Καλώς σας βρήκα στο forum και σε λίγο καιρό και στο Club...
Το όνομά μου είναι Κώστας, είμαι Πειραιώτης (Νίκαια), Ολυμπιακός, 34 χρονών κι εδω και 5 μήνες περήφανος ιδιοκτήτης μιας "κούκλας" Transalp 650 του '04.
Είμαι μόνιμος στην Π.Α. και από το 2001 έλειπα με μετάθεση στην Κρήτη. Φέτος κατάφερα να επιστρέψω στη βάση μου και μόλις το κατάφερα έκανα δώρο στον εαυτό μου την κούκλα μου. Σαν δεύτερη απασχόληση έχω τους υπολογιστές και την κατασκευή ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα αν θέλουν κάποια βοήθεια στο Club με το site (επειδή δουλέυω Joomla), feel free to ask...
Η μηχανή μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση (να'ναι καλά ο Παναγιώτης που την διατηρούσε έτσι, μέχρι να την πάρω εγώ), αλλά τις ετοιμάζω προσθήκες (GPS, πλαϊνές βαλίτσες κλπ) για μεγαλύτερα ταξίδια. Θα είναι χαρά και τιμή μου να σας συναντήσω είτε στο Club είτε σε κάποια από τις όμορφες διαδρομές σας.
Καλά χιλιόμετρα σε όλους σας και πάλι... καλώς σας βρήκα...
ΥΓ. Την "κουκλίτσα" την πήρα με 21.500 χλμ τον Μάρτιο και χθές έκλεισα τα 28.000

ΥΓ 2. Όποιος θέλει μπορεί να με βρεί και στο facebook. Search, find and add me...
« Last Edit: Παρασκευή 21 Αύγουστος 2009, 00:56:07 πμ by BladeGR »
[img width= height= alt=" border="0]http://www.coderules.gr/images/htc/1.jpg[/img]