Hellas Transalp Forum
Γενικά Θέματα => Νέος στην ηλεκτρονική-παρέα μας? => Topic started by: Ζορπας on Κυριακή 30 Δεκέμβριος 2007, 04:47:07 πμ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ... ΜΑΓΙΚΟ !! ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΤΑΞΙΔΙΑ ( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
-
Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο.Είσαι ο πρώτος που το αγοράζει και μας τρέχουν τα σάλια εδω στην Ελλάδα.Απο ποιό μέρος της Κύπρου είσαι;
-
:welcome: Γιώργο στην παρέα μας.
Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.
Καλές βόλτες και όρθιος με το νέο σου απόκτημα.
Οποτε βρείς λίγο χρόνο, θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλειά σου για το 700άρι.
Είναι η πρώτη σου μηχανή? Τι είχες πριν?
Καλή Χρονιά να έχεις.
-
Καλώς ήρθες Γιώργο στο FORUM και στην μεγαλύτερη Ελληνική παρέα του TRANSALP.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούργιο ΤΑ.
Νομίζω ότι είσαι ο πρώτος (ή ο δεύτερος) που έχει το 700.
-
καλως τον. απο Λεμεσο πρεπει να εισαι σωστα?
-
Μαγκες ευχαριστω πολυ για το καλορορισμα και τις ευχες σας. καταγομαι απο τη Λευκωσια και στην οικογενεια Τρανσαλπ μπενω απο την Χορνετ. Ειμουν μεχρι χθες κατοχος για 6 χρονια ενος χορνετ 600 του 2002 το οποιο ανταλλαξα με το νεο τρανσαλπ. Καμια σχεση τα 2 μηχανακια μεταξυ τους και φυσικα καμια σχεση και εγω με τρανσαλπ. Βασικα πριν 6 μηνες οδηγησα για πρωτη φορα ενα τρανσαλπ 650 και το ερωτευτηκα κεραυνοβολα. εβαλα πεισμα να το αποκτησω και στην πορεια εμαθα οτι βγαινει νεο μοντελο συντομα και εκανα λιγακι υπομονη. με το που εφτασε στη κυπρο το πηρα για μια βολτα απο την αντιποροσοπια και αυτο ηταν !!
εχω κανει ηδη τα πρωτα 220 χιλιομετρα πο χθες..κανει και πολυ κρυο και μου χαλαει λιγο τη φαση.. και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες. Φυσικα δεν μπορω να το συγκρινω με το 650 αφου δεν το ειχα ποτε αλλα μπορω να σας πω τις δικες μου εκτιμησεις για το 700 απο αυριο γιατι τωρα ειναι 10.30 μμ και λεω να παω για κανενα ποτακι...
Λοιπον μαγκες περισοοτερα αυριο , καληνυχτα και καλα να περασετε :)
-
ποσες λιρες (για εμας €€€€ ) το πηρες βρε κουμπαρε? τι εξοπλισμο εχει?? χρωμα? αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο....
-
καλώς όρισες στο forum Γιώργο, και καλοτάξιδο το νέο σου απόκτημα!(τα ποτάκια, αν οδηγείς και τη μηχανή, με λίγο μέτρο ;) ) αν ήξερα νωρίτερα ότι έχεις το νέο τρανσαλπ θα ερχόμουνα για τις γιορτές Κύπρο, μιας και μένει η αδερφή μου μόνιμα στη Λευκωσία... δεν έχω οδηγίσει ποτέ μου στην Κύπρο και με μπερδεύει λιγάκι το ανάποδο σύστημά σας...(τιμόνι δεξιά κλπ) αλλά θα ήταν καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω εκεί στα "ανάποδα" μιας και το έχουν πάρει λιγάκι στραβά μερικοί μερικοί :lol:
-
Καλως ηρθες Γιωργο στην παρεα μας!
Καλες βολτες με την κουκλα σου!
Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου!
Καλη πρωτοχρονια να εχεις
-
:welcome: :welcome:
Γιωργο καλοριζικη η μηχανη, και καλες βολτες........
Φανταρος ημουν στην Κυπρο.
Καθησα ενα χρονο, και τη Λευκωσια τη "φαγαμε" με το κουταλι.....
Καλως ορισες και να εισαι παντα καλα......
-
Καλώς ήρθες Γιώργο στο φόρουμ μας. :wave:
:welcome:
Κάποια εποχή ταξίδευα συχνά-πυκνά Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσό) για επαγγελματικούς λόγους λόγω κάποιων έργων που είχαμε στο νησί (Carlsberg, AHK, Εταιρία Ύδρευσης Λεμεσού κλπ). Ωραίο το νησί σας! Το κέντρο της Λευκωσίας, μου θύμιζε περισσότερο Λονδίνο παρά Αθήνα! Η Αγία Νάπα ένα από τα ωραιότερα θέρετρα! Αν και όπως μου έλεγαν τότε οι συνάδελφοι Κύπριοι, και το βόρειο τμήμα είναι καταπράσινο και πολύ όμορφο. Κατά τη διαμονή μου στο νησί, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσο πολύ φιλόξενοι είναι οι Κύπριοι. Κύπριους φίλους είχα και στον Καναδά (Μόντρεαλ, Βανκούβερ) που έμεινα για 10 χρόνια. Επίσης και στο Πανεπιστήμιο εδώ στην Αθήνα όταν ήμουν φοιτητής είχα μια φίλη Κύπρια! Όταν μιλάτε τη διάλεκτό σας, πολύ δύσκολο βρε παιδί μου να σας καταλάβω!
Εύχομαι καλές βόλτες και να χαρείς το νέο σου απόκτημα! :wave:
-
Φίλε Γιώργο καλώς ήρθες στην μεγάλη μας παρέα. Καλορίζικη η κούκλα σου, καλά χλμ να έχεις και πάντα όρθιος. Καλή χρονιά.
-
:welcome: και από εμένα. Να σαι πάντα καλά και καλορίζικη η μηχανή σου. Να έχεις πάντα καλά και ασφαλή χλμ. Μην ξεχάσεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις από το νέο μοντέλο και φυσικά όσο μπορείς μια αντικειμενική κριτική για το 700αρι. Καλή χρονιά να έχεις.
-
Και από μένα καλώς όρισες Γιώργο και καλορίζική η κούκλα σου!
Όπως κατάλαβες όλοι περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις για την 700άρα αφού οργιάζουν οι φήμες για το τελικό αποτέλεσμα...
Όσο για το κρύο, εδώ έχει μια σχετική κουβέντα που θα ήθελες να διαβάσεις..
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=87.0
Και πάλι καλώς μας βρήκες και καλές βόλτες!
-
Γεια σου ρε φιλε πολυ ωραια η Κυπρος περασα καταπληκτικα στη Λεμεσο μακαρι να περασεις και εσυ με το νεο σου αποκτημα.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ 700ΑΡΙ - ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ ( ΕΙΧΑ ΧΟΡΝΕΤ ΠΡΙΝ )ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..
Η ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΗ, Η ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΗ Η ΣΕΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 1.71 ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΩ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΑΜΗΛΩΣΩ.. Η ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟ..
ΑΥΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΦΙΚΤΟΣ.
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΣΠΟΡΤ ΑΜΑΞΙ.. ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΛΙΓΟ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΑΛΠ.
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (200 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΟΠΗ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ;) ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ !!
ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 140 ΧΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΧΟΡΝΕΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ 140 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ 200 !!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΝΑΜΗ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΝΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΞΕΠΕΤΙΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΜΟΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς ΣΤΙς ΑΡΧΕς ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΜΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑ ΑΠΟΤΟΜΑ.
ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ABS ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ. ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕς ΤΗΣ.
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.. ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ 9,910 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ 10,160 ΕΔΩΣΑ ΜΕΣΑ ΤΗ ΧΟΡΝΕΤ 4,250 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5900 ΕΥΡΩ. ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗ ΧΟΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..
Η ΠΙΣΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ MUST MIAΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑ 45 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΑΕΙ 2 FULL FACE KΡΑΝΗ.
ΑΥΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ .. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗ ΝΕΑ 700 ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΕΜΝΟΣ ΜΑΖΙΙ ΤΗς ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ..
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ..ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΥΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΟ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΙΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΥΘΟΥΣΙΑΣΕΙ !!
ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ 110 ΚΒ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ... ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1ΜΒ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ?
-
http://img363.imageshack.us
και δωσε μας τα λινκ
-
Άλλος ένας ... ερωτευμένος με το Τρανσαλπ! Welcome to the Club!
Γιώργο, η στάση οδήγησης είναι όντως από τις καλύτερες και αυτό ισχύει σε όλα τα Τρανσάλπ. Επίσης, αυτή η μηχανή χαρακτηρίζεται από πολύ καλή εργονομία και φιλικότητα. Και όπως φαίνεται ... σε κέρδισε!
Καλές βόλτες!
-
http://img180.imageshack.us/img180/2449/28122007554hk3.jpg
(http://img180.imageshack.us/img180/2449/28122007554hk3.jpg)
Sotos: σου εκανα edit το μηνυμα για να βαλω σωστα την φωτο. ελπιζω να ειναι οκ.
Γαι το πως ανεβαζουμε φωτο. δες εδω (http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=69.0)
-
ωραιος ρε φιλε μπραβο σου καλοταξιδη η νεα σου αγαπη
-
Που είναι η βαλίτσα σου;
Φαίνεται πολύ ωραία, καλορίζικη!
-
Καλησπερα Γιωργο και Χρονια Πολλα. :welcome: στο forum.Καλες βολτες με το ΤΑ 700 και Καλη Χρονια.
-
Καλημέρα Γιώργο! Καλώς σε βρήκαμε και καλά Χιλιόμετρα!
Πολύ ωραία και κατατοπιστική η περιγραφή σου για το transalp! ;)
-
Kαλοσώρισες αδερφέ.
Μεγιά το εργαλείο ,πρώτος είσαι πραγματικά.
Καλή χρονιά να έχεις ,πάντα όρθιος να την ευχαριστηθείς.
Προσωπική εκτίμηση , ιδανική γιά το νησί σου η μηχανή.
ΜΑκάρι να σε δούμε προς τα δώ κάποτε.
Χαιρετισμούς.... :thumbup:
-
Ωραια η αναφορα σου Γιωργο.
Αν μπορεις γραφε με μικρα γραμματα μονο.
Καλη πρωτοχρονια!
-
Μαγκες σας ευχαριστω ολους για το ζεστο σας καλωσορισμα , τα καλα σας λογια, και την γνησια Ελληνικη φιλοξενεια σας. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποτε στην Μητερα Πατριδα σε καποια εκδρομη η και γιατι οχι να μην κανονιζαμε κατι και εδω στην Κυπρο καποιο καλοκαιρακι..
Ευχομαι σε ολους σας καλη πρωτοχρονια και καλο νεο ετος να εχουμε ολοι μας
Ναστε καλα παιδια
μερικες ακομα φωτο
(http://img507.imageshack.us/img507/9499/28122007546wm1.th.jpg) (http://img507.imageshack.us/my.php?image=28122007546wm1.jpg)
-
(http://img182.imageshack.us/img182/2899/28122007544fn8.th.jpg) (http://img182.imageshack.us/my.php?image=28122007544fn8.jpg)
-
καλως ηλθες φιλε καλα ποσταρισματα
-
Η βαλιτσα χρειαζετε ενα μηνα για να φτασει... ειμαστε και λιγο μακρια εμεις εδω :)
-
(http://img182.imageshack.us/img182/7145/28122007550zg2.th.jpg) (http://img182.imageshack.us/my.php?image=28122007550zg2.jpg)
-
(http://img182.imageshack.us/img182/2617/28122007547kd3.th.jpg) (http://img182.imageshack.us/my.php?image=28122007547kd3.jpg)
-
(http://img161.imageshack.us/img161/984/28122007545lr1.th.jpg) (http://img161.imageshack.us/my.php?image=28122007545lr1.jpg)
-
Γιώργο η καλή σου είνια πανέμορφη,
καλοτάξιδι και πάντα όρθιος.......
Καλώς μας βρήκες και να ξέρεις πως ο κόσμος θα την αγαπήσει, όσο αγάπησε και εκτίμησε τις δυνατότητες
των 400, 600, και 650..........
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΦΙΛΕ.......
Λ.Γ.
-
καλώς ήλθες και καλοτάξιδη, κούκλα είναι
-
Καλωσόρισες φίλε από την πολύπαθη Κύπρο και καλορίζικη η νέα σου μηχανή.
Εσύ κάνεις "ποδαρικό" για το καινούργιο μοντέλο!
-
Καλώς ήρθες στο forum Γιώργο.Καλή διαμονή.
-
ωραιο το ατιμο ... :welcome:
-
Σας ευχαριστω ολους !!
Σημερα την εφερα στην δουλεια για πρωτη φορα και μετραω τις ωρες με μανια μεχρι να σχολασω..!!
Ειναι μεγαλος ερωτας :love4: :thumbright:
-
Γιώργο καλωσόρισες στην παρέα μας.
Είχαμε χρόνια να "μιλήσουμε" με Κύπρο, από την εποχή της πρώτης λίστας επικοινωνίας και του Αχχιλέα Ασκώτη. Οι "παλιοί" θα θυμούνται.
Είναι σημαντικό να έχουμε εντυπώσεις από κάποιον που δεν γνώριζε καθόλου τις άλλες εκδόσεις της Transalp. Καλοτάξιδη.