Hellas Transalp Forum

Ερώτηση αρχάριου

Federacion · 8557

Offline Federacion

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Πέμπτη 23 Δεκέμβριος 2010, 23:44:58 μμ
Ψαχνομαι στη Θεσσαλονίκη να βάψω όλη τη μοτοσυκλέτα (xlv600 98).
Απλά για την ώρα οι τιμές που ακούω μου φαίνονται εξωφρενικές (για το βαλάντιο μου).
Πόσο κοστίζει λέτε;
Μήπως ξέρει κανέις κάτι οικονομικό;

costas

• Guest
Reply #1 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 00:45:14 πμ
Ψαχνομαι στη Θεσσαλονίκη να βάψω όλη τη μοτοσυκλέτα (xlv600 98).
Απλά για την ώρα οι τιμές που ακούω μου φαίνονται εξωφρενικές (για το βαλάντιο μου).
Πόσο κοστίζει λέτε;
Μήπως ξέρει κανέις κάτι οικονομικό;

Μελέτησε αυτό που έκανα !!! 100 ευρώ στοίχισε!!!! http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,2644.0.html

Offline Federacion

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 01:16:17 πμ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ!!!

παρόλαυτα ο χρόνος είναι χρήμα στη περίπτωσή μου και ίσως με τόση δουλεία να μη τα καταφέρω.

Offline lanos

• May the Force be with you..
  • Rossi και πάνω !
  • May the Force be with you..
Reply #3 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 02:37:10 πμ
Κώστα να σε ρωτήσω, τον κινητήρα τον έβαψες επάνω στο μηχανάκι η τον κατέβασες???

Offline Federacion

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 03:01:38 πμ
δλδ εαν δεν την βάψω εγω το 500αρικο δε το γλιτώνω;

costas

• Guest
Reply #5 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 03:19:19 πμ
Κώστα να σε ρωτήσω, τον κινητήρα τον έβαψες επάνω στο μηχανάκι η τον κατέβασες???

Πάνω στο μηχανάκι με σπρέυ της φωτιάς (3-4 ευρώ) , ένα ψέκασμα , δούλεμα για λίγο η μηχανή , δεύτερο ψέκασμα ξαναδούλεμα η μηχανή και μετά από 5 χέρια με αντίστοιχα δουλέματα της μηχανής 5 λεπτών την φορά ήταν οκ !!!! 3 χρόνια που την κράτησα δε χάλασε καθόλου!!!! ;)

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #6 on: Παρασκευή 24 Δεκέμβριος 2010, 05:39:40 πμ
η αληθεια ειναι οτι ειχες κανει πολυ καλη δουλεια.. :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #7 on: Σάββατο 25 Δεκέμβριος 2010, 01:25:07 πμ
δλδ εαν δεν την βάψω εγω το 500αρικο δε το γλιτώνω;

Eίναι και το που θα πέσεις. Μερικοί το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Η ταρίφα είναι στα 400 ευρά για βάψιμο μόνο τα πλαστικά, τουλάχιστον στην 650αρα που ρώτησα, και δίχως ραγίσματα εννοείται. Κάποιος μου ζήτησε 180 ευρώ για να βάψει μόνο το τεπόζιτο!!!!. Τελικά με ενα δύο σπρεύ φτιαγμένο χρώμα διπλής , ενα καλό σπρευ λουστρο και πολύ μεράκι για το τρίψιμο με το 1000αρι νερού εκανα υπέροχη δουλειά, εβαψα την ποδιά, το  πίσω ψαλίδι, το κάλυμα του πίσω φαναριού, και την σχάρα. Στα πλαστικά ενα χεράκι ειδικό primer πλαστικού σε γλυτώνει απο ξεφλουδίσματα. Τα πλαστικά φεριγκ απλά τα γυάλισα με αλοιφή.

Offline delta

• Οδηγάρα
  • Κεφάλι αγύριστο...
Reply #8 on: Σάββατο 25 Δεκέμβριος 2010, 04:41:17 πμ
Eίναι και το που θα πέσεις. Μερικοί το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Η ταρίφα είναι στα 400 ευρά για βάψιμο μόνο τα πλαστικά, τουλάχιστον στην 650αρα που ρώτησα, και δίχως ραγίσματα εννοείται. Κάποιος μου ζήτησε 180 ευρώ για να βάψει μόνο το τεπόζιτο!!!!. Τελικά με ενα δύο σπρεύ φτιαγμένο χρώμα διπλής , ενα καλό σπρευ λουστρο και πολύ μεράκι για το τρίψιμο με το 1000αρι νερού εκανα υπέροχη δουλειά, εβαψα την ποδιά, το  πίσω ψαλίδι, το κάλυμα του πίσω φαναριού, και την σχάρα. Στα πλαστικά ενα χεράκι ειδικό primer πλαστικού σε γλυτώνει απο ξεφλουδίσματα. Τα πλαστικά φεριγκ απλά τα γυάλισα με αλοιφή.

140€ μου ζήτησε ένας τύπος στην Δελφών για μερικό βάψιμο (μικρογρατζουνιές από τα κλειδιά) του ντεπόζιτου και είχε την απαίτηση το ντεπόζιτο να το βγάλω εγώ.
Στην ερώτησή μου σε πόση ώρα θα το πάρω πίσω μου είπε το εξής ωραίο:''πάνε, πιές κανά καφέ και έλα σε καμιά ώρα να το πάρεις".
140€ την ώρα χαλλλλλλλαρά στη Σαλλλονίκη.
Ναι γιά. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μάστορα πόσο πάει το μέτρο?

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #9 on: Σάββατο 25 Δεκέμβριος 2010, 17:22:05 μμ
140€ μου ζήτησε ένας τύπος στην Δελφών για μερικό βάψιμο (μικρογρατζουνιές από τα κλειδιά) του ντεπόζιτου και είχε την απαίτηση το ντεπόζιτο να το βγάλω εγώ.
Στην ερώτησή μου σε πόση ώρα θα το πάρω πίσω μου είπε το εξής ωραίο:''πάνε, πιές κανά καφέ και έλα σε καμιά ώρα να το πάρεις".
140€ την ώρα χαλλλλλλλαρά στη Σαλλλονίκη.
Ναι γιά. :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
θα σου στοιχισει σχεδον τσαμπα να την στειλεις του Κωστα να στην βαψει... :2hysterical: :2hysterical:

Offline postman

• i love my moto
  • Οδηγάρα
  • Κωστας Παπαδοπουλος
Reply #10 on: Δευτέρα 27 Δεκέμβριος 2010, 05:32:38 πμ
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: καλυτερα δε γινεται

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #11 on: Δευτέρα 27 Δεκέμβριος 2010, 07:51:32 πμ
Φιλε μου Federation εχεις π.μ

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline stevenlord

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Τετάρτη 29 Δεκέμβριος 2010, 08:28:47 πμ
αν εχεις τ0 600 ειναι 400 ευρο και αλα 170 ευρο αν θες και σκελετο μοτερ η τιμες ειναι με τα χροματα και αυτοκολητα και ενοητε στη διχρομια σβησημο με αερογραφο δες εδο για σκελετο μοτερ να καταλαβης τη θελο να πο http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,16121.0.html.

ΒΑΦΕΣ ΜΟΤΟ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ
http://kolokynthou.olx.gr/paint-killer-iid-144603470