Kαλησπέρα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα και καλώς όρισα στη παρέα σας!!!
Ονομάζομαι Γιώργος και κατοικώ στη Σαλαμίνα. Εργάζομαι Αθήνα και καθημερινά κάνω περίπου 70 χλμ ταξιδάκι ρουτίνας... Είμαι κάτοχος ΒMW 1150 (2002) και προσανατολίζομαι να αντικαταστήσω τη καθημερινή μου μηχανή (CB400 240.500 xlm....) με κάτι πιο ξεκούραστο. Αν και η επιλογή μου για το ταξιδιάρικο ήταν η BMW θεωρώ τον εαυτό μου Hondaκια, έχοντας απο το 1991 : το Wind 100 (!!!), παπί Supra 100 και το CB. Πριν 3 χρόνια φίλος με "παρέσυρε" και αγόρασα του "κουτιού" το YAMAHA YBR 250. Όμως η Μοίρα με εκδικήθηκε... για το παραστράτημα απο τη Honda στην Yamaha και το YBR μου έκαψε ηλεκτρονική και ψεκασμό σε 1,5 χρόνο γεγονός που με οδήγησε να την αποσύρω και να ξεσκονίσω το πάντα πρόθυμο CBdδάκι μου. Το καημένο όμως είναι δουλεμένο μέχρι εκεί που δεν πάει, οπότε ψάχνω μια λύση. Είμαι ανάμεσα σε κάποιο μονοκύλινδρο της BMW και σε Honda φυσικά. Το Transalp έχει αποδεικτεί μοντέλο προς μίμηση (όπως και πολλά άλλα της Honda...) αλλά μου αρέσει και αισθητικά. Η μόνη μου ανησυχία είναι, για την καθημερίνη χρήση που το προορίζω και λόγω δικύλινδρου, η κατανάλωση σε κάυσιμο (που όλους μας καιει εποχές που ζούμε!). Τέλος πάντως, είμαι σε γενική έρευνα κι αναζήτηση...
Εύχομαι να είμαι ευπρόσδεκτος στην παρέα σας. Όσο για ταξιδάκι ή εκδρομούλες (δύσκολα με τα οικονομικά...) αλλά δεν υπάρχει δε μπορώ, παρά δε θέλω! Αν τυχόν δεν επιλέξω το ΤΑ, δεχόσαστε έναν παλιοΒΜWδάκια;
Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι!!

Φιλικά
Γιώργος