Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1725301

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
  • the dark side is here!!
Reply #3175 on: Κυριακή 09 Δεκέμβριος 2012, 19:09:14 μμ
Μαριε!!!!!!!!!!!Καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!Μην ανχωνεσε καθολου και για τιποτα,επαε
μεσα θα τα μαθης ολα!!!!!!!!!!!!!Και εγω απο Αγιο νικολαο ειμαι και ελπιζω να τα πουμε
απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3176 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 03:21:46 πμ
Καλώς μας ήλθες. Μην αγχώνεσαι πάν' απ' όλα. Να έχεις καλές στράτες.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #3177 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 05:15:57 πμ
Μάριε καλως μας ήλθες, και καλή διαμονή, με λίγη υπομονή όλα θα τα μάθεις

Offline KostasTrans

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
    • allgreekshops
Reply #3178 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 20:02:17 μμ
Παιδιά γεια σας και από μένα. Νέος στο forum, νέος στις μηχανές, παλιός στην ηλικία (περάσαμε και τα 40....). Εδώ και 2 βδομάδες έχω μια transalp 600 του 1995 και λόγω κρύου την οδήγησα μόνο μία φορά. Από τα λίγα χιλιόμετρα που έκανα (καμιά 80αριά) νομίζω ότι το στυλ της μηχανής με καλύπτει απόλυτα. Ήρεμη οδήγηση, σχετική άνεση, χωρίς κραδασμούς πολύ καλή ροπή.... Σε βατό χωματόδρομο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ....

Ολίγον άσχετος από μηχανικά θα χρειαστώ την βοήθειά σας σε διάφορα θέματα.
Ανυπομονώ σε συνάντηση και εκδρομή με το που πιάσει η Άνοιξη. (Η κατοικία μου είναι στην Βέροια, οπότε οι χειμερινές αποδράσεις δεν είναι "εύκολες").

Καλημέρα σας ....

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
Reply #3179 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 21:00:00 μμ
Παιδιά γεια σας και από μένα. Νέος στο forum, νέος στις μηχανές, παλιός στην ηλικία (περάσαμε και τα 40....). Εδώ και 2 βδομάδες έχω μια transalp 600 του 1995 και λόγω κρύου την οδήγησα μόνο μία φορά. Από τα λίγα χιλιόμετρα που έκανα (καμιά 80αριά) νομίζω ότι το στυλ της μηχανής με καλύπτει απόλυτα. Ήρεμη οδήγηση, σχετική άνεση, χωρίς κραδασμούς πολύ καλή ροπή.... Σε βατό χωματόδρομο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ....

Ανυπομονώ σε συνάντηση και εκδρομή με το που πιάσει η Άνοιξη. (Η κατοικία μου είναι στην Βέροια, οπότε οι χειμερινές αποδράσεις δεν είναι "εύκολες").

Καλημέρα σας ....

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα,

Εδώ μέσα τα παιδία γνωρίζουν τα πάντα για τις αγαπημένες μας μηχανές. Οπότε μην διστάσεις να ρωτήσεις για το οτιδήποτε.
Εδώ μέσα δεν μένει ερώτηση χωρίς απάντηση..

καλώς ήρθες φίλε, καλές βόλτες και καλοτάξιδη η ΤΑ σου..

Offline KostasTrans

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
    • allgreekshops
Reply #3180 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 21:22:16 μμ

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα,

Εδώ μέσα τα παιδία γνωρίζουν τα πάντα για τις αγαπημένες μας μηχανές. Οπότε μην διστάσεις να ρωτήσεις για το οτιδήποτε.
Εδώ μέσα δεν μένει ερώτηση χωρίς απάντηση..

καλώς ήρθες φίλε, καλές βόλτες και καλοτάξιδη η ΤΑ σου..

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Δημήτρη. Καλές βόλτες σε όλα τα μέλη του club.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #3181 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 21:24:01 μμ

Καλημέρα σας ....

:welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3182 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 22:07:48 μμ

Καλημέρα σας ....

Καλως μας ηρθες και καλα χιλ να εχεις και εσφαλη με την μοτο σου!!!!!!!!!!!!!!!!

ALPHAKAPPA

• Guest
Reply #3183 on: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 22:48:09 μμ
Καλώς σας βρήκα φίλοι Transalpάκηδες
- Το εργαλείο μας είναι εξαιρετικό, καταπίνει χλμ απαλά και ξεκούραστα, δε διαμαρτύρεται ποτέ όπου και να το "βάλεις".
Ζητάει μόνο λίγο παραπάνω βενζίνη
Πέντε χρόνια  παρέα με το Transalp 650(mod.02- μπλε) σε πολλά  ταξίδια, πάντα φορτωμένος
Κάθομαι Γαλάτσι Αττικής...οδηγώ μοτό από το 1984...οπότε μάλλον είμαι πωρωμένος αφού δε θέλησα ποτέ αυτοκίνητο
Θα τα πούμε σε κάποιο ταξίδι οσονούπω
 Να είστε καλά και καλά κουμάντα

Κώστας
« Last Edit: Δευτέρα 10 Δεκέμβριος 2012, 22:56:26 μμ by ALPHAKAPPA »

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3184 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 00:10:06 πμ
Κώστα καλως μας ηλθες, καλές βόλτες να 'χεις και πάντα όρθιος

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #3185 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 00:45:46 πμ
καλησπερα στην παρεα
Το ονομα μου ειναι Σωτηρης απο Θεσσαλονικη και μολις την προηγουμενη εβδομαδα εγινα κατοχος της μηχανης που παντα γουσταρα
ΤΑ 600 του 99
Ισως χρειαστω καμια πληροφορια για την μηχανη γιατι ειναι η πρωτη μου,οποτε ζηταω συγνωμη προκαταβολικα για τις (χαζες) ερωτησεις που ισως σας κανω

Σωτήρη καλώς ηρθες, οσο για ερωτήσεις ρίξε εσύ και μη σε νοιάζει ....

Καλήσπερα παιδιά!Είμαι ο Μάριος απο Ηράκλειο τσι Κρητης!! 
Είμαι νέος στο χώρο του forum , αλλα και στις μηχανές! Πολύ λίγοι έχουν - και μιλάνε για την ΤΑ 400 . Οτι ισχύει για τις μεγαλύτερες , ισχύει και για αυτην ??

Μάριε καλώς ηρθες στην παρέα, ολοι είμασταν κάποτε νέοι οσο για την 400 την γνήσια γιαπωνέζα αν την προσέξεις θα σε προσέξει.

Καλημέρα σας ....

Καλώε ηρθες και εσύ Κώστα, πράγματι η ΤΑ είναι ενας ηρεμος ταξιδιάρης καναπές. Ενα φαγανό παπί. Θέλει προσοχή όμως γιατί τα εχει τα κιλάκια της.

- Το εργαλείο μας είναι εξαιρετικό, καταπίνει χλμ απαλά και ξεκούραστα, δε διαμαρτύρεται ποτέ όπου και να το "βάλεις".
Πέντε χρόνια  παρέα με το Transalp 650(mod.02- μπλε) σε πολλά  ταξίδια, πάντα φορτωμένος
Κάθομαι Γαλάτσι Αττικής...οδηγώ μοτό από το 1984...οπότε μάλλον είμαι πωρωμένος αφού δε θέλησα ποτέ αυτοκίνητο

Κώστας

Καλώς ηρθες και εσύ Κώστα. Αν εχεις βαρύ δεξί χέρι όλα καινε. Αν όμως δεν εχεις παράλογες απαιτήσεις  είναι αρκετά οικονομική για καρπυρατεράτο, εχω βγάλει και 350χλμ με ενα τεπόζιτο δικάβαλος.

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3186 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 03:30:27 πμ

Καλημέρα σας ....

Καλώς μας ήλθες. Καλές στράτες. Εδώ θα βρείς εξπέρ. Προσωπικά έμαθα πολλά.

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3187 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 04:13:19 πμ
Κώστα   ALPHAKAPA   καλώς μας ήλθες, εδώ θα λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες σου,υπομονή χρειάζεται

Offline tolis-kmp

• Απλός οδηγός
  • ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Reply #3188 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 07:10:20 πμ
 :welcome: Dubniak - KostasTrans - ALPHAKAPPA...καλές βόλτες και πάντα όρθιοι !!! :thumbup:

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3189 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 07:20:02 πμ

Κώστας

Καλώς μας ήλθες. Καλούς δρόμους.

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3190 on: Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2012, 07:22:29 πμ
καλησπερα στην παρεα
Το ονομα μου ειναι Σωτηρης απο Θεσσαλονικη και μολις την προηγουμενη εβδομαδα εγινα κατοχος της μηχανης που παντα γουσταρα
ΤΑ 600 του 99
Ισως χρειαστω καμια πληροφορια για την μηχανη γιατι ειναι η πρωτη μου,οποτε ζηταω συγνωμη προκαταβολικα για τις (χαζες) ερωτησεις που ισως σας κανω

Καλώς ήλθες Σωτήρη. Καλούς δρόμους.

Offline akyla

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3191 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 02:06:22 πμ
Καλησπέρα,
Γιώργος απο Πειραιά και αύριο παραλαμβάνω το ΤΑ μου (μτχ φυσικά) μοντέλο 6/2007 με ελάχιστα χλμ.
Μετά απο διάφορα παπιά (ως πιτσιρικάς)
ένα BMW 650 dakar
ένα BMW 1150 GS
και δύο ατυχών αγορών scooter... επιστρέφω με το ΤΑ, έχω διαβάσει τα καλύτερα, έχω ακούσει τα καλύτερα και περιμένω να τα διαπιστώσω!!!

Καλώς σας βρήσα λοιπόν, θα τα πούμε στους δρόμους... Καλά χλμ να έχουμε όλοι κ πάντα όρθιοι.

:moped: :moped: :moped: :moped:

Offline Doctor

• Rossi και πάνω !
Reply #3192 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 02:16:37 πμ
:welcome: στην παρέα και καλή διαμονή
:moped: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Offline nektsili

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Πειραιάς - Αστυπάλαια
Reply #3193 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 02:30:00 πμ
Καλησπέρα,
Γιώργος απο Πειραιά και αύριο παραλαμβάνω το ΤΑ μου (μτχ φυσικά) μοντέλο 6/2007 με ελάχιστα χλμ.
ένα BMW 650 dakar
ένα BMW 1150 GS
και δύο ατυχών αγορών scooter... επιστρέφω με το ΤΑ, έχω διαβάσει τα καλύτερα, έχω ακούσει τα καλύτερα και περιμένω να τα διαπιστώσω!!!

Καλώς σας βρήσα λοιπόν, θα τα πούμε στους δρόμους... Καλά χλμ να έχουμε όλοι κ πάντα όρθιοι.

Καλώς ήρθες φίλε Γιώργο στην παρέα μας και με το καλό η παραλλαβή της κούκλα σου. Εύχομαι να σε πετύχω στον Πειραιά να τα πούμε και απο κοντά.

- Ξέχνα την Παγκόσμια ειρήνη. Επικέντρωσε την προσοχή σου στο να χρησιμοποιείς το ΦΛΑΣ όταν στρίβεις. -

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #3194 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 06:14:26 πμ
 :welcome:  :moped: :welcome:  :moped: :welcome:  :moped: :welcome:  :moped: :welcome:

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #3195 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 15:07:48 μμ
Καλώς μας βρήκες Γιώργο, με το καλό να παραλάβεις το κουκλί σου, καλοπερπάτητη, και πάντα όρθιος, πιστευω πως δεν θα το μετανοιώσεις για την επιλογή που έκανες

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #3196 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 16:32:21 μμ
Καλώς μας ήλθες Γιώργο. Με το καλό η παραλαβή της κούκλας. Δεν θα σου δώσει επιδόσεις, αλλά θα σου είναι πάντα πιστη, να σε πάει όπου της πείς. Καλές στράτες.  :moped: :moped: :moped:

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #3197 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 16:37:51 μμ
Κώστα και Γιώργο
 :welcome:

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

andy

• Guest
Reply #3198 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 17:57:42 μμ
Καλησπέρα,
ένα BMW 650 dakar
ένα BMW 1150 GS

Εγώ στα έλεγα αλλά δεν με άκουγες.
Καλώς ήρθες Γιώργαρε και εδώ.
Τρομερή έκπληξη που σε βλέπω εδώ.
Το maxsym 400 δεν σου έκατσε;;;;;;

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
Reply #3199 on: Τετάρτη 12 Δεκέμβριος 2012, 18:12:44 μμ
Γιωργο καλως ηρθες στην παρεα μας και καλα χιλ με το ΤΑ!!!!!!!!
Πανω απο ολα να εισαι ασφαλης!!!!!!!!!!!!!