Hellas Transalp Forum

Χαίρετε.

afasias · 4461

Offline afasias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 22:11:30 μμ
Γεια σας.
Με λένε Γιάννη, και από χτες είμαι μέλος της παρέας σας. Έχω γενηθεί και έχω ζήσει τα περισσότερα χρόνια μου στο Ηράκλειο Κρήτης, τα τελευταία 5 χρονια ζω και εργάζομαι στη Αθήνα, και συγκεκριμένα τον τελευταίο έναμιση χρονο στα Ταμπούρια στο Κερατσινι.
Το μηχανάκι (χρώματος μάυρου) το πήρα το Νοέμβριο του 2004, καινούργιο από την οδο Μιχαλακοπούλου.
Μέχρι τώρα έχει "γράψει" 25.000 χλμ περίπου, αλλά δυστυχώς είναι σχεδόν όλα μέσα στην Αθήνα...
Μηχανάκι άργησα πολύ να μάθω στη ζωή μου, το '98 (ήμουνα 22 τότε), όταν πήρα ένα μεταχειρισμένο παπάκι supercub. Μετά από ένα χρόνο περίπου αποφάσισα να δω πως είναι και τα "πραγματικά" μηχανάκια οπότε και αγόρασα (πάλι μεταχειρισμένο) ένα KLR 250 του 95, το οποίο με ταλαιπώρησε και το ταλαιπώρησα για 5+ χρόνια (κοντέψαμε να κάνουμε μαζί τον Ισημερινό της γης εις διπλούν), μέχρι που πήρα την transalp.
Σούζες δε ξέρω να κάνω, αλλά έχω όλη την καλή θέληση να βελτιωθώ...

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #1 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 22:22:49 μμ
Καλως όρισες στην παρέα μας συνονόματε.
Μπάβο και για το πρώτο σου ποστάρισμα. Γράφεις αρκετά για τον εαυτό σου και μας δίνεις μια καλή ιδέα για σένα και τη σχέση σου με τις μηχανές και το ΤΑ.
Σου εύχομαι πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα.
Οσο για τις σούζες, άργησες λιγάκι. Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει ήδη. Κοίτα το http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=802.0

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 22:41:52 μμ
 :welcome: Γιάννη.

Μαζί μας θα μάθεις πολλά, αλλά άσε τις σούζες, δε σου προσφέρουν τίποτε  ;)

Παύλος Καρούμπης

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Παρασκευή 11 Μάιος 2007, 23:21:29 μμ
Καλως ήρθες Γιαννη στην παρεα μας....

Τωρα που ηρθες εσυ φευγουμε εμεις βεβαια, αλλα ειναι για καλό...!

Θα  τα πουμε παλι μετα τις 21!!!

Μην ξεχνιόμαστε!

Καλα ποσταρίσματα!
Και που σαι...
Βγαλτην και λιγο εξω απο την Αθηνα καμια φορά... Αντε να χαρει λιγακι!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline vag11

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Σάββατο 12 Μάιος 2007, 02:03:59 πμ
Καλως όρισες Γιάννη! Διαβάζοντας την μοτοπορεία σου ως το Transalp είναι σαν να διαβάζω τη δική μου, με 2-3 παραπάνω (ας όψεται το χαμηλό budget!) μοντέλα. Ειδικά αυτά που πέρασα με το μαύρο KLR250 θα μου μείνουν αξέχαστα. Πολύ τίμιο μηχανάκι που σχεδόν το έλιωσα  λόγο του ότι έμαθα πάνω του και το τραβολόγησα 45.000 σε ότι περιοχή μπορείτε να φανταστείτε με ελάχιστα προβλήματα. Από τότε  ζαχάρωνα το TA όπως κάποιος με FIATακι βλέπει μια Mercedes  ;) Ειδικά όταν τις έβλεπα φορτωμένες τα καλοκαίρια να πηγαίνουν άνετα, την ώρα που εγώ με την κοπελιά και τα πράγματα μας μοιάζαμε με 5 κινέζους πάνω σε ποδήλατο!  ;D
Σου εύχομαι καλές περιπλανήσεις στους δρόμους και στο forum!

Βαγγέλης Αγγελής
NC 750X '14

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Σάββατο 12 Μάιος 2007, 02:31:08 πμ
........ Από τότε  ζαχάρωνα το TA όπως κάποιος με FIATακι βλέπει μια Mercedes  ;) Ειδικά όταν τις έβλεπα φορτωμένες τα καλοκαίρια να πηγαίνουν άνετα, την ώρα που εγώ με την κοπελιά και τα πράγματα μας μοιάζαμε με 5 κινέζους πάνω σε ποδήλατο!  ;D
...........

Ακριβως ετσι ενιωθα και εγω οσο ειχα το MZ η το GSX400 ... Δεν θα ξεχασω ποτε αυτο το συναισθημα του "πω πω...να χα ενα τετοιο..."

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #6 on: Σάββατο 12 Μάιος 2007, 02:40:20 πμ
   Ώπααααα!  Να κι άλλος σύντεκνος έστω κι αν ζει στην Αθήνα. Σίγουρα θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές  :P  :P
   Καλώς ήρθες σύντεκνε!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Σάββατο 12 Μάιος 2007, 02:52:06 πμ
Συνονόματε Γιάννη καλωσόρισες στην παρέα μας, καλά ποσταρίσματα.

okeanos

• Guest
Reply #8 on: Σάββατο 12 Μάιος 2007, 04:00:12 πμ
Γεια σας.
Με λένε Γιάννη, και από χτες είμαι μέλος της παρέας σας.

Μέχρι τώρα έχει "γράψει" 25.000 χλμ περίπου, αλλά δυστυχώς είναι σχεδόν όλα μέσα στην Αθήνα...

Γιάννη καλώς ήρθες στη παρέα του forum και με το καλό να σε γνωρίσουμε κι από κοντά στο σύλλογο που βρισκόμαστε κάθε Τρίτη στις 21:00 περίπου(πληροφορίες σχετικά θα βρεις στο site www.transalp.gr)

Αν θες σαν πρώτη εξόρμηση, μπορείς να συμμετάσχεις στη σκυταλοδρομία με μοτοσυκλέτες, που θα γίνει στις 20 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, σχετικό ποστάρισμα εδώ έχει στο: Συναντήσεις-> Σκυταλοδρομία Αγάπης στην Πελλοπόνησο...
καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!