οι εντυπώσεις μου δεν διαφέρουν από τις περιγραφές που έγραψαν όλοι οι φίλοι παραπάνω! όλα, προπάντων η παρέα, αλλά και η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο του ιερού χώρου Δίον, τα δείπνα που κανονίστηκαν άψογα από τους φίλους που μερίμνησαν-κυρίως η ταβέρνα του σαββατόβραδου, Χρήστο σ'ευχαριστούμε για την επιλογή- Μέμο μπράβο για την όλη οργάνωση, από την φόρμα που συμπληρώσαμε συμμετοχές, μέχρι τις γεμάτες ώρες μας! και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να περάσουμε άψογα!...
τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του κάμπινγκ που δεν υπήρχε περίπτωση να προβλευθούν, επισκιάστηκαν από την τέλεια φύση, κατασκήνωση κάτω από πλατάνια και καρυδιές, πρωινό ξύπνημα από τα κοτσύφια και άλλες πετούμενες όρνιθες...αλλά και τα υπέροχα ξυπνητήρια αυτόματα και μη από τους αγαπητούς μου γειτόνους Αndy και Louros (κατά σειρά γειτνίασης- σας αγαπάω όλους το ίδιο!)...όλα ήταν γραφτό να μας προσφέρουν για μια ακόμα φορά μία συνάντηση που αποδεικνύει το πόσο δεμένη και αγαπημένη μεγάλη παρέα είμαστε!
ιδιαίτερα μεγάλη, πάντα, η χαρά μου όταν σε τέτοιες εκδηλώσεις βλέπω τους φίλους που έχω αποκτήσει σε όλη την Ελλάδα και κάθε φορά νιώθω σαν να μη μας χωρίζουν οι αποστάστάσεις ...
φυσικά όμορφο χρώμα και κέφι έδωσαν και όλα τα κολητήρια των καραγκιόζηδων τρανσαλπάδων, που μπλέκονταν στα πόδια μας προκαλώντας ευφορία!
όσον αφορά το ατυχηματάκι μου στην επιστροφή που με ταλαιπώρησε, λέτε να τρίτωσε το κακό με τη Β.Ελλάδα;(όσοι ξέρετε καταλαβαίνετε τι εννοώ) συγκεκριμένα, κόπηκε η φλάτζα που προστατεύει τη σαμπρέλα από τις βίδες των ακτίνων με αποτέλεσμα να τρυπήσει η σαμπρέλα! ευτυχώς που δεν έβαλα fast γιατί σ'αυτή την περίπτωση δεν θα μου πρόσέφερε κανένα αποτέλεσμα αφού θα τρωγότανε συνεχεια από μέσα! το συμβάν έγινε στη μεση του πουθενά στο 350ο χιλ. προς Αθήνα και περιμένοντας την οδική βοήθεια με προσπέρασε ο Ευτύχης, ο οποίος έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μου αν χρειάζομαι βοήθεια- Ευτύχη σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!- μαζί μου είχα σαμπρέλα, αλλά δεν βρισκόταν κανένα βουλκανιζατερ στη Λάρισα αφού όλου είχαν πάει στο βουνό για αγώνες! έτσι κατέληξα στη Λαμία μετά από πολλές ώρες αναμονής, αναζήτησης κλπ. και όλα τελείωσαν καλά. ταλαιπωρία και καθυστέρηση αναπόφευκτα

, γλίτωσα όμως διόδια και καμμιά 200αριά χιλιόμετρα βενζίνης

Υ.Γ. στα διόδια σχηματαρίου η έκπληξη ήταν να δουλεύει εκεί ο Λουκάς, ενεργό μέλος του συλλόγου, χαμένος όμως καιρό...τον θυμάστε; έχετε χαιρετισμούς