Hellas Transalp Forum

Πρόβλημα με ολοκαίνουργιο ΤΑ

giorgosxl650v · 23376

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #25 on: Τρίτη 26 Ιούνιος 2007, 22:13:07 μμ
  Πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία, ειδικά έτσι όπως εξελίσσεται. Έρχεται κοτζάμ Ιάπωνας μηχανικός από τη μαμά χόντα? Τρομερό! Και μπράβο τους!
  Ανυπομονώ να μάθω τη συνέχεια, που πιστεύω πως θα είναι αίσια αφού κινητοποιήθηκε κοτζάμ χόντα. Κράτα μας ενήμερους.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #26 on: Τρίτη 26 Ιούνιος 2007, 23:12:48 μμ
  κοτζάμ Ιάπωνας

Σιγά τον Ιάπωνα μωρέ    :goofy:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
  • Παρε μανέτα μαζί σου Γιωργάκι.
Reply #27 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:16:12 μμ
Παιδιά καλημέρα καλό μηνά και καλή εβδομάδα . Τελικά όλα καλά με τη μηχανή, την Πέμπτη ηρθαν τελικά ένας Ιάπωνας και τρεις Ισπανοί μηχανικοί από την Honda τρεις ώρες κοίταγαν τη μηχανή πήραν διαφορά εξαρτήματα τρόμπες υγρά και διαφορά αλλά, σε μια συζήτηση που είχα μαζί τους για λίγο ο Ιάπωνας μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για αυτό που έγινε και που ήταν πρωτόγνωρο για την Honda να έρθει μηχανή χωρίς υγρά  με καθησύχασε ότι η μηχανή θα φτιαχτεί σαν καινούργια και θα είναι πάντα διπλά μου σε οποίο πρόβλημα και να ξανά παρουσιαστεί και όντος έτσι έγινε. Η μηχανή την Παρασκευή ήταν έτοιμη αλλάχτηκε ο κινητήρας και τώρα όλα καλά, πάντως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια και η αμεσότητα που έδειξαν στο πρόβλημα όχι μονό οι ξένοι αλλά και οι εδώ μηχανικοί. Άντε τώρα να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια να την χαρώ τη ζουζούνα. Καλημέρα και πάλι σε όλους. Aν μπορέσω θα έρθω την τρίτη το  βραδύ στο στέκι να τα πούμε από κοντά.  :dude: :dude:   

Γιώργος Κεκές

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #28 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:30:41 μμ
Πάντως στο VARA πριν 1 χρόνο έχανε paraflu απο παντού. Τελικά αναγκαστήκαμε να τσακάρουμε ολες τις συνδέσεις αλλά μου στοίχισε χρόνο και πολλά νέυρα + 3 επισκέψεις στον μηχανικό.Το κυρίως πρόβλημα ήταν ενα σωληνάκι μεταξύ των δύο κυλίνδρων όπου για να το σφύξουμε λύσαμε μέχρι και τα Injection.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:32:32 μμ
Τελος καλο, ολα καλα Γιωργο.

Ωραια... και ποτε ξενα σε κανεναν τετοιο καρδιοχτυπι...!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Chris the Loutrinos

• Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:36:35 μμ
Παιδιά καλημέρα καλό μηνά και καλή εβδομάδα . Τελικά όλα καλά με τη μηχανή, την Πέμπτη ηρθαν τελικά ένας Ιάπωνας και τρεις Ισπανοί μηχανικοί από την Honda τρεις ώρες κοίταγαν τη μηχανή πήραν διαφορά εξαρτήματα τρόμπες υγρά και διαφορά αλλά, σε μια συζήτηση που είχα μαζί τους για λίγο ο Ιάπωνας μου ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για αυτό που έγινε και που ήταν πρωτόγνωρο για την Honda να έρθει μηχανή χωρίς υγρά  με καθησύχασε ότι η μηχανή θα φτιαχτεί σαν καινούργια και θα είναι πάντα διπλά μου σε οποίο πρόβλημα και να ξανά παρουσιαστεί και όντος έτσι έγινε. Η μηχανή την Παρασκευή ήταν έτοιμη αλλάχτηκε ο κινητήρας και τώρα όλα καλά, πάντως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια και η αμεσότητα που έδειξαν στο πρόβλημα όχι μονό οι ξένοι αλλά και οι εδώ μηχανικοί. Άντε τώρα να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια να την χαρώ τη ζουζούνα. Καλημέρα και πάλι σε όλους. Aν μπορέσω θα έρθω την τρίτη το  βραδύ στο στέκι να τα πούμε από κοντά.  :dude: :dude:   

Καλες βολτες με την ζουζουνα σου Γιωργο και ξεχνα ολη την ταλαιπωρια!!!

Μάνος Παπακυριακού
1972-2010

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #31 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:45:53 μμ
Αξιέπαινη και η Χόντα και ο αντιπρόσωπος Σαρακάκης. Μπράβο τους ακόμα μια φορά στην περίπτωση αυτή.
Κάτι τέτοια είναι που τιμούν (αλλά και διακρίνουν) τις εταιρίες αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σε αυτές (customer loyalty).

Γιώργο, προτείνω να στείλεις μια σχετική ευχαριστήρια επιστολή στο Σαρακάκη. Αν μάλιστα τη γράψεις και στα αγγλικά μπορείς να την κάνεις cc και στη Χόντα Ιαπωνίας.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #32 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 18:55:33 μμ
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια θα τα πούμε σύντομα.  Χρήστο το σκέφτηκα και εγώ και είναι οι επόμενες δυο κινήσεις μου σε ευχαριστώ.

Γιώργος Κεκές

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 20:51:06 μμ

Εγω παλι εχω ακομα μερικες αποριες...

α) Οκ ηρθε χωρις υγρα απο Ιαπωνια. Εδω πριν παραδοθει στον τελικο πελατη δεν γινεται καποιος τελικος/ποιοτικος ελεγχος ?
β) πως καταφερε και εκανε ο κινητηρας 555 χιλιομετρα χωρις καθολου υγρα... Μου φαινονται παρα πολλά...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #34 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 22:38:40 μμ
β) πως καταφερε και εκανε ο κινητηρας 555 χιλιομετρα χωρις καθολου υγρα... Μου φαινονται παρα πολλά...

Το λάδι του κινητήρα παίζει συμπληρωματικά και το ρόλο (δευτερεύοντος) ψυκτικού! Βέβαια το λάδι από μόνο του δεν είναι αρκετό! Χρειάζεται οπωσδήποτε το ψυκτικό υγρό. Είναι θέμα σχεδίασης του συγκεκριμένου κινητήρα. Οπότε  με την πρώτη ευκαιρία (βλ. συνθήκες/ώρες λειτουργίας κλπ) ο κινητήρας "παρέδωσε πνεύμα"!

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #35 on: Δευτέρα 02 Ιούλιος 2007, 23:32:56 μμ
Γιώργο, προτείνω να στείλεις μια σχετική ευχαριστήρια επιστολή στο Σαρακάκη.
Κάτι δεν κατάλαβα. Μπράβο στη Honda, δε λέω, αλλά ο Σαρακάκης που κολλάει?
Αν είχε άλλος την αντιπροσωπεία της Honda και της Volvo στη Ελλάδα, δεν θα κυκλοφορούσε τίποτα άλλο στους Ελληνικούς δρόμους. Μήπως ήθελες να το γράψεις στα ανέκδοτα και το έβαλες σε λάθος τόπικ?

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #36 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 00:16:18 πμ
Μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά?

Για το συγκεκριμένο και μόνο θέμα, ο Γιώργος ανέφερε ότι η αντιπροσωπεία του φέρθηκε πολύ καλά. Άρα γιατί να μην την ευχαριστήσει? Το σωστό να λέγεται και να επικροτείται!

Δεν μιλάμε για γενική κατάσταση. Ούτως ή άλλως το ευχαριστήριο θα αναφέρεται στο συγκεκριμένο και μόνο θέμα.
Τώρα αν ο Γιώργος (ή εσύ) θέλει να γράψει και ...για "άλλα", είναι άλλο καπέλο!

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #37 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 00:29:49 πμ
Για το συγκεκριμένο και μόνο θέμα, ο Γιώργος ανέφερε ότι η αντιπροσωπεία του φέρθηκε πολύ καλά. Άρα γιατί να μην την ευχαριστήσει? Το σωστό να λέγεται και να επικροτείται!

Εντάξει Χρήστο, μην βαράς. Εχεις δίκιο. Οπως λες κι εσύ, μιλάμε για το συγκεκριμένο και μόνο θέμα.
Εδώ μια βίδα-κλιπ πλαστική, που μου έλειπε από το ΤΑ, που ενώνει τα δύο μαύρα πλαστικά κάτω απ' τον πίνακα οργάνων δίπλα στο τιμόνι και περιμένω πάνω από βδομάδα.
Ο καθένας μας έχει σαφώς άποψη του τι πρέπει να σημαίνει η λέξη "αντιπροσωπεία" και σε πιό ποσοστό το πετυχαίνουν μερικές.
Πάντως, πραγματικά αξίζει πολλά μπράβο, η κίνηση του Σαρακάκη που εφ' όσον χρειάστηκε ο πελάτης του να περιμένει κάποιες μέρες ώστε να συντονιστεί παγκοσμίως η Honda και να στείλει τεχικούς τόσο από Ιαπωνία, όσο και από Ισπανία, την ίδια στιγμή του παρείχε στο διάστημα αυτό, μία μηχανή για τις μετακινήσεις του και δεν ήταν Innova. Βέβαια ούτε ΤΑ ήταν, αλλά για τα δεδομένα του Σαρακάκη ήταν όντως εντυπωσιακή κίνηση.
Το ότι υπάρχουν αρκετές αντιπροσωπίες σήμερα, που και για απλό σέρβις να πας το αμάξι σου σου δίνουν άλλο να κινηθείς, αυτό είναι ένα άλλο θέμα...

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #38 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 00:53:14 πμ
Παιδιά κακα τα ψέματα μη λέμε και ότι θέλουμε ας μην ήταν ΤΑ και ας ήταν κανα v-strom και θα σας έλεγα τι θα έπερνε ο Γιώργος από τη suzuki μια _ _ _τσα!
Θα του έλεγαν οτι το πήγαινε με κολημμένο γκάζι 24ώρες στον εθνικό και οτι τελειώσαν τα υγρά!

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #39 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 17:01:38 μμ
Soto για χαρά πολύ εύλογες οι απορίες σου, όπως είπε και ο Χρήστος το λαδί έπαιξε το ρολό του ψυκτικού για κάποιο διάστημα γιατί το μηχανάκι δεν είχε κάνει μεγάλες αποστάσεις Αιγάλεω Πετάλωνα -Πετάλωνα Αιγάλεω δεν προλάβανε να ζεσταθεί τόσο πολύ ώστε να δείξει κάτι και στο πρώτο ταξιδάκι παρέδωσε πνεύμα. Όσον αφορά τους  ξένους μηχανικούς ο Ιάπωνας ηρθε από Αγγλία και από ότι μου είπαν είναι το δεξί χέρι του τεχνικού διευθυντή, το αν έγινε τεχνικός έλεγχος εδώ προφανώς δεν έγινε και για αυτό δημιουργήθηκε αυτό το θέμα ο παλιός κινητήρας ταξιδεύει στη Honda για να δουν τι ακριβώς έγινε,  ποιος φταίει και ποιος έχει την ευθύνη. Το θέμα των επιστολών είναι ένα άλλο ξεχωριστό κομμάτι το οποίο θα γίνει αργότερα γιατί θέλω να δω πρώτα επειδή κακά τα ψέματα είμαι ακόμα ψιλιασμένος και οποίος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι όταν στρώσει το μοτέρ και είναι ολα καλά τότε ναι. Ευχαριστώ και πάλη όλους για το ενδιαφέρον σας. Soto θα κατέβεις στο στέκι σήμερα ; Την περασμένη τρίτη κατέβεικα αλλά δεν σε είδα. 

Γιώργος Κεκές

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 23:33:50 μμ
Ναι θα κατεβω κανονικα.
Και την προηγουμενη Τριτη κατεβηκα, ομως καπως πιο αργα. Γυρω στις 10.30.
Βλεπεις ειχαμε συζητηση με τα υπολοιπα μελη του ΔΣ για την οργανωση της πανευρωπαικης συναντησης το 2008 στην Ελλαδα (ναι εχουμε ξεκινησει ηδη να απασχολουμαστε φουλ για αυτο το θεμα) . Καναμε την συναντηση αυτη εκτος Συμοφε, γιατι στο παταρι κανει τρομερη ζεστη τα καλοκαιρια... 

Θα τα πουμε κατω.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #41 on: Τρίτη 03 Ιούλιος 2007, 23:59:28 μμ
  Εγώ έχω να πω μόνο τρεις λέξεις δημοσίως:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ HONDA

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #42 on: Τετάρτη 04 Ιούλιος 2007, 17:24:01 μμ
Φίλε Soto καλημέρα χίλια συγνώμη για χτες αλλά κάτι έτυχε και δεν μπόρεσα να κατεβώ εχτές μάλλον θα βρεθούμε την άλλη Τρίτη.

Γιώργος Κεκές

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #43 on: Τρίτη 10 Ιούλιος 2007, 21:15:54 μμ
Παιδιά καλημέρα τελικά όλα καλά μέχρι στιγμής με τη μηχανή κατέβηκα στο Κιάτο το προηγούμενο ΣΚ και αυτό στη Σπάρτη το μοτεράκι μια χαρά το ίδιο και η κατανάλωση στα 230χλμ έβαλα 12,60 λίτρα βενζίνη με οδήγηση στις 4000 με 5000 στροφές λόγω στρωσίματος,  έκανε και τα 1000 χλμ και εχτές έκανα το πρώτο σέρβις και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι πρόβλημα ξαναπαρουσιαστεί που δεν θέλω να το πιστεύω θα σας ενημερώνω γιατί πιστεύω ότι όταν το αναφέρουμε το πρόβλημα προσέχουμε πάνω από όλα τον εαυτό μας αλλά και τα μηχανάκια μας. Καλά ταξίδια σε όλους μας καλό καλοκαίρι και να προσέχουμε για να έχουμε.

Γιώργος Κεκές

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Τρίτη 10 Ιούλιος 2007, 21:17:51 μμ
Τελος καλό, όλα καλά. Καλορίζικο λοιπόν, αφού σα καινούργιο είναι  ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #45 on: Τρίτη 10 Ιούλιος 2007, 21:54:52 μμ
Γιώργο, μήπως τυχόν τους ρώτησες το συν. κόστος αλλαγής του κινητήρα?
Έτσι για να έχουμε μια ιδέα της τάξης μεγέθους (το υπολογίζω γύρω στα 3000 ευρώ).

Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #46 on: Τετάρτη 11 Ιούλιος 2007, 15:46:39 μμ
Φίλε Χρηστό καλημέρα όχι το κόστος δεν το ρώτησα αλλά κάπου εκεί το υπολογίζω και εγώ γύρω στα 3000 με 3500 μαζί με την εργασία, ο κινητήρας είχε και καινούρια καρμπυρατέρ επάνω. Πάντως ίσως να μπορώ να μάθω, αν μάθω θα σας πω.

Γιώργος Κεκές