Δεν χωράει και στην κουζίνα το πίσω ψαλίδι !!!
Αλήθεια αυτό με το φούρνο δεν το εχω καταλάβει ακόμα. Εντάξει τον κλειστό και αεριζόμενο χώρο το καταλαβαίνω , σκόνες , ζουζούνια κλπ καλό είναι να αποφεύγονται. Αλλά το ψήσιμο ισως αποσκοπεί σε μείωση του χρόνου αναμονής ανάμεσα σε χρώμα και λουστρο, αλλά και πάλι στο μονής τι γίνεται? Επειτα υπάρχει μια εντύπωση στο κόσμο οτι τα σπρευ υστερούν σε αντοχή και ποιότητα τελικού φινιρίσματος απο το ''κανονικό'' βάψιμο με πιστόλι. Ομως ο Κωστής που εχει μαγαζί με χρώματα και είμαι χρόνια πελάτης επιμένει οτι στο μπουκαλάκι βάζει ακριβώς τα ιδια συστατικα και στην ιδια αναλογία με το πιστόλι του ''μάστορα''. Πάντως εγώ παρότι εχω καλό πιστόλι [βαφής] και όλο τον εξοπλισμό σπάνια βάφω μικρές επιφάνειες με αυτό. Πιό πολύ κοστίζει ο καθαρισμός του εξοπλισμού παρά ενα σπρευ. Ενώ ενας επαγγελματίας εχει απόθεμα απο καταλύτη και διαλυτικά και αγοράζει μόνο χρώμα και λούστρο.