Sotos · 291396
Δε μαζευομαστε τα -καινουρια- ON-OFF μηχανακια να κανουμε καμια ασφαλτινη ομαδα? ...γιατι με εχει παιδεψει η πατεντα για την τοποθετηση της ποδιας...
οδηγος με διπλωμα μοτοσικλετας και ιδιοκτητης ΤΑ ψαχνει ομαδα προκειμενου να στεγασει την μηχανη του για το πρωτο του ΦΡ.πληροφοριες εντος ( στο προφιλ με email,πμ,sms,τηλεφωνο,σηματα καπνου,σηματα μορς)
πανο ελα να παμε μαζι και να κανουμε ταβερνιακο ραλυ
Με τιμή σας παρουσιάζω τους "Μικρούς Εξερευνητές":Ο Παύλος με τη γριά του (ΤΑ600) ξανά σε μεγάλες στιγμέςΟ Ευτύχης με τον "Τίγρη" αγριεμένο όσο ποτέΟ Νίκος (nikosr) με το υπερόπλο AT750 έτοιμο να σκαρφαλώσει στην κορυφή της ΔίρφηςΥΓ: Ζητούνται ικανοί οδηγοί γιά το ΦΡ. Σας διαθέτουμε BMW R1200 ADV και KTM 990 ADV, πληροφορίες εντός
Kι αν μας φτάσει..... :
Μη νομιζεις οτι θα εισαι ο μονος σε λιγο θα μπει αγγελια TRANSALPΙΤΗΣ μονος δικαβαλος ζητει στεγη ομαδας για να καλυφθει
Ντίνο μέσα και εγώ για το τεβερνιακό ράλι !!!
Αχ!!!!!!!!Κι εγώ στεναχωριέμαι που τους βλέπω σε αυτό το "χάλι".....
Κανονίστε να βγάλετε τις γέφυρες από τα καλάμια πάλι και να τις βρούμε με λαχνό σε ποιον ανήκει η κάθε μια
Ντίνο μέσα και εγώ για το τεβερνιακό ράλι !!![/quoteθα παω απο παρασκευη απογευμα στο ξενοδοχειο που θα μαζευτουν και απο κει και περα ΖΗΤΩ
Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει ο καθένας τη δική του γέφυρα......
Εσύ δεν είχες πάρει αυτή ?
εγω ειμαι μονοκαβαλος οποτε δεν λες για μενα,μαλλον.