Hellas Transalp Forum
Για το μοτοσακό! => ΤΑ600/650/700 => Μηχανολογικά => Topic started by: O MaGeiRaS on Σάββατο 26 Σεπτέμβριος 2015, 05:57:21 πμ
-
Οπως λεει και ο τιτλος δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το γιατρο του κοριτσιου μου οποτε αν εχετε να μου προτεινετε καποιον(εξουσιοδοτημενο η οχι) που να ειστε ευχαριστημενοι θα το εκτιμουσα.
-
Οπως λεει και ο τιτλος δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το γιατρο του κοριτσιου μου οποτε αν εχετε να μου προτεινετε καποιον(εξουσιοδοτημενο η οχι) που να ειστε ευχαριστημενοι θα το εκτιμουσα.
Σε ποια περιοχη;
-
Αγ.αναργυρους ειμαι αλλα αν ειναι καλος ο μηχανικος δεν με απασχολει το που ειναι αρκει να ειναι εντος αττικης...
-
Στο Θαλασσινό στα Μυκονιάτικα έχεις πάει;
-
Στο Θαλασσινό στα Μυκονιάτικα έχεις πάει;
Πάρα πολύ καλός και ο Χρήστος και ο γιός του. Είναι από τους παλιούς μηχανικούς του Σαρακάκη με μεγάλη εμπειρία.
Χρόνια πηγαίνω την δική μου μηχανή εκεί.
-
Πεζει να θυμαστε τη διευθηνση η που ειναι περιπου?γιατι δεν τον ξερω
-
Βασ. Κωνσταντίνου 14
-
Ευχαριστω πολυ παιδια γυρνοντας αθηνα θα παω απο εκει
-
Καλημέρα
Ψάχνω να βρω ένα συνεργείο της προκοπής στα νότια προάστια
Μέχρι πριν απο λίγες μέρες είχα ένα BMW 650 (όπως καταλαβαίνετε τακτικότατος πελάτης συνεργείου) και είχα πολύ καλό μηχανικό στην Ηλιούπολη αλλά δυστυχώς ασχολείται μόνο με BMW.
Το TRANSALP μου μέχρι τώρα φτιαχνόταν στον Βιτωράτο (για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δυστυχώς δε με εξυπηρετεί η περιοχή του
Οι περιοχές που μπορώ να κινηθώ είναι απο Βάρη μέχρι Π. Φάληρο.
Αν έχετε κάποιον στα υπόψιν σας θα το εκτιμούσα
-
Εγω το πηγαινω στον Υμητο λιγο πιο πανω απ τη πλατεια Καλογηρων,αλλα δεν είναι εξουσιοδωτημενο. Αν σ ενδιαφερει πες μου να σου στειλω pm με τη διευθυνση του και το τηλεφωνο του.
-
Το TRANSALP μου μέχρι τώρα φτιαχνόταν στον Βιτωράτο (για τον οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δυστυχώς δε με εξυπηρετεί η περιοχή του
Ο Κώστας Βιτωράτος είναι στα Σπάτα και είναι από τους καλλίτερους μηχανικούς της Honda. Επειδή είναι εκτός Αθηνών σου χορηγεί μηχανή αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί η δική σου. Οι μηχανές αντικατάστασης είναι ανάλογες με τη δική σου..... Παπί, Transalp, Varadero και νομίζω cbr 600. Είναι πολύ καθαρός και ΠΟΛΥ συνεπής. Αυτό το τελευταίο το τονίζω γιατί μου έχει τύχει να μου λένε "έλα στις 6 να την πάρεις" και όταν πηγαίνω δεν την έχουν πιάσει ακόμα... Στον προτείνω με κλειστά μάτια!
Και επιπλέον (όπως λες) ξέρει και το μηχανάκι. Κάτι πολύ σημαντικό. ;)
-
Εγω την παω στον Π.Γ που προσφατα απο το Περαμα, μετακομισε στον Αγ.Δημητριο (Μπραχαμι). Τις καλυτερες εντυπωσεις εχω και μονο.
-
Καλημερα
Σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση
Εαν ο Βιτωρατος δινει μηχανη αντικαταστασης εννοειται οτι θα συνεχισω να την πηγαινω εκει (λογο εργασιας δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω μεχρι να φτιαχτει) αφου και τη μηχανη ξερει και μονο τα καλυτερα εχω ακουσει για τον συγκεκριμενο.
Ο Αγιος Δημητριος (Μπραχαμι με εξυπηρετει παρα πολυ σαν περιοχη...
Ειναι εξουσιοδοτημενος της Honda??
Κυριακο ο Υμηττος δυστυχως με βγαζει πολυ εκτος (ειμαι κλειδαρας και οι περιοχες που κινουμαι ειναι πολυ συγκεκριμενες )
-
Εχεις π.μ.