Καλησπέρα, ψαχνω να βρω αν με το γκαπα γκουπα της ανάρτησης χαμηλώνει και το ύψος της μηχανής.
Χθες ηταν η πρώτη μου επαφή με την άσφαλτο μπροστα απο το σπίτι μου με 0,01 χλμ.. και απο πάνω μου ξάπλωσε η ΤΑ
Ολο αυτο λογο οτι δε παταω καλα κάτω και δε μπορω να τη χειριστώ οπως πρέπει..
Ερωτηση.. για να το χαμηλώσω πρεπει να αλλάξω ανάρτηση η μπορω να την σφίξω;
(εσπασε και το αριστερο πισω φλας !#$%^$!@! ευτυχώς μονον αυτο )
Εχει συμβει και στις καλυτερες οικογενειες. Στατικη πτωση λογω βαρους...
Σε τετοια περιπτωση στατικης πτωσης ΔΕΝ προσπαθεις να την κρατησεις μην πεσει, γιατι δε θα τα καταφερεις και μπορει και να τραυματιστεις... Απλα ΟΣΟ μπορεις προσπαθεις να την κρατας για να πεσει πιο ομαλα...
Επισης, φροντιζεις να μη βρεθεις απο κατω και σου πλακωσει κανενα ποδι....
1. Αφου εσπασε το πισω φλας (σιγουρο γιατι ειναι τεραστιο).... και θα το αλλαξεις, θα σου προτεινω να παρες ενα ζευγαρι μικροτερα οχι Honda. Κατα προτιμηση LED (ΟΚ, θα αυξηθει ο ρυθμος λειτουργιας των φλας, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, και στην τελικα αλαζεις το ρελε φλας με ηλεκτρονικο για LED...)
2. Τι υψος εχεις και σε δυσκολευει?
3. Κοντυμα/χαμηλωμα αναρτησεων χαμηλωνει τη μηχανη, αλλα ΔΕΝ προτεινεται γιατι αλλαζει η γεωμετρια της μηχανης και η οδικη συμπεριφορα της. Μπορεις να αλλαξεις τη σελα με πιο χαμηλη της Honda (περιπου 100-120€ -παλια τιμη) ή να ανακατασκευασεις τη δικη σου και να τη χαμηλωσεις.... Νομιζω οτι υπαρχει μαγαζι στη Θεσσαλονικη που κανει αυτη τη δουλεια......