Hellas Transalp Forum

Εξάτμιση Mivv για Transalp σαν της μαμάς (περίπου)

Venumis (Mike) · 8425

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2007, 06:41:51 πμ
Την συγκεκριμένη εξάτμιση της MIVV την φόραγε η 400άρα μου όταν την είχα αγοράσει , την έχει δει κανένας αν πωλείτε Ελλάδα η’ γενικός την έχει πάρει το μάτι σας ?

Είναι πολύ πιο όμορφη από την μαμά Honda και της πάει πιο πολύ, και ας φαίνονται εκ πρώτης όψεως  ίδιες , έχει και καλύτερο ήχο .. 

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #1 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2007, 17:14:33 μμ
Απ' 'οτι είδα στο site της MIVV, υπάρχει αλλά είναι για μοντέλα 1987-1999. Είναι για 600άρες. Δεν ξέρω αν προσαρμόζεται σε άλλες. Αν θέλεις κοίτα εδώ http://www.mivv.it/moto_usa/prodotti_apri_silencer.asp?cs=542
Πάντως για τα Τρανσάλπ γενικά, προτείνει από τη σειρά Sport Line κάποιες οβάλ. Δες στο http://www.mivv.it/moto_usa/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=511

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τρίτη 12 Ιούνιος 2007, 23:44:17 μμ
Απ' 'οτι είδα στο site της MIVV, υπάρχει αλλά είναι για μοντέλα 1987-1999. Είναι για 600άρες. Δεν ξέρω αν προσαρμόζεται σε άλλες. Αν θέλεις κοίτα εδώ http://www.mivv.it/moto_usa/prodotti_apri_silencer.asp?cs=542
Πάντως για τα Τρανσάλπ γενικά, προτείνει από τη σειρά Sport Line κάποιες οβάλ. Δες στο http://www.mivv.it/moto_usa/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=511

ΟΚ! έγινε, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #3 on: Σάββατο 16 Ιούνιος 2007, 05:27:31 πμ
Και  το  δικό  μου  400ράκι  MIVV  φόραγε  όταν  την  πήρα  μεταχειρισμένη.
Όταν  μου  σκούριασε   :(   πάλι  MIVV  έβαλα. 
 :)Αλλά   όταν  μου  σκούριασε  και  η  δεύτερη   >:( >:(  τότε  κατάλαβα  ότι  κάτι  δεν  πάει  καλά. 
Τελικά  πήρα  από  φίλο  μεταχειρισμένη  εξάτμιση  της  HONDA  και  δεν  έχει  δείξει  το  παραμικρό  σημάδι  σκουριάς  μέχρι  τώρα !!!    ;D ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 16 Ιούνιος 2007, 09:38:13 πμ
Και  το  δικό  μου  400ράκι  MIVV  φόραγε  όταν  την  πήρα  μεταχειρισμένη.
Όταν  μου  σκούριασε   :(   πάλι  MIVV  έβαλα. 
 :)Αλλά   όταν  μου  σκούριασε  και  η  δεύτερη   >:( >:(  τότε  κατάλαβα  ότι  κάτι  δεν  πάει  καλά. 
Τελικά  πήρα  από  φίλο  μεταχειρισμένη  εξάτμιση  της  HONDA  και  δεν  έχει  δείξει  το  παραμικρό  σημάδι  σκουριάς  μέχρι  τώρα !!!    ;D ;D ;D

Άσχετο άλλα εγώ θα στο πω γιατί ξέρω ότι είσαι κάτοχος 400άρας  Έχω πλέον μια 650 σε υπεραριστη κατάσταση με φουλ έξτρα καλούδια ,19.000χλμ εδώ και κάνα 20ήμερο,  μου λείπει τόσο πολύ η 400 (αν διαβάσεις όλα μου τα ποστ θα καταλάβεις το κόλλημα που έχω φάει )που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω ανταλλαγή με κάποια 400αρα συν την διαφορά..είμαι παλαβός ?

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #5 on: Σάββατο 16 Ιούνιος 2007, 14:23:29 μμ

διαφορά..είμαι παλαβός ?

Καλή  σου  μέρα. Παλαβός  δεν  είσαι ...  σωστός  είσαι.
Και  εγώ  έχω  σκεφτεί  να  πάρω  άλλη  μηχανή  αλλά  με  τίποτα  δεν  θα  πουλήσω  το  400ράκι  μου.
Δεν  νομίζω  να  με  συμφέρει  να  την  πουλήσω !!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #6 on: Κυριακή 17 Ιούνιος 2007, 02:16:25 πμ
Μπράβο ρε venumi και έλεγα τι εξάτμηση είναι αυτή που φοράω???
Λοιπον έχω ΤΑ650, την πήρα μεταχειρισμένη και φοράει αυτή την εξάτμηση!!!!

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline Derd

• The Oracle..
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 04 Σεπτέμβριος 2007, 21:27:39 μμ

Άσχετο άλλα εγώ θα στο πω γιατί ξέρω ότι είσαι κάτοχος 400άρας  Έχω πλέον μια 650 σε υπεραριστη κατάσταση με φουλ έξτρα καλούδια ,19.000χλμ εδώ και κάνα 20ήμερο,  μου λείπει τόσο πολύ η 400 (αν διαβάσεις όλα μου τα ποστ θα καταλάβεις το κόλλημα που έχω φάει )που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω ανταλλαγή με κάποια 400αρα συν την διαφορά..είμαι παλαβός ?

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτό κοίτα εδώ ' http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=05c0f45799dc5511a527995bd172fa5b&threadid=43557'   και πες μου ... ;)

May the force be with you..