Hellas Transalp Forum
Για το μοτοσακό! => ΤΑ600/650/700 => Μηχανολογικά => Topic started by: marinosz7 on Πέμπτη 16 Φεβρουάριος 2012, 00:12:13 πμ
-
καλησπερα...ειμαι νεος στη παρεα...και θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματακια σχετικα με αγορα ΤΑ μοντελο 2004...σχετικα με καταναλωση...αξιοπιστια...και τι να προσεξω πριω προχςρησω στην αγορα(3,500 ευρω)...ειμαι κατοχος..YAMAHA VIRAGO 250 MONT.1995...και θα ηθελα τη συγκεκριμενη μηχανη για μετακινηση εντοσ πολεως..και για τη δουλεια μου που ειναι στο αεροδρομιο..
ευχαριστω πολυ....!!!!!!
-
Το ΤΑ ειναι τερας αξιοπιστιας(αν εξαιρεσεις μικροπραγματα), καιει ομως αρκετα λογω διπλου καρμπυρατερ.
Ηταν πολυ καλο μηχανακι για την εποχη του και εχει φανατικους οπαδους και μεχρι σημερα(και κλαμπ).
Πιστευω με αυτα τα χρηματα ομως την σημερον ημερα μπορεις να παρεις κατι πολυ πιο συγχρονο και ψεκαστο.
(μη βαρατε.....) ;D
-
Αν ειναι να παρει κανεις ΤΑ650 για ταξιδια σε αυτοκινητοδρομους, δεν λεει πολυ καθως τοτε το μειονεκτημα των καρμπυρατερ / καταναλωσης που λεει ο Νικολας και της σχετικα μικρης ιπποδυναμης (~45 αλογα στον τροχο) γινονται αισθητα. Απο την αλλη αν κινειται κανεις κυριως στην πολη, οπου ειναι σαν μεγαλο παπι, κανει ταξιδακια/βολτες κυριως σε επαρχιακους και εχει πιθανα και χωματινες ανησυχιες, τοτε το μηχανακι ειναι αστερι.
Ενα Vstrom ειναι πολυ καλυτερο για μακρινα (φορτωμενα) ταξιδια, ειναι επισης πολυ αξιοπιστο και το συνηθιζει κανεις και στην πολη οπου ομως δεν εχει με τιποτα την ευκινησια του ΤΑ, δεν ξερω τι βρισκει κανεις με 3500 ευρα. Ενα ΤΑ700 εχει αλλο συνδυασμο αρετων αλλα δεν νομιζω οτι παιζει σε τετοια τιμη.
-
Οτι και να παρεις τελεικα μια ειναι η ουσια,θα ειναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ και εσυ θα πρεπει να το αγαπησης
για να του δωσεις ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
αν και ειμαι σε αλλη κατηγορια το τρανσαλπ 650 ειναι η πρωτη και δυνατοτερη αγαπη μου
-
Ειναι καλο για πρωταριδες το ΤΑ 650,
αμα δεν πας χωμα θα σου φανει γρηγορα αργο.
-
Μετά το Virago, μια ΤΑ θα σου δώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για ταξίδι, για πόλη, για οπουδήποτε.
Για αυτά που ρωτάς, αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι σε τι κατάσταση θα είναι αυτή που θα επιλέξεις.
Η συνολική εικόνα, δείχνει την προσοχή που της έδινε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Και βασικά δεν καίει το ΤΑ, η βενζίνη ακρίβυνε.
-
εγω νομιζω οτι αυτο που πας να κανεις ειναι μια πολυ καλη κινηση εφοσον η λογικη σου ως αναβατης ειναι να χρησιμοποιεις το μηχανακι
σαν αξιοπιστο εργαλειο.
αν θελεις να λιωνεις το λαστιχο στην ασφαλτο ντριφταροντας, παρε κατι αλλο.
αν θελεις να κοντραρεσαι στα φαναρια, παρε κατι αλλο ή κανε κοντρες μονο με παπακια (κι οχι φτιαγμενα)
αν θελεις να κανεις ταξιδια και να βλεπεις στο κοντερ 180αρια, παρε κατι αλλο γιατι με αυτο θα βλεπεις 130αρια.
αν ομως θελεις να ξερεις οτι αν ξεκινησεις να πας καπου, το μηχανακι θα σε παει σιγουρα και χωρις τσιριτσαντσουλες, παρε ζλαπι.