Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1727446

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #2125 on: Τρίτη 26 Ιούλιος 2011, 22:35:46 μμ
ξεκιναω με επιδαυρο μετα καλαματα και μετα ελαφονισο
15 μερουλες πανο στο ΤΑ
και πολλα χιλιομετρα
και απο οτι βλεπω αντρεα ειμαστε και γειτονες
ξενοφωντος ειναι το πατρικο μου
και εγο μενω τωρα στο παλιο νεκροταφιο στιν νηκαια
 ;D

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #2126 on: Τρίτη 26 Ιούλιος 2011, 22:39:22 μμ
Την γλυτωσες .......που δεν πας απο Αμαλιαδα  :2hysterical: :2hysterical:
γιατι καλε τη εχει η αμαλιαδα;

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #2127 on: Τρίτη 26 Ιούλιος 2011, 22:42:11 μμ
Τον ΑΝΤΡΕΑ ΙΩΑΝ... :2hysterical:

andy

• Guest
Reply #2128 on: Τρίτη 26 Ιούλιος 2011, 22:42:51 μμ
Να πας απόψε στο ΣΥΜΟΦΕ να γνωριστείς με τους υπόλοιπους

θα έχει και σουβλακια τσαμπα :2hysterical: :2hysterical:

είμαι εγώ τώρα διακοπές ;D

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #2129 on: Τρίτη 26 Ιούλιος 2011, 22:50:48 μμ
Να πας απόψε στο ΣΥΜΟΦΕ να γνωριστείς με τους υπόλοιπους

θα έχει και σουβλακια τσαμπα :2hysterical: :2hysterical:

είμαι εγώ τώρα διακοπές ;D
χαχαχα καλα να περνας δεν μπωρο να παω σημερα μαζευω τα πραγματα αυριο φευγω και εγω οποσ σου ειπα

Offline takas

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2130 on: Πέμπτη 28 Ιούλιος 2011, 20:27:04 μμ
Γεια σας και απο εμενα.
Με λενε Τακη αυτη την στιγμη δεν ειμαι κατοχος καποιας μοτο αλλα το ψαχνω.
Ειμαι πατερας τριων παιδιων οποτε εχω αλλες προτεραιοτητες (αυτοκινητο)  :-[
Αλλα επειδη το αιμα νερο δεν γινεται θα το παρω ενα Transalp  :eusa_clap:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2131 on: Πέμπτη 28 Ιούλιος 2011, 21:08:48 μμ
Καλώς ήρθες Τάκη και με το καλό να το αποκτήσεις.

Παύλος Καρούμπης

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #2132 on: Πέμπτη 28 Ιούλιος 2011, 21:27:19 μμ
Γειά σου Τάκη με το καλό και γρήγορα να την αποκτήσεις, τα υπόλοιπα θα  μπουν στην σειρά τους, σιγά-σιγά όλα γίνονται

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #2133 on: Παρασκευή 29 Ιούλιος 2011, 00:51:48 πμ
τακη μου να σου ζεισουν και εγω καινουριος στην παρεα εδω. ειμαι και με κενουριο ΤΑ
αυτην τη στιγμη γραφω απο επιδαυρο το πρωτο ταξιδη με το ΤΑ στο σινιστο ανεπιφιλακτα
βεβεα τα παιδια μπορουν να σου πουν πολα περισοτερα.

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2134 on: Παρασκευή 29 Ιούλιος 2011, 01:10:26 πμ
makispsilos, κουκλί το όχημα εύγε,  :eusa_clap: στα ΤΑ αξίζει να κυκλοφοράνε περιποιημένα και καλοσυντηρημένα, στο μέτρο του επιτρεπτού.

Τακη καλώς ηρθες, ολα με τον καιρό τους, επειτα χρήμα δεν υπάρχει, αλλά ούτε και υπήρχε, και κατα τα φαινόμενα δεν θα υπάρχει , οπότε μια απόφαση είναι,για να την αποκτήσεις ... Ετσι έλεγα κι εγώ κάποτε, αντε να κάνουμε το πρώτο, [στα 22 σήμερα ο γιόκας και ζητάει και τούτού] αντε και το δεύτερο [στα 17 σήμερα η κοράκλα και θέλει μια 700 στα φροντηστήρια λυκειου το μήνα] και να ξεπεταχτούν και να εχουμε και λίγο μυαλό στό κεφάλι  :goofy:, και πάτησα τα ...ηντα για να την πάρω και μετά .... ηρθε και το τρίτο  [ 3 χρονών σήμερα η δεύτερη κοράκλα] :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: και τώρα πιό πολύ σπρώχνω καρότσι παρά οδηγώ την ΤΑ  :2hysterical:
« Last Edit: Παρασκευή 29 Ιούλιος 2011, 01:12:56 πμ by Stoneman »

Offline makispsilos

• Rossi και πάνω !
Reply #2135 on: Παρασκευή 29 Ιούλιος 2011, 07:12:30 πμ
ευχαριστω φιλε μου και ετση θα μηνη

Offline MAKIS ABOROS

• Απλός οδηγός
Reply #2136 on: Παρασκευή 29 Ιούλιος 2011, 07:54:11 πμ
makispsilos, κουκλί το όχημα εύγε,  :eusa_clap: στα ΤΑ αξίζει να κυκλοφοράνε περιποιημένα και καλοσυντηρημένα, στο μέτρο του επιτρεπτού.

Τακη καλώς ηρθες, ολα με τον καιρό τους, επειτα χρήμα δεν υπάρχει, αλλά ούτε και υπήρχε, και κατα τα φαινόμενα δεν θα υπάρχει , οπότε μια απόφαση είναι,για να την αποκτήσεις ... Ετσι έλεγα κι εγώ κάποτε, αντε να κάνουμε το πρώτο, [στα 22 σήμερα ο γιόκας και ζητάει και τούτού] αντε και το δεύτερο [στα 17 σήμερα η κοράκλα και θέλει μια 700 στα φροντηστήρια λυκειου το μήνα] και να ξεπεταχτούν και να εχουμε και λίγο μυαλό στό κεφάλι  :goofy:, και πάτησα τα ...ηντα για να την πάρω και μετά .... ηρθε και το τρίτο  [ 3 χρονών σήμερα η δεύτερη κοράκλα] :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: και τώρα πιό πολύ σπρώχνω καρότσι παρά οδηγώ την ΤΑ  :2hysterical:

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
δεν ήξερες δε ρώταγες;;; :2hysterical: :2hysterical:

Offline djolefil

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2137 on: Σάββατο 30 Ιούλιος 2011, 03:52:15 πμ
Γεια σας ειμαι ο Γιωργος 33  ετων και ζω στο Νεο Ηρακλειο Αττικης! οπου μπορω να βοηθησω ειμαι εδω (καθηγητης γερμανικων)!
θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα!

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2138 on: Κυριακή 31 Ιούλιος 2011, 14:14:17 μμ
Γιώργο καλώς ήρθες και πάντα όρθιος.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2139 on: Κυριακή 31 Ιούλιος 2011, 15:41:51 μμ
Γειά σου Γιώργο Ηρακλειώτη, καλώς ηρθες στην παρέα μας. :wave: Ηρακλειώτης και εγώ 27 χρόνια έμενα πίσω απο τον σινεμά 3αστέρια κοντά στο γήπεδο του Τυφώνα αν υπάρχει ακόμα και δεν εχει γίνει πολυκατοικία. Τώρα μένω Ελευσινα σύμφωνα με το ρητό που λένε οτι σέρνει καράβι... αν το έχεις ακούσει  :2hysterical: :2hysterical:

δεν ήξερες δε ρώταγες;;; :2hysterical: :2hysterical:

Είδα οτι πολλοί προχώρησαν στο αντίπαλο στρατόπεδο και είπα να δοκιμάσω μήπως τελικά καλοπερνάγανε και όλα αυτά ηταν προπαγάνδα για να μείνει ''κλειστό'' το κλαμπ!  :goofy: Αλλά την πάτησα!  :2hysterical: Είναι και το Fairy, ξέρεις απο τη διαφήμιση που λέει οτι μια σταγόνα αρκεί ... και δεν το πρόπσεξα και αυτό  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Babstaz

• Ε όχι και
  • Rossi και πάνω !
Reply #2140 on: Κυριακή 31 Ιούλιος 2011, 15:48:26 μμ
ευχαριστω φιλε μου και ετση θα μηνη

Πρώτα απ' όλα  :welcome:!!!

Δεύτερον, μην αγχώνεσαι, τα πήραμε καθ' ένας για διαφορετικό λόγο αλλά δε μασάει το ΤΑ.

Μη το λυπάσαι (δεν εννοώ να το αφήσεις να σαπίσει) και θα σου χαρίσει απίστευτες στιγμές, μέρες, χρόνια!  ;)

Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!

Στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα.....                                                                                          "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία"

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2141 on: Κυριακή 31 Ιούλιος 2011, 16:21:02 μμ
Γειά σου Γιώργο Ηρακλειώτη, καλώς ηρθες στην παρέα μας. :wave: Ηρακλειώτης και εγώ 27 χρόνια έμενα πίσω απο τον σινεμά 3αστέρια κοντά στο γήπεδο του Τυφώνα αν υπάρχει ακόμα και δεν εχει γίνει πολυκατοικία. Τώρα μένω Ελευσινα σύμφωνα με το ρητό που λένε οτι σέρνει καράβι... αν το έχεις ακούσει  :2hysterical: :2hysterical:

Είδα οτι πολλοί προχώρησαν στο αντίπαλο στρατόπεδο και είπα να δοκιμάσω μήπως τελικά καλοπερνάγανε και όλα αυτά ηταν προπαγάνδα για να μείνει ''κλειστό'' το κλαμπ!  :goofy: Αλλά την πάτησα!  :2hysterical: Είναι και το Fairy, ξέρεις απο τη διαφήμιση που λέει οτι μια σταγόνα αρκεί ... και δεν το πρόπσεξα και αυτό  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
Ν Ηρακλειώτης παρακαλώ, για να ξέρουμε τη λέμε. ;D ;D

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΟΥΝ

Offline ΜΙΧΑΗΛ

• TRANSALP...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2142 on: Δευτέρα 01 Αύγουστος 2011, 17:36:48 μμ
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΟΤΟ ( ΤΑ. HONDA XL 600V ΤΟΥ 1992 ) ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΝ HONDA ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
ΜΕΝΩ ΑΤΤΙΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Offline MAKIS ABOROS

• Απλός οδηγός
Reply #2143 on: Δευτέρα 01 Αύγουστος 2011, 17:40:42 μμ
 :welcome: :welcome: :welcome:
Καλοτάξιδη να είναι καλούς δρόμους να έχεις. Άμα την προσέχεις λίγο δεν πρόκριτε να πάθει τίποτα....

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #2144 on: Δευτέρα 01 Αύγουστος 2011, 17:50:26 μμ
Μιχάλη καλώς ήλθες στην παρέα μας, καλοπερπάτητη η καλή σου με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2145 on: Δευτέρα 01 Αύγουστος 2011, 18:25:13 μμ
Μιχάλη καλώς μας ήρθες στην παρέα.
Πάντα όρθιος.

andy

• Guest
Reply #2146 on: Τρίτη 02 Αύγουστος 2011, 16:49:14 μμ
Μιχάλη καλώς όρισες στην παρέα μας.
Πάντα όρθιος.

Offline TasosGri

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
    • Full-Scale Project
Reply #2147 on: Τρίτη 02 Αύγουστος 2011, 17:15:00 μμ
Γειά Χαρά σας κοπέλια και καλώς σας ευρήκα!  :P Πρόσφατα αγόρασα ένα XL700VA '08, και έχω αρχήσει να οργώνω την Κρήτη! διάβασα σχεδόν όλα τα Posts στο Forum και χαίρομαι πάρα πολύ που συμετέχω!

Offline cuckoos

• ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • Rossi και πάνω !
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
Reply #2148 on: Τρίτη 02 Αύγουστος 2011, 17:54:26 μμ
Γειά Χαρά σας κοπέλια και καλώς σας ευρήκα!  :P Πρόσφατα αγόρασα ένα XL700VA '08, και έχω αρχήσει να οργώνω την Κρήτη! διάβασα σχεδόν όλα τα Posts στο Forum και χαίρομαι πάρα πολύ που συμετέχω!

Καλώς τον πατριώτη.
Καλώς ήρθες.
Να τα πούμε καμία φορά σε κάποια μάζωξη η εκδρομή άμα βολέψει.

Παγκρήτια μάζωξη εννοώ.
Είναι ακόμα σε εμβρυακή κατάσταση.

Δες αυτό. http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,17150.0/topicseen.html

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #2149 on: Τετάρτη 03 Αύγουστος 2011, 01:07:23 πμ

καλως μας βρηκες Τασο!!!

Πως "εμπλεξες" πρωτα με τους βαραντεριστας;;;  ;D

Ειχε  παρει το ματι μου το χρυσαφι ΤΑ σου απο μερες στην πανελληνια τους.  ;D ;D

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!