14 Φεβρουαρίου μεγάαααλη γιορτή...
Γιορτάζουν τα ανθοπωλεία,
γιορτάζουν τα ζαχαροπλαστεία,

τα κοσμηματοπωλεία,

τα Βurex, τα Egain,

μήπως ξέχασα κάτι;....

Α... ναι, και οι ερωτευμένοι!!!

Εκείνη την υπέροχη μέρα διαλέξαμε να σας πάμε βόλτα με ένα μικρό βαγονέτο σε κάτι σκοτεινά υπόγεια που ο ήλιος δεν μπορεί να τα δει. Θα τα δούμε εμείς όμως...

Και φυσικά μιλάω για το Vagonetto. Το πρώτο μεταλλευτικό και θεματικό πάρκο της χώρας μας. Εκεί θα ακολουθήσουμε τα χνάρια των μεταλλωρύχων (μέσα στην υπόγεια στοά 805 με τα κοιτάσματα του βωξίτη) και με τα οπτικοακουστικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας θα περιπλανηθούμε "μαζί" με τους μεταλλωρύχους και θα μάθουμε για τις μεθόδους εξόρυξης του. Αυτό λέει και
εδώ...
Η περιήγηση ΚΑΙ στις 4 διαδρομές στο Vagonetto στοιχίζει για τους:
ενήλικες 19 ευρώ
για τα παιδιά 14
και η διάρκεια της είναι 1,5 ώρα.
Μην ξεχνάτε ότι εκείνη την Κυριακή είναι και η τελευταία Κυριακή των Αποκριών.
Μπορεί εκεί που θα κάτσουμε να φάμε ή κατά την βόλτα μας στην ευρύτερη περιοχή να συναντήσουμε κάποια παρέλαση αρμάτων με μασκαρεμένους. Ας έχουμε μαζί μας κομφετί, σερπαντίνες και ότι άλλο απαιτεί η μέρα για να δημιουργήσουμε μία όμορφη ατμόσφαιρα με ανταλλαγή "πυρών"...
Ραντεβού λοιπόν στις
08:45 στα Goody’s του Αγ Στεφάνου με ώρα αναχώρησης 09:00.
Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουμε γεμάτο το ντεπόζιτο.
Όσοι θα έχουν συνοδηγούς (ειδικά εάν είναι γυναίκες

) θα πρέπει να έχουν ξυπνήσει λίγο νωρίτερα από το έτερο ήμισυ και να αφήσουν ένα όμορφο κόκκινο τριαντάφυλλο (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θα είναι χωρίς αγκάθια) δίπλα από το μαξιλάρι της. Έτσι θα αποφύγετε την μουρμούρα "που να τρέχουμε πρωί-πρωί βρε αγάπη μου, άσε που έχω και πονοκέφαλο"

και την μουρμούρα "και σου τα έλεγα εγώ... να πάμε με το αμάξι για να μην ξεπαγιάσω αλλά εσύ όπως πάντα παρασύρεσαι από τους άλλους και ορίστε τώρα... τρέμω από το κρύο"

.... και πολλές άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές...

Σε κάθε διαδρομή τα μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να τηρούν τον ΚΟΚ και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας γι' αυτούς, τους συνεπιβάτες αλλά και τους συνοδοιπόρους τους. Θα πρέπει δε να ακολουθούν τον εκάστοτε αρχηγό και να συμβάλλουν στην ομαλή και απρόσκοπτη διαδρομή του ταξιδιού.
Για ρίξτε μια ματιά και εδώ...http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=91.0http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=7466.msg122408#msg122408nik name Ενήλικες - Παιδιά memos 2 0