profitis14 · 130214
ο ιταλος εχει προβλεψει φρυδια προστασιας
ρε τι μαθαινει κανεις...εγω νομιζα οτι αυτα τα δυο ειναι για να γατζωνουν οι ιμαντες της οδικής βοηθειας !
Μπορείς να τον ρωτήσεις τι γίνεται στην περίπτωση που θέλει κάποιος με Varadero να αλλάξει σε ζάντες με ακτίνες και ειδικότερα για το μπροστινό με 21' όπως το Africa ή το ΚΤΜ;
Βρε πόσο προχώρησε αυτό το θέμα!!!!!!!!Η καλύτερη μετατροπή που έχω δει Λευτέρη, είναι Vara με πηρούνι, ψαλίδι και τροχούς από AT.Νομίζω το φτιάχνει η Africaqueens.Δεν θα έκανα όμως τέτοια μετατροπή σε καινούριο Vara.Κανένας παληός με καρμπυρατεράτο;;;;;
Γινεται , βασικα ολα γινονται , αλλα κλασικη απαντηση μαστοριου ...... εεεεε πρεπει να το δω . Οσοι ειστε Αθηνα και λοιπη Ελλαδα γενικοτερα , οπως εχω πει , δεν νομιζω να μην βρειτε καλο μαστορα να ασχολειται με μετατροπες που να μην το κανει και μαλιστα με λιγοτερα χρηματα απ οτι εδωσα εγω.
Ετοιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Αφου ο μαστορας <<τοσπασε>> στην οδηγηση για να δει οτι ολα ειναι οκ , εκανα μια βολτιτσα κανα 20αρι χιλιομετρα να παρω τη δοση μου πρωτου ερθω σπιτι.--ΦΡΕΝΑ Oh my God , ηταν που ηταν μια χαρα και πριν ..........τωρα βδελα με τους δισκους του Βαρα. Το ΑBS δουλευει οπως και πριν (και ηταν η μεγαλη μας ανησυχια) , ΜΠΡΑΒΟ ρε μαστορα.--ΚΡΑΤΗΜΑ Μαλλον δεν οδηγω TA μεγαλη βελτιωση.--ΟΜΟΡΦΙΑ , ετσι επρεπε να εβγαινε .μαγκες ..................ειμαι σε εξαρση
Νομιζω η πιο καλη μεττροπη που χω δει σε τα700. Κανε ενα πιο κοντινο στους αποστατες των δαγκανων...Υπηρχε κατι ετοιμο η τους εφτιαξε απο το μηδεν;
Μου ηρθε μια ιδεα,λετε στο 650 να ταιριαζουν οι ζαντες απο το varadero 125;
Uploaded with ImageShack.us
οντως εγινε πανεμορφο και μαχιμο....αυτες οι φρεναρεςςςςςςςςςςςςς λες και ειναι dragster Μου ηρθε μια ιδεα,λετε στο 650 να ταιριαζουν οι ζαντες απο το varadero 125;
Μ' αρέσεις ... για προχώρα το ...wheels: 100/90-18 130/80-17brakes: single 276mm with 2 piston calipers single 220mm with 1-piston caliper
Το 650 έχει διπλό δισκόφρενο και τροχό 21 ίντσες μπροστά...
Το 130 αρι που φορα το ΤΑ700 μπαινει οριακα στην 4αρα ζαντα του Βαρα χωρις προβλημα ασφαλειας (να μας ξεζανταρει εκει που οδηγαμε ) , απλα μου ειπε οτι στην αλλαγη οταν ερθει η ωρα να βαλω 140αρι.
Ρε συ Θωμά να μαζευτούμε να κάνουμε καμιά πατέντα εσύ για το ΤΑ και εγώ για το Dero;