Hellas Transalp Forum

Νέος μέλος στο Φόρουμ

ACCOUNTANT · 5614

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 20:08:51 μμ
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του club από ένα νέο μέλος στο forum, αλά ήδη ενεργό μέλος του club εδώ και τρία χρόνια!  Με λένε Γιάννη Κετίκογλου, είμαι από Θεσσαλονίκη και επί της παρούσης κατέχω ένα cbr 600 f. Η εγγραφή μου πραγματώθηκε μετά από την πίεση του red com και ελπίζω να με δικαιώσει!

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 20:48:38 μμ
Γιάννη καλωσόρισες ΚΑΙ στο Φόρουμ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να αντισταθεί κανείς στην πίεση του Χρήστου.  ;D

Μετέφερα εδώ το πρώτο σου ποστ γιά καλύτερα.

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
Reply #2 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 20:49:29 μμ
 ;) Καταρχήν καλώς όρισες κε Γιάννη μας.
Πες μας όμως τι ακριβώς περιμένεις από το forum για να νιώσεις δικαιωμένος?? Για σας βέβαια θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.  
Φιλιά πολλά  :-* :-*
Υ.Γ. Πιστεύω να τα πούμε από κοντά την Τετάρτη.  :D :D

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #3 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 20:51:19 μμ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, αλήθεια το μήνυμά σου πως έγινε (sticky) μόνιμο?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Παρασκευή 18 Μάιος 2007, 21:02:02 μμ
Καλώς ήρθες Γιάννη. Ωραίο το CBR600 και γρήγορο. Αλλά με 2 άτομα επάνω αλλάζει πολύ η γεωμετρία του και δεν βολεύει πολύ σε επαρχιακό δίκτυο με στροφιλίκια.
Ένα Σαββατοκύριακο (πριν 4 χρόνια) κάναμε μια εκδρομή στην Άνδρο με δύο φίλους που έχουν CBR600 και GSXR750 αντίστοιχα. Όλες οι μηχανές δικάβαλες. Καθώς κάναμε βόλτες στο νησί, κάθε 10-15 λεπτά έπρεπε να σταματάω για να τους περιμένω!
(... δεν αντιλέγω βέβαια ότι σε εθνικό δρόμο γίνεται το αντίστροφο).

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #5 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 01:22:58 πμ
  Μην ξεχνάς όμως Χρήστο ότι δεν φτιάχτηκε ακριβώς για δύο άτομα ;D.
Άλλος ειναι ο σκοπός της ύπαρξής του!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #6 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 01:43:30 πμ
  Μην ξεχνάς όμως Χρήστο ότι δεν φτιάχτηκε ακριβώς για δύο άτομα ...

Ναί ναι, ...είναι για "μοναχικούς" και γρήγορους καβαλάρηδες!
Γνωρίζω καλά τις δυνατότητες αυτών των μηχανών αφού τις έχω οδηγήσει αρκετά και τις δύο. Προσωπικά δεν με "τράβηξαν" (ως προς τους λόγους που θέλω να έχω μια μηχανή).
Ηθελα απλώς να επισημάνω τη χρηστικότητά τους σε κάποιες ιδιομορφίες του ελληνικού δικτύου. Και πάντα βέβαια από την άποψη το τί ζητάει ο καθένας από μια μηχανή και για ποιο σκοπό την αγοράζει! Ένα καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Για μένα δεν εννοείται μηχανή που να μην μπορείς να ταξιδεύεις με συνεπιβάτη (...πού είσαι Στρατηγέ!) σε κάθε ελληνικό τερέν! Για κάποιον άλλο, ισχύει κάτι διαφορετικό, κοκ.

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #7 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 03:24:00 πμ
Σας ευχαριστώ όλους σας για το καλοσόρισμα στο forum!
1. Ενδεχομένος να με θυμάστε από την Πανελλήνια στη Πάργα όπου συμμετείχα για πρώτη φορά με ένα μπλε xt-600, ή από την Λευκάδα που συμμετείχα, μετά τις συζύγου μου, με ένα XRV-750 '99. Μετά από ομηρικούς καυγάδες λοιπόν, αποφάσισα ότι η γυναίκα μου δεν είναι για μοτο και κατέληξα στην επιλογή της μοναχικής ταξιδιωτικής λύσης, δηλ.ένα γρήγορο,αξιόπιστο,τετρακύλινδρο μηχανάκι. Έτσι λοιπόν βρέθηκα με το CBR 600F!
2. Καλησπέρα και σε εσένα Λίνα, απλά σημειώνω ότι στο Terra Mater δεν βρίσκεται μόνο ο Σιώνας ανελειπώς κάθε τετάρτη αλά και εγώ!
3. Η διεύθυνση του terra mater στην Θεσσαλονίκη είναι Καρακάση 61 κάτω τούμπα, δίπλα από την Παπαναστασίου με Μ.Μπότσαρη, για τον φίλο από την Φλώρινα τον οποίο και περιμένουμε από κοντά την ερχόμενη Τετάρτη.
4. Πλησιάζει και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. ΄Αντε θα κάνουμε τίποτα :

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #8 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:39:23 πμ
Για μένα δεν εννοείται μηχανή που να μην μπορείς να ταξιδεύεις με συνεπιβάτη (...πού είσαι Στρατηγέ!) σε κάθε ελληνικό τερέν!

Μεγάλε! πως με καταλαβαίνεις.... Άμα δεν έχεις μηχανή για 2 άτομα, να πας βόλτα όποιο κοριτσάκι τρελένετε, τότε κλαύτα χαράλαμπε...
« Last Edit: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:46:15 πμ by ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ »

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #9 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:42:17 πμ
Μετά από ομηρικούς καυγάδες λοιπόν, αποφάσισα ότι η γυναίκα μου δεν είναι για μοτο και κατέληξα στην επιλογή της μοναχικής ταξιδιωτικής λύσης, δηλ.ένα γρήγορο,αξιόπιστο,τετρακύλινδρο μηχανάκι. Έτσι λοιπόν βρέθηκα με το CBR 600F!

Λάθος επιλογή (συγνώμη κιόλας) και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν άλλαξα μηχανή, άλλαξα συνεπιβάτη....

Καλώς ήλθες και από μένα  :welcome: :welcome:
« Last Edit: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:45:34 πμ by ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 07:57:54 πμ

....πως με καταλαβαίνεις.... Άμα δεν έχεις μηχανή για 2 άτομα, να πας βόλτα ...., τότε κλαύτα χαράλαμπε...

Κλαύτα χαράλαμπε στρατηγέ μου! Κλαύτα χαράλαμπε!
Αν και ακόμα και στο χαράλαμπο, βάζω στοίχημα ότι "διπλός" θα του αρέσει να πηγαίνει (όταν κάποια στιγμή μάθει/ανακαλύψει τί σημαίνει αυτό).

ΥΓ: Να διευκρινίσω βέβαια ότι η γυναίκα μου δεν έχει πρόβλημα με τη μηχανή και ακολουθεί όταν κανονίζουμε κάποια εκδρομή/βόλτα.
« Last Edit: Σάββατο 19 Μάιος 2007, 15:30:49 μμ by Chris_de_Ze »