιρος το επιτρεπει...εχω ομως μπερδευτει παρα πολυ κ θα χρειαστω την βοηθεια σας.
τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι 2500ε πανω κατω για μηχανη εξοπλισμο κτλ.μου κανει εντυπωση ποσα μηχανακια βρισκω με το πολυ 35000χλμ κ λογω της παλαιοτητας του μοντελου μου φαινεται πολυ περιεργο...εχω παθει πλακα με οσα εχω διαβασει για κατεβασμενα χιλιομετρα,μηχανακια φτιαγμενα απτην αρχη απο κομματια διασπαρτα,προβληματα μηχανολογικα καλα κρυμμενα κ αλλες διαφορες μαιμουδιες...ολοι μου λενε να παρω μηνανακι με λιγα χλμ για να εχω μεταπωληση.μετα απο πολυ σκεψη καταληγω οτι μαλλον ειναι προτιμοτερο να παρω μια μηχανη δουλεμενη κ προσεγμενη στα 50000-60000χλμ που να φαινονται πανω της κ αν την προσεξω να μεινει στα χερια μου μεχρι να πεθανει.καταλαβαινω οτι ενα μηχανακι 15ετων δε γινεται να ειναι καινουριο κ ειδικα στο μπατζετ μου δε μπορω να σκεφτομαι για μεταπωληση.οτι βρω σε 2 χρονια θα πρεπει να το δωσω τσαμπα για να φυγει οποτε πιο καλα κατι να μου αρεσει κ να υπαρχει η προοπτικη να μου μεινει για καιρο κ να μαθω κιολας πανω του.ετσι κ αλλιως απο οτι βλεπω υπαρχουν απειρα ανταλακτικα κ παντα θα υπαρχουν οποτε ειναι ευκολο να την εχω κουκλα για χρονια.εσεις τι λετε σαν πιο εμπειροι?τι να προτιμησω?απο χρονολογια μοντελου υπαρχει λογος να βρω η να αποφυγω κατι συγκεκριμενο?(οσο διαβαζω δε βρισκω μεγαλες διαφορες στα χαρακτηριστικα απο 2002-2007) εχω διαβασει οτι αρθρο υπαρχει για την αγορα μεταχειρισμενου αλλα μηπως υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω στο ΤΑ?κανω καλα που αμα βλεπω αλαγμενες εξατμισεις,βαψιματα κ διαφορα μπιχλιμπιδια την κανω με ελαφρα κ προτιμω οσο γινεται να ειναι μαμα???δε μιλαω για σελα,χουφτες,καγκελα,μπαγκαζιερες κτλ αυτα μαλλον μερακι δειχνουν κ ειναι ευπροσδεκτα.επισης σκεφτηκα να δω κ σε εμπορους για κατι καλυτερο μια κ μπορω να βαλω 2-3 δοσεις επιπλεον αλλα ολοι με αποτρεπουν κ γενικα δε διαβαζω κ τα καλυτερα.επισης θα ηταν εξαιρετικο αν καποιος κατοχος απο εδω σκεφτεται να πουλησει γιατι σας εχω διαβασει πολυ κ βλεπω τι ερωτα εχετε με τις μηχανες σας...ευχαριστω πολυ