Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα.
Ακολουθει μεγαλο ποστ οποτε αν βαριεστε να διαβαζετε, δεν πειραζει καλη καρδια.
Ειμαι ο Γιωργος, 30 ετων και απο μικρος με το μικροβιο του αυτοκινητου-μηχανης.
Οι φοβιες των γονιων αλλα και καποιο οδηγικο ταλεντο που διεκριναν καποιοι με εσπρωξε στο αυτοκινητο, το καρτ και τους αγωνες υτοκινητου. Πλεον ομως η κατασταση στους ελληνικους αγωνες και η καθημερινη τρελα που επικρατει στο χαος της Αθηνας με κανανε να ξαναθυμηθω παλιους ερωτες....
Η σχεση μου με την μηχανη ξεκιναει απο πολυ μικρος (μηχανοβιος θειος) που μου αφηνε το μοτο και το motosport του Πειρανχα (Παπανδρεου) για μελετη.
Η αληθεια ειναι οτι πιτσιρικας ειχα μια αδικαιολογητη αντιπαθεια στο ΤΑ, η οποια ομως εξελιχθηκε με τα χρονια σε εναν σεβασμο γιατι ελεγα, δεν μπορει για να το προτιμα τοσος κοσμος και να υπαρχουν ακομα τοσο παλια ΤΑ στον δρομο κατι παραπανω ξερουν απο εμενα..
Φετος το καλοκαιρι ξεκινησα να λεω θα παρω κατι μικρο και χωματερο το οποιο ομως να μπορω να το κυκλοφορω και καθε μερα. Μετα ομως μου καλοαρεσε η ιδεα και ενα πρωινο οριακα πριν κλεισει το υπουργειο μου την βαραει και με συνοπτικες διαδικασιες βγαζω το μεγαλο διπλωμα.
Μεχρι να ερθει το διπλωμα (πριν 2 εβδομαδες) σκεφτομουνα διαφορα μηχανανακια οπως το dakar και το καινουριο xt660z. Για καλη μου τυχη ενας καλος μου φιλος πλεον, εχει ΤΑ 650 εδω και χρονια και παρα τους κανιβαλισμος του το ΤΑ εχει αποδειχτει παληκαρι.. Αυτο μαλλον ειχε αποτυπωθει στον σκληρο μου και ετσι ενα πρωινο μεταξυ ψαξιματος για πλακακια (φτιαχνουμε και σπιτι παραλληλα) με την κοπελα μου ξεκινησαμε και ενα ατυπο ψαξιμο για μηχανη. Ειδα διαφορα ΤΑ και F650 τα οποια ηταν απογονοι του γενους χρεποβιτς και οι μαντραδες τα πουλαγανε απο 3500-4000 ως αριστα
Το μεσημερακι σε ασχετη φαση και περισσοτερο αντε να το κανουμε, μπαινουμε σε ενα μαγαζι και ειχε ενα ΤΑ ασημι 650 μοντελο 00-01 το οποιο φαινοταν προσεγμενο αγρατζουνιστο, με καγκελα μπροστα, xenon, καγκελα πισω, kappa βαλιτσα στα 3900. Στον στατικο ελεγχο φαινοταν μια χαρα, αλλα επειδη δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο ηχους ΤΑ φωναξα και τον φιλο μου να το κανει μια βολτα, να μου πει την γνωμη του..
Ετσι Τεταρτη το ειδαμε Παρασκευη απογευμα εκανα τα πρωτα μου χλμ κατω απο καταρακτωδη βροχη.
Γραφω μια εβδομαδα μετα για να αφησω να καταλαγιασει ο ενθουσιασμος και δηλωνω οτι δεν θα μπορουσα να παρω καλυτερη και πιο φιλικη μηχανη για πρωτη.
Εννοειται οτι εχει και τα στραβα της αλλα απο εμενα απλα respect.
Για να κλεισω και να μην σας κουραζω αλλο εννοειται και πηρα καλο κρανος και καλο jacket και εννοειται θα τα πουμε και απο κοντα. Το φορουμ σας με βοηθησε αφανταστα οπως και παρα πολυ αλλο κοσμο.
Σας ευχαριστω
Γιωργος.