Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις απο την κοπή της πίτας στην Λ. Πλαστήρα 2010

panisk · 82400

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
on: Κυριακή 24 Ιανουάριος 2010, 01:48:55 πμ
Λίμνη Πλαστήρα LIVE !!!
Φωτογραφίες μέχρι τώρα από την Καρδίτσα μέχρι εδώ, θα βρείτε εδώ:

http://s990.photobucket.com/albums/af30/panisk/Limni%20Plastira%20HTC%202010/

Το άλμπουμ θα ανανεώνεται, μείνετε συντονισμένοι!!!
« Last Edit: Κυριακή 24 Ιανουάριος 2010, 01:52:21 πμ by panisk »

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Κυριακή 24 Ιανουάριος 2010, 07:37:23 πμ
Κοπή Πίτας ... νέες φώτο!

θερμοκρασία έξω -5

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

okeanos

• Guest
Reply #2 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:15:39 πμ
μόλις έφτασα! περισσότερα αργότερα....
« Last Edit: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:55:08 πμ by Sotos »

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:22:57 πμ
Επέστρεψα και εγω.μπραβο σε όλους για την εκδηλωση!Χαρηκα πολυ που γνωρισα(επιτέλους) καποια άτομα απο εδω μεσα.
άντε με το καλο να τα πουμε και στην επόμενη εκδήλωση

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline Doctor

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:37:30 πμ
Και εγώ πριν από λίγο...έφτασα.Όλα καλααααα....

andy

• Guest
Reply #5 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:38:52 πμ
και εμείς επιστρεψαμε.
Περάσαμε υπέροχα και χάρηκα που ξαναείδα φίλους και γνώρισα καινούργιους.
φώτο αυριο

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:44:48 πμ
Πριν από μια ώρα γύρισα και εγώ.Φωτογραφίες κλπ κλπ, από αύριο στο νήμα με τις εντυπώσεις

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

tzeronymo

• Guest
Reply #7 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:49:49 πμ
kαλα ολα γυρισαμε και εμεις, καλα περασαμε, καλα φαγαμε , -5 θερμοκρασια εξω  και μισο μετρο  χιονι ,  μεσα στο δωματιο +30,  καλο παρεακι ,και χαρηκα που γνωρισα  πολλα νεα μελη , επισης ευχαριστω τον panisk και τον Μιχαλη + και τον μικρο Δημητρη που με ανεχτηκαν στο πηγαινε - ελα  :2hysterical: και την παρεα που ταξιδεψαμε που με τα μιλιτιρια ( pmr) ακουστηκαν τα χιλια μυρια :2hysterical:

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 02:54:18 πμ
Εδώ και εγώ! Επιστρέψαμε καλά ευτυχώς χωρίς ταλαιπωρίες... Περάσαμε υπέροχα! Πολύ καλή οργάνωση, μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν για όλα αυτά τους οποίους και ευχαριστώ. οι εικόνες που βλέπανε τα μάτια μας δεν περιγράφονται σε ομορφιά - θα τις δείτε όλοι σιγά σιγά και τις υπόλοιπες.

Ευχαριστώ όλους για το όμορφο διήμερο και ιδιαίτερα τα υπόλοιπα 3 αυτοκίνητα - συνταξιδιώτες που με τα PMR's που είχαμε ήταν λες και ταξιδεύαμε όλοι μαζί σε ένα...

Να είμαστε καλά και στα επόμενα με υγεία!!!

Υ.Γ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο γιος μου (ο μικρός Δημήτρης) θέλει να έρθει στην επόμενη με την ...Transalp!!!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #9 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 03:41:39 πμ
Ωπα ωπα παιδια ας ανοιξη θεμα με τις εντυπωσεις και να πεσουν οι φωτο ......οι μοντς ας ανοιξουν το θεμα γιατι οι εντυπωσεις ειναι κλειδωμενες  ;) ;)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #10 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:10:47 πμ
Επιστροφή και απ τους σκληροτράχηλους της παρέας που δεν κοντοστάθηκαν ούτε στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες και ούτε ζήλεψαν την θαλπωρή του καλοριφέρ....... :goofy:

Και οι 9 μηχανές γυρίσαμε όλοι όρθιοι και υγιείς..... :eusa_clap:

Φωτογραφίες και αναλυτικά σχόλια απο αύριο.........

Και του χρόνου παιδιά.......... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #11 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:20:33 πμ

Άντε με πείσατε να σας δώσω μια μικρή γεύση......

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #12 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:22:36 πμ

Εμεις δεν ειπαμε τπτ ...αλλα τα ζηταει και ο  :asshaking: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:51:59 πμ
Λευτέρη και λοιποί με τις μηχανές και πάλι ...respect! Ήταν ήθελε κότσια αυτό που κάνατε!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 04:57:31 πμ
ΟΚ το θεμα.
Επεστρεψα και εγω... !

Γραφω αργοτερα περισσοτερα.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #15 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 05:11:27 πμ
1000 μπράβο σε αυτούς που πηγαν με μηχανές, ήθελε ..... :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 05:46:57 πμ
Στο νέο θέμα λοιπόν από το "Λίμνη Πλαστήρα LIVE", με ανανεωμένες φωτογραφίες...

Ξεκινάμε από το Σάββατο το μεσημέρι που φτάσαμε, το βράδυ στην κοπή της πίτας και σήμερα με τον ήλιο σύμμαχο, τη λίμνη και το χιόνι πρωταγωνιστές, σε απίθανα "κάδρα"!!!

Offline lanos

• May the Force be with you..
  • Rossi και πάνω !
  • May the Force be with you..
Reply #17 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 05:50:39 πμ

ΑΞΙΟΙ!!! ΑΞΙΟΙ!!! :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:04:38 πμ by Yianni »

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #18 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 05:51:36 πμ
Πάει και αυτή η συνάντηση, όλα πολύ ωραία με ασφαλή χιλιόμετρα και στο πήγαινε και στο έλα. Ευτυχώς και χωρίς κόπο από τα μπλόκα. 

Μπράβο και στους τολμηρούς για την απόφαση που πήραν και ήρθαν με τα μοτόρια τους!
Ξαναείδαμε παλιούς φίλους αλλά και νέους, και περάσαμε για μια ακόμα φορά όμορφα, και ελπίζω να τα λέμε και συντομότερα.

Η όλη απόφαση για την επιλογή της τοποθεσίας σε ένα τόσο όμορο περιβάλλον (από τα ομορφότερα τις Ελλάδας) ήταν τέλεια, ο καιρός αν και χιονιάς πιστεύω ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Άλλωστε δεν σε προδιαθέτει και το μέρος για ήλιο και ζέστη,

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ για την οργάνωση και το τρέξιμο που κάνανε για να τα βρούμε εμείς έτοιμα.
Του χρόνου περισσότεροι μιας και είχαμε απουσίες.

Για τους καπνίζοντες δεν μπορώ να πω κουβέντα, χαρήκανε το τσιγαράκι τους χωρίς να ενοχλούν κανένα. Μπράβο τους!

Μακάρι να γίνει θεσμός  και να κόβουμε τις πίτες σε τέτοια ορεινά μέρη μέσα στην φύση! Μια φορά τον χρόνο είναι, λίγο βουνό, κακοκαιρία και περιπέτεια χρειάζεται για να καταλάβεις και χειμώνα!

Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανανταμώσουμε !

Να και πως ήταν η θέα από το hotel….

« Last Edit: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:10:49 πμ by ΓΙΑΝΝΗΣ XL700 »

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #19 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:03:22 πμ
Καλησπέρα. 17:30 φτάσαμε σπίτι. Ξεκινήσαμε στις 12:50 από τα Καλύβια Πεζούλας που σταμάτησα για να βγάλω τις "αλυσίδες" και δεν κάναμε στάση πουθενά.
Οπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Club, όλα κύλησαν όπως ήταν αναμενόμενο, ίσως και ακόμα καλύτερα.
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα από κοντά μερικά από τα μέλη του συλλόγου. Ειδικά κάποιους "βόρειους", τους οποίους δυστυχώς, λόγω απόστασης, δεν τους βλέπουμε συχνά.
Το τοπίο θύμιζε νορβηγικά φιόρδ. Η θέα της λίμνης από το ξενοδοχείο, μαγευτική. Το τοπίο ήταν ολόλευκο, τα πάντα ήταν καλυμένα από χιόνι. Θύμιζε πιο πολύ Χριστούγεννα. Με το αυτοκίνητο φτάσαμε σχετικά εύκολα. Μόνο για 100 μέτρα χρειάστηκε να βάλω αλυσίδες. Βγαίνοντας από τη Λαμία προς Καρδίτσα, οτι βλέπαμε δεξιά κι αριστερά από το δρόμο, ήταν χιονισμένο. Οι δρόμοι όμως ήταν καθαροί.
Η παρέα ήταν εξαιρετική. Γέλιο, πειράγματα, κέφι. Οπως κάθε φορά που βρισκόμαστε. Η εκδήλωση όμορφη, το σέρβις γρήγορο παρά το μεγάλο αριθμό ατόμων. Συγχαρητήρια στα 3 ζευγάρια που ήρθαν από τη Σύρο και στο φίλο από τη Χίο.
Καλή έκπληξη ήταν η ανακοίνωση του εκρομικού προγράμματος του 2010, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. (στέη τιουν'ντ)
Το φαγητό πολύ, αλλά διαφορετικό, το κρασί άφθονο, και η αίθουσα γέμισε "πηγαδάκια". Παρεούλες. Ευτυχώς κανείς δεν κάπνισε μέσα στην αίθουσα. Ηταν χαμηλοτάβανη και θα γινόταν γρήγορα ασφυχτική. Υπήραν και μικρά παιδιά.
Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Ολα ήταν τέλεια.
Και του χρόνου περισσότεροι!
Υ.Γ. Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν τα μπλόκα των αγροτών. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που είμαι Ελληνας. Αυτό που είδα το ΣΚ δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με αυτά που δείχνουν τα δελτία ειδήσεων. Δεν υπήρχε ούτε ένας αγρότης μέσα σε τρακτέρ. Τα τρακτέρ ήταν παρατημένα στην Εθνική και αυτοί στα σπίτια τους. Προφανώς ενημερώνονται αν θα περάσει κανας δημοσιογράφος για να τραβήξει κανα στιγμιότυπο και μόνο τότε πηγαίνουν στα μπλόκα. Και τα μπλόκα του κώλου. Στο ένα ήταν 15 με 20 τρακτέρ και στο άλλο άντε να ήταν τα διπλάσια. Το ωραίο ήταν το άλλο. Σε όσα σημεία υπήρχαν παρακάμψεις το καλό μας κράτος για να μη χάσει τη μίζα του από την εκδρομή μας, είχε στήσει πρόχειρα διόδια στην αρχή κάθε παράκαμψης και μας χρέωνε 0,85€. Ετσι για την υπηρεσία που μας παρέχουν να περνάμε μέσα από χωριά και αγροτικούς δρόμους με λακούβες και να χάνουμε 2 ώρες παραπάνω στο ταξίδι μας. Η δε αστυνομία, δεν παιζόταν. Ουσιαστικά περιφρουρούσε τα τρακτέρ που ήταν παραταγμένα πάνω στην Εθνική. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκοβε από μία κλήση κάθε ώρα στα τρακτέρ. Μήπως γιατί δεν είχαν πινακίδες? Γιατί δεν έφερε μηχανήματα του στρατού να τα πετάξει έξω από την Εθνική? Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, αλλά φαίνεται πως το κράτος θέλει τα τρακτέρ στην Εθνική. Τι να πω...
« Last Edit: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:25:44 πμ by Γιάννης Σταυρουλάκης »

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline TzikNik

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #20 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:23:22 πμ
Επιστρεψαμε κι εμεις χωρις ιδιαιτερα προβληματα ευχαριστημενοι αφου περασαμε πολυ ομορφα σ ενα αλπικο με φιλους απ ολη την Ελλαδα.
Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα να ξανανταμωσουμε ολοι του χρονου να το ξαναγιορτασουμε .Συγχαρητηρια σε ολους οσους συνεβαλαν με οποιονδηποτε τροπο για την επιτυχημενη οργανωση της εκδηλωσης.
Συγχαρητηρια επισης και στους τολμηρους που που ηρθαν με τις μηχανες αποδεικνυοντας οτι ειναι παντος καιρου.

(Ευχαριστω τον ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ για τις οδηγιες για τα μλοκα που με βοηθησαν πολυ)

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:36:29 πμ
Εγώ θα σταθώ σε αυτά που μου έκαναν εντύπωση...

Πρώτα πρώτα ήταν η πρώτη συγκέντρωση γιά κοπή πίτας του συλλόγου που είχε συμμετοχή από ΟΛΗ την Ελλάδα. Υπήρχαν μέλη από Χιο, Τήνο, Κέρκυρα, Σύρο, Βόρεια Κεντρική και Νότια Ελλάδα και δεδομένων των συνθηκών (Χιόνια, Μπλόκα κλπ) ήταν καταπληκτικό το ότι καταφέραμε να μαζευτούμε 90 άνθρωποι στον τόπο της εκδήλωσης.

Η τοποθεσία ήταν εκπληκτική και ο καιρός μάλλον με το μέρος μας αφού το χιόνι που έπεσε την Παρασκευή σταμάτησε το Σάββατο γιά να λιγοστέψει την ταλαιπωρία όσων έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ενώ η σημερινή μέρα ήταν με μπόλικο ήλιο γιά να χαρούμε το τοπίο.

Ηρωϊκή (αλλά και επικίνδυνη) η προσπάθεια των παιδιών που τόλμησαν να ανέβουν με μηχανές.

Το ξενοδοχείο "Ανατολή" μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Ηταν η πρώτη φορά που ένοιωσα δυσφορία σε ξενοδοχείο από την υπερβολική ζέστη στο δωμάτιο!

Το φαγητό, το βράδυ του Σαββάτου, πλούσιο και χορταστικό αλλά κυρίως νοστημότατο, όπως πολύ καλό ήταν και το κρασί τους. Τα 15 ευρώ ανά άτομο ήταν εξαιρετική τιμή γιά το μενού αυτό.

Τα μπλόκα ήταν μάλλον μία ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε μιά άδεια από αυτοκίνητα Ε.Ο. και να φτάσουμε τάχιστα στον προορισμό μας. Φυσικά πολυτιμότατες οι πληροφορίες των προπορευομένων φίλων και του Γιάννη Κρασοπατέρα γιά τις "κρυφές" παρακάμψεις που μας βοήθησαν να περάσουμε από ορισμένα σημεία...  :D

Θετικό το γεγονός ότι κρατήσαμε καθαρή την ατμόσφαιρα από τσιγάρα το βράδυ του Σαββάτου στο εστιατόριο, το οποίο σημαίνει ότι άμα υπάρχει συνεργασία όλοι περνάμε καλά χωρίς γκρίνιες...  ;)

Και ένα αρνητικό.....
Λυπάμαι γιά την ταλαιπωρία που τραβήξαν τα παιδιά από την Τήνο στην προσπαθειά τους να φτάσουν στην Λ.Πλαστήρα. Παιδιά ελπίζω να είναι η τελευταία (ταλαιρωρία) και να σας δούμε ξάνα και σε άλλες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Αυτά τα λίγα (μάλλον...) από μένα. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι φωτογραφίες... από αυρίο  ;)
« Last Edit: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 06:38:37 πμ by Yianni »

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 07:29:09 πμ
Ποιος περνούσε εκείνη την ώρα από την Καρδίτσα ρεεεε;;;;  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=98388&cid=38

Όπου πηγαίνουμε φέρνουμε την καταστροφή!!!   :goofy:

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline mist

• aka Nrgman
  • Οδηγάρα
Reply #23 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 15:49:23 μμ
Χάρηκα που είδα φίλους αλλα και που γνώρισα καινούργιους .
Μπράβο στο ΔΣ για την οργάνωση και σε όλους τους φίλους που παρά τα χιόνια και τα μπλόκα αποφάσισαν και  κατάφεραν να έρθουν.

Μπράβο στους "ήρωες" που αποφάσισαν να έρθουν με την μηχανή τους (Ιδιαίτερα στους δικάβαλους).

Η παρέα που είχαμε στο πήγαινε και στο έλα ήταν "όλα τα λεφτά " .Ένιωθα οτι είμασταν μια μεγάλη παρέα στην γαλαρία ενός πούλμαν και πηγαίναμε εκδρομή.
Οι ασύρματοι ήταν το μυστικό συστατικό . 

Το τοπίο ήταν μαγευτικό . Σίγουρα θα ήθελα να το επισκεφτώ με πιο ζεστό καιρό και με την μηχανή παρέα.

Δεν παίρνεις λογαριασμό ... δεν δίνεις λογαριασμό.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #24 on: Δευτέρα 25 Ιανουάριος 2010, 17:54:16 μμ
Ποιος περνούσε εκείνη την ώρα από την Καρδίτσα ρεεεε;;;;  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=98388&cid=38

Όπου πηγαίνουμε φέρνουμε την καταστροφή!!!   :goofy:
Εμείς περάσαμε εκείνη την ώρα με αυτο!!!!!!!!

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]