Hellas Transalp Forum

Μπορει να γινει καλυτερο ???

Crazyrider · 13670

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 06:52:05 πμ

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #1 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 16:09:35 μμ
Γιαμ Γιαμ!!!! Να σου ξαναγράψω μπράβο σου!!!Πολύ ωραίο και μάλιστα μάχιμο!!! Πως παρέκαμψες το ΑΒS;
Όσο για την ερώτηση σου, ναι μπορεί να γίνει καλύτερο αρκεί να δώσεις αρκετά χρήματα.... :( :( :(
Αρχίζοντας από ένα τροχό 21 ιντσών και μετά σε άλλο πηρούνι και και και............
Όρεξη και μεράκι να υπάρχει. Α ξέχασα και λίιιιιιιγο χρήμα!!!!!!!!

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #2 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 16:54:12 μμ
Πολυ ωραιο και μπραβο ...αλλα λεω τωρα εγω με ολα αυτα τα αξεσουαρ αν τα μετατρεψεις σε χρημα + αγορα μηχανης μηπως θα πηγαινες σε μια σκαλα πιο πανω σε μοτο δλδ απο 800 σε GS ,TIGER, ,KTM  και γιατι οχι και σε χιλια ακομα .

Ερωτηση ειναι αυτη χωρις να θελω να μειωσω οτι αναβαθμιση εχεις κανει στην μοτο .
 :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #3 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 17:27:54 μμ
Πολυ καλη δουλεια, μπραβο !
Ποσα εχεις επενδυσει συνολικα  ?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #4 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 17:52:22 μμ

είσαι μερακλής

μπράβο

τό "μπαούλο" όμως καλό είναι νά τόχεις άδειο.
έχει μπεί αρκετά πίσω από τόν άξονα καί θά σού δημιουργεί πρόβλημα στό τιμόνι.

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #5 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 18:35:37 μμ
Πολυ ωραιο και μπραβο ...αλλα λεω τωρα εγω με ολα αυτα τα αξεσουαρ αν τα μετατρεψεις σε χρημα + αγορα μηχανης μηπως θα πηγαινες σε μια σκαλα πιο πανω σε μοτο δλδ απο 800 σε GS ,TIGER, ,KTM  και γιατι οχι και σε χιλια ακομα .

Ερωτηση ειναι αυτη χωρις να θελω να μειωσω οτι αναβαθμιση εχεις κανει στην μοτο .

Παναγιώτη δεν έχεις δίκιο, γιατί από μόνες τους οι μηχανές αυτές δεν έχουν τίποτα επάνω, συνεπώς ο επίδοξος μερακλής θα χρειαζόταν να δώσει πάλι ένα σκασμό χρήματα για να την κάνει όπως θέλει. Συνεπώς άσε τον άνθρωπο να χαίρεται την μούρλα του....
Ξανά μανά μπράβο σου :eusa_clap:

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #6 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 18:46:30 μμ
Φίλε μου απλά πανέμορφη :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Αξίζει και με το παραπάνω όλα αυτά που έχεις ξοδέψει....

Τώρα για το αν μπορεί να γίνει καλύτερο;;

"Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" ;)

Αλλά βρε παιδί μου το δικό σου είναι το καλύτερο.... ;)

P.s. Δώσε λεπτομέρειες για το ABS Switcher ;)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #7 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 22:08:32 μμ

Και για τα λαστιχα, αναρτησεις, εξατμιση κλπ κλπ κλπ  ;D

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 22:44:13 μμ
τό "μπαούλο" όμως καλό είναι νά τόχεις άδειο.
έχει μπεί αρκετά πίσω από τόν άξονα καί θά σού δημιουργεί πρόβλημα στό τιμόνι.

:thumbright:
Ειδικα στο χωμα!

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Reply #9 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 23:22:50 μμ
Συγχαρητήρια πολύ ωραία δουλειά.  :eusa_clap:

Να πέρνουμε ιδέες και εμείς οι νεότεροι.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #10 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 23:29:28 μμ
 :eusa_clap:
Μπράβο!! όλα καταπληκτικά εκτός.....................
από το κουτί του Delivery  :goofy:
ΒΓΑΛΤΟ!!!!!!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 23:33:55 μμ
Τις περισσοτερες αντικαταστασεις που εχεις κανει καλως τις εκανες Ειδικα αν χρησιμοποιεις την μοτοσυκλετα σου για τον σκοπο για τον οποιο τις εκανες!
Καποια εξτρα ομως που εχεις βαλει προσωπικα τα θεωρω περιτα Ειδικα με τις τιμες που τα κοστολογει η γνωστη εταιρεια!
Μιλωντας παντα για χωματινη χρηση εισαι κομπλε Αλλα αφου ρωτας το μονο που ισως χρειαζεσαι ειναι ενα ζευγαρι σπαστοι καθρεφτες Που ω τι εκπληξη η εν λογω εταιρεια τους πουλαει σε "λογικη" τιμη! Δεν τους εχω βαλει ουτε εγω για να εχω αποψη για την ποιοτητα τους Και ισως να μην τους βαλω και ποτε...

Α! ναι!
Αν και μαλλον το μηχανακι ειναι ακομα "κουτα" αργοτερα θα χρειαστεις μεταλικα μαρκουτσια στα φρενα

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 23:40:50 μμ
Παναγιώτη δεν έχεις δίκιο, γιατί από μόνες τους οι μηχανές αυτές δεν έχουν τίποτα επάνω, συνεπώς ο επίδοξος μερακλής θα χρειαζόταν να δώσει πάλι ένα σκασμό χρήματα για να την κάνει όπως θέλει. Συνεπώς άσε τον άνθρωπο να χαίρεται την μούρλα του....
Ξανά μανά μπράβο σου :eusa_clap:
Ε οχι και δεν εχουν τιποτα πανω! Ειδικα τα Καθε Τριτη Μαστορα μονο ξεβρακωτα δεν τα λες!

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #13 on: Πέμπτη 03 Φεβρουάριος 2011, 23:58:55 μμ

Φιλε μου ειχα πιο πριν και οχι για λιγο αλλα με ενα τσουβαλι χλμ και κτμ adv 990 και gs 1150 και gs 1200 adv και σε ολα ελλειπε αυτο το κατι ........και ποιο ειναι αυτο ???? δεν ηταν honda ετσι απλα.Tο μεν πρωτο ηταν τελειο αλλα εκαιγε το πατο του το δευτερο ηταν βαρυ και το τριτο παραητανε φλωρε για μενα ,,,τελος παντων εγω εψαχνα για κατι που να μου θυμιζει λιγο αφρικα και να μπορω ανεξοδα να γραφω χλμ και on και οff και ας μην εχει 21 μπροστα δε με χαλαει αλλωστε αμα θελω να κανω εντουρο καβαλω τη σουηδεζα μου και ξεκαυλ@!#ω.Μεχρι φετος ειχα ενα τενερακι τουμπανο και εγραψα μαζι του κοντα στα 20000 χλμ εκ των οποιων τα 4-5 ητανε χωματινα αλλα ρε παιδι μου καλο αν και ψηλοβαρο στο χωμα σβελτο και σουζιαρικο στο δρομο οταν ημουνα δικαβαλος νομιζα οτι θα με περασουνε απο πανω ....βλεπεις αλλη χαρη ο ενας κυλινδρος μεγαλη η χαρη των δυο και ειδικα οταν αυτη ειναι V ειναι honda και εχουνε και μια ιστορια!!!αυτα εν ολιγοις δε θελω να πεισω κανενα οτι εχω το καλυτερο απλα αυτο που φτιαχνω το εχω για να το χρησιμοποιω οπως πρεπει και ειδικα εκει που πρεπει.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #14 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:03:19 πμ

Για πες μας πληροφορίες;;;;

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:07:24 πμ
!αυτα εν ολιγοις δε θελω να πεισω κανενα οτι εχω το καλυτερο απλα αυτο που φτιαχνω το εχω για να το χρησιμοποιω οπως πρεπει και ειδικα εκει που πρεπει.
Μα το θεμα δεν ειναι να μας πεισεις για κατι πραγματι οι αναβαθμισεις που εχεις κανει μεταμορφωνουν την μηχανη σε οπλο ...αναλογιζομε το κοστος χωρις να γνωριζω την προιστορια σου στις μηχανες που φαινετε οτι εχεις αλλα και  το χωμα το εχεις μεσα σου .
Πραγματι το ΤΑ το 700 ειναι για την κατηγορια του πολυ καλο δεν το εχω ..εχω το 650 συνεπως μεσα απο την πορεια σου ευχομε να δικαιωθεις για την επιλογη σου και να την ευχαριστηθεις οσο δεν παει .

Ποσο καιρο το εχεις στην κατοχη σου ?

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #16 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:15:11 πμ

Για πες μας πληροφορίες;;;;
Θα γραψω με λιγα λογια και απλα ......αναρτηση πισω ohlins πληρως ρυθμιζομενη με αλλαγη ελατηριων αναγκαστικα μπροστα συν λαδια και φυσικα κονικα ρουλεμαν λαιμου κοντα στα 1100 ευρω.Εξατμιση remus + αναγκαστικα παλι φιλτρο kn κοντα στα 500.Καλουδια touratech που προσεξε δε κανω διαφημιση ουτε ειμαι μετοχος της απλα και μονο αν θες να πας χωμα και να μη μεινεις με κανα καρτερ στο χερι η με κανα σπασμπενο λεβιε ταχυτητων στο ποδι και πολλα πολλα αλλα κοντα στο 1500 ευρω.Τιμονι renthal για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε χαζοπτωσεις και να νοιωθεις οτι οδηγας μοτο και οχι ποδηλατο οπως και θερμαινομενα γκριπακια ....βλεπεις εγω χειμωνα καλοκαιρι ειμαι πανω στη μηχανη βρεξει χιονισει γυρω στα 300 ευρω.Και τελος για οτι αφορα το κουβα του ντιλιβερα αχαχαχααχα ειναι γεματος εργαλεια γιατι ουκ ολιγες φορες θα τα χρειαστω καπου καποτε ....αυτα!!!

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #17 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:16:53 πμ
Μα το θεμα δεν ειναι να μας πεισεις για κατι πραγματι οι αναβαθμισεις που εχεις κανει μεταμορφωνουν την μηχανη σε οπλο ...αναλογιζομε το κοστος χωρις να γνωριζω την προιστορια σου στις μηχανες που φαινετε οτι εχεις αλλα και  το χωμα το εχεις μεσα σου .
Πραγματι το ΤΑ το 700 ειναι για την κατηγορια του πολυ καλο δεν το εχω ..εχω το 650 συνεπως μεσα απο την πορεια σου ευχομε να δικαιωθεις για την επιλογη σου και να την ευχαριστηθεις οσο δεν παει .

Ποσο καιρο το εχεις στην κατοχη σου ?
κοντα στους 4 μηνες και εχω γραψει περιπου 4000 χλμ τα περισσοτερα ασφαλτο βεβαια ,τωρα ομως που το εφτιαξα θα του πιω το αιμα!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:18:21 πμ
Και πολύ καλά θα κάνεις να του το πιείς!  του αξίζει ετσι τουμπανο που τό κανες! 

για πες τιποτε για το ABS switcher...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

savvas

• Guest
Reply #19 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:19:55 πμ
Δηλαδή 8300+1100+500+1500+300 = 11.700€

Δεν είναι και λίγα....

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:21:31 πμ
κοντα στους 4 μηνες και εχω γραψει περιπου 4000 χλμ τα περισσοτερα ασφαλτο βεβαια ,τωρα ομως που το εφτιαξα θα του πιω το αιμα!
Μην τη λυπηθης καθολου .....αλλωστε 3400 ευρω ειναι αυτα φιλε ..και απο οτι καταλαβα δεν εισαι του Κολωνακιου για καφε και μοστρα το μοτο ..οποτε σιγουρα θα σε ευχαριστηση στο επακρο  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Επι τη ευκαιρια περνα και απο το ΣΜΦ καποια στιγμη να σε γνωρισουμε και απο κοντα  ;D

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #21 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:28:21 πμ
Μην τη λυπηθης καθολου .....αλλωστε 3400 ευρω ειναι αυτα φιλε ..και απο οτι καταλαβα δεν εισαι του Κολωνακιου για καφε και μοστρα το μοτο ..οποτε σιγουρα θα σε ευχαριστηση στο επακρο  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Επι τη ευκαιρια περνα και απο το ΣΜΦ καποια στιγμη να σε γνωρισουμε και απο κοντα  ;D
Σιγουρα θα περασω και οποιος γουσταρει μπορει να μου στειλει και μνμ να παμε καμια χωματινη εκδρομουλα ααααααα και μη μου πει να φτιαξει πρωτα ο καιρος γιατι ο καιρος ειναι ιδανικος ...........................Και αν κανεις απο εδω κανει και εντουρο εγω 1-2 φορες την εβδομαδα ανεβαινω με τη σουηδεζα μου Υμηττο οποτε αν καποιος πασχει απο παρεα εγω ειμαι εδω !!!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #22 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:29:57 πμ
 Ρε συ Crazy ο κόσμος σου σε ζητάει......  ;D ;D ;D

Offline Crazyrider

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:30:09 πμ
Και πολύ καλά θα κάνεις να του το πιείς!  του αξίζει ετσι τουμπανο που τό κανες! 

για το διακοπτη συντομα θα αναφερθω μιας και ειμαι στη διαδικασια της πατεντοποιησης.

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Παρασκευή 04 Φεβρουάριος 2011, 00:32:33 πμ
Σιγουρα θα περασω και οποιος γουσταρει μπορει να μου στειλει και μνμ να παμε καμια χωματινη εκδρομουλα ααααααα και μη μου πει να φτιαξει πρωτα ο καιρος γιατι ο καιρος ειναι ιδανικος ...........................Και αν κανεις απο εδω κανει και εντουρο εγω 1-2 φορες την εβδομαδα ανεβαινω με τη σουηδεζα μου Υμηττο οποτε αν καποιος πασχει απο παρεα εγω ειμαι εδω !!!
Περιεργο να μην εχεις λαβει ακομα πμ για εντουροβολτα  :eusa_think: :eusa_think:

για τσεκαρε τα πμ σου ....σιγουρα δεν θα εχεις απο μενα δεν ειμαι τοσο του χωματος  ;D
αλλα εχει καποιους που το εχουν στο αιμα τους και σιγουρα θα ταιριαξης  ;) ;)

και καλα θα περασετε  ;) ;)